Forum » Izdelava spletišč » Urejanje FB strani - youtube playlist
Urejanje FB strani - youtube playlist
LimitaL ::
Pozdravljeni,
urejam stran na FB, želela bi to stran povezati z našim računom na youtube. Problem je pa tale: Želela bi, da bi zavihek prikazoval youtube posnetke na playlisti in ne vse posnetke računa.
Imamo namreč 3 ločene gmail (youtube) račune, na katerih se objavlja primerna vsebina za FB stran. Pa še mogoče kdaj, na kakšnem drugem.
Rešitve vidim, dve: ali nekako združiti vse 3 youtube račune, tako, da bi se vsi trije računi prikazovali na FB strani ali pa na FB narediti zavihek le z youtube playlisto, na katero bi lahko povezala vse videoposnetke, ki so primerni za ogled naših sledilcev.
Poskusila sem z ID playliste, pa nekako ne prime, uporabnika pa ta aplikacija prime.
Na tole FB stran: https://www.facebook.com/pages/Srednja-...
bi želela vstaviti playlist:
Hvala za pomoč.
urejam stran na FB, želela bi to stran povezati z našim računom na youtube. Problem je pa tale: Želela bi, da bi zavihek prikazoval youtube posnetke na playlisti in ne vse posnetke računa.
Imamo namreč 3 ločene gmail (youtube) račune, na katerih se objavlja primerna vsebina za FB stran. Pa še mogoče kdaj, na kakšnem drugem.
Rešitve vidim, dve: ali nekako združiti vse 3 youtube račune, tako, da bi se vsi trije računi prikazovali na FB strani ali pa na FB narediti zavihek le z youtube playlisto, na katero bi lahko povezala vse videoposnetke, ki so primerni za ogled naših sledilcev.
Poskusila sem z ID playliste, pa nekako ne prime, uporabnika pa ta aplikacija prime.
Na tole FB stran: https://www.facebook.com/pages/Srednja-...
bi želela vstaviti playlist:
Hvala za pomoč.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Youtube (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 )Oddelek: Loža | 98263 (1070) | KTr1sk |
» | BLOKIRALI mi FB PROFIL- preverjajo slikoOddelek: Pomoč in nasveti | 6580 (2063) | Saul Goodman |
» | Kako se rešiti Telekoma? (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 14499 (9501) | chikitoka |
» | Brskalniki in uporaba pomnilnikaOddelek: Programska oprema | 2918 (2476) | SmeskoSnezak |
» | 1976 (1292) | connel |