Forum » Mobilne tehnologije » Mobilni telefon z androidom mi prekinja pogovore
Mobilni telefon z androidom mi prekinja pogovore
rsroki ::
Pozdravljeni !
Rabim eno pomoč oz. nasvet glede mob. telefona Huawei u8650 (sonic), ki ga ima moja žena..namreč v zadnjem času ugotavljava da ji telefon včasih med pogovorom
kar prekine zvezo oz. zamrzne...to se sedaj dogaja pogosto in je seveda motoče. Aja telefon ni rootan ima pa orig. stock verzijo androida 2.3.3. Razmišljal sem da bi mogoče rootal telefon z kakšnim custom ROM-mom a nisem prepričan da bo to odpravilo težave z klicanjem. Namreč meni se je podobna težava pojavljala na mojem routanem telefonu HTC desire in nisem našel pravega vzroka za to težavo...sicer se je pri enih ROM-ih pojavljala ta težava bolj pogosto pri drugih pa manj. Je kdo od Vas že kdaj rootal ta aparat Huawei U8650 in s katerim ROM-om ? Ima kdo podobne izkušnje oz. mi lahko kako pomaga odpraviti te težave z klicanjem ?
Rabim eno pomoč oz. nasvet glede mob. telefona Huawei u8650 (sonic), ki ga ima moja žena..namreč v zadnjem času ugotavljava da ji telefon včasih med pogovorom
kar prekine zvezo oz. zamrzne...to se sedaj dogaja pogosto in je seveda motoče. Aja telefon ni rootan ima pa orig. stock verzijo androida 2.3.3. Razmišljal sem da bi mogoče rootal telefon z kakšnim custom ROM-mom a nisem prepričan da bo to odpravilo težave z klicanjem. Namreč meni se je podobna težava pojavljala na mojem routanem telefonu HTC desire in nisem našel pravega vzroka za to težavo...sicer se je pri enih ROM-ih pojavljala ta težava bolj pogosto pri drugih pa manj. Je kdo od Vas že kdaj rootal ta aparat Huawei U8650 in s katerim ROM-om ? Ima kdo podobne izkušnje oz. mi lahko kako pomaga odpraviti te težave z klicanjem ?
rsroki
- spremenil: rsroki ()
zee ::
FYI: Telefon "rootas", podatkovne pakete po omrezju "routas".
zee
Linux: Be Root, Windows: Re Boot
Giant Amazon and Google Compute Cloud in the Sky.
Linux: Be Root, Windows: Re Boot
Giant Amazon and Google Compute Cloud in the Sky.
FYI: Telefon "rootas", podatkovne pakete po omrezju "routas"....sem popravil..hvala za opozorilo..
rsroki
floyd1 ::
Pri katerem operaterju pa sta z ženo? Tudi meni se pri Bob-u (Simobil omrežje) to redno dogaja, na Mobitelu je bilo (z istim aparatom) vse OK, skratka brez prekinitev.
Pri katerem operaterju pa sta z ženo? Tudi meni se pri Bob-u (Simobil omrežje) to redno dogaja, na Mobitelu je bilo (z istim aparatom) vse OK, skratka brez prekinitev....oba sva pri Tusmobilu..dogaja pa se to ko kličejo iz drugih omrežij oz. mobilnih operaterjev (no večinoma..se je pa že znotraj omrežja tudi zgodilo).
rsroki
dragana ::
Če uporabljaš tušmobilovo omrežje in si na meji delovanja tuševega oddajnika, potem ti lahko preklaplja med tušmobilovim in mislimda mobitelovim signalom(gostovanje)in takrat prekine zvezo. Problem lahko rešiš tako, da ročno izbereš gostujoče omrežje.
Siddh ::
Mogoče telefon nima proximity senzorja (ali pa ta ne deluje) in telefon zaznava dotike, ko ga pritisne k licu.
..ja tak...glede omrežja - imam ročno izbrano in tudi 2G (kao zaradi varčevanja baterije)..sedaj pa tudi jaz sumim da oni senzor ne deluje pravilno (telefon ga ima baje)..je pa hec da se to zgodi ko že nekaj časa govoriš z nekom
rsroki
Danielle123 ::
Zdravo,
tudi jaz imam problem in sicer med pogovorom mi prekinja zvezo. Enkrat po parih sekundah, enkrat po parih minutah. Nekaj časa sploh ne morem osebe priklicati nazaj. Recimo, da me med 15min pogovorm prekine vsaj 3-4x. Imam Samsung Galaxy S4. Sem pri Mobitelu. Predlagali so mi, da tovarniško ponastavim telefon in ni nič boljše. Kvečjemu zgubila sem vse podatke:(
Kot ste nekaj omenjali z omrežjem, jaz večinoma sploh nimam prižganih mobilnih podatkov, ker imam malo zakupljene količine. Ali se komu sanja kaj bi lahko bilo narobe?
Hvala.
tudi jaz imam problem in sicer med pogovorom mi prekinja zvezo. Enkrat po parih sekundah, enkrat po parih minutah. Nekaj časa sploh ne morem osebe priklicati nazaj. Recimo, da me med 15min pogovorm prekine vsaj 3-4x. Imam Samsung Galaxy S4. Sem pri Mobitelu. Predlagali so mi, da tovarniško ponastavim telefon in ni nič boljše. Kvečjemu zgubila sem vse podatke:(
Kot ste nekaj omenjali z omrežjem, jaz večinoma sploh nimam prižganih mobilnih podatkov, ker imam malo zakupljene količine. Ali se komu sanja kaj bi lahko bilo narobe?
Hvala.
Zgodovina sprememb…
- spremenila: Danielle123 ()
Sami ::
Danielle123: Svetujem ti, da preveriš sim kartico še v kakem drugem telefonskem aparatu (da se prepričaš), drugače pa seveda garancija=)
970A-UD3P,AMD FX 8350,16GB DDR3\1600,RX480 8GB,Tt 750W
mare4444 ::
jaz imam tud takšne probleme da mi prekinja samsung galaxy s4 mini. prej sem bil pri mobitelu in nisem imel teh problemov. sedaj sem se preselil k bob-u in me neprestano prekinja. zanimivo je da včasih govorim lahko tud 20 minut preden mi prekine, včasih pa samo eno minuto ali dve.
ima kdo kakšen predlog, je mobitel kriv ali sim kartica?
ima kdo kakšen predlog, je mobitel kriv ali sim kartica?
GTX970 ::
Bob je simobil omrežje.
Preberi če na 2g dela kaj drugače.
Na katero bazno si povezan http://www.svetidej.com/projekti/info/a... ?
Preberi če na 2g dela kaj drugače.
Na katero bazno si povezan http://www.svetidej.com/projekti/info/a... ?
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: GTX970 ()
jusv ::
Prekinja te zato, ker si na tušmobilu...mal dnarja mal muske..AJGA!
Mislim, da je tisti s težavami na bobu, tako da to za njega drži. In to da uporabljajo simobilovo omrežje ni nobena prednost, ker je simobilovo omrežje zadnje čase toliko obremenjeno, da kar prekinja med klici.
Pametne smo podnevi z lučjo iskali!
mare4444 ::
tudi na 2g isto prekinja.
živim na takšnem območju kjer bob/simobil omrežje veliko bolje lovi signal kot mobitelovo omrežje.
ravno zaradi tega ne razumem zakaj prekinja.
imam samsung s4 mini in nekje sem prebral da je lahko tudi android 4.4.2 kriv oziroma programska oprema.
kako bi preveril da bi vedel kaj je sploh narobe?
živim na takšnem območju kjer bob/simobil omrežje veliko bolje lovi signal kot mobitelovo omrežje.
ravno zaradi tega ne razumem zakaj prekinja.
imam samsung s4 mini in nekje sem prebral da je lahko tudi android 4.4.2 kriv oziroma programska oprema.
kako bi preveril da bi vedel kaj je sploh narobe?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Bob (nova ponudba Simobila) (strani: 1 2 3 4 … 109 110 111 112 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 1359921 (3661) | starfotr |
» | Telemach GSMOddelek: Mobilne tehnologije | 12645 (6620) | Heisenberg |
» | Predplačniški paketOddelek: Mobilne tehnologije | 4286 (3668) | GTX970 |
» | tušmobil neomejeni mingl (strani: 1 2 3 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 37679 (32530) | Bobr123 |
» | Mobitel vs. Simobil (strani: 1 2 3 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 35790 (20894) | Veron |