Forum » Kaj kupiti » Projektor pod 800 EUR
Projektor pod 800 EUR
VLCREAPER ::
Mislim si kupiti projektor. S projektorji nimam izkušenj, zato me zanima, na kaj moram biti pozoren pri nakupu.
Ali je ultra HD projektor dobra izbira v tem cenovnem rangu ?
Ali je ultra HD projektor dobra izbira v tem cenovnem rangu ?
nikolahodin ::
to pravi e buy http://www.ebay.com/bhp/4k-projector Prinas lahko sanjaš 4k projektor. če se ga da kupiti moraš zanjega dati 5000 eur ali še več.
VLCREAPER ::
MStrix ::
Za kaj konkretnejšega rabiš vsaj 6000 Lumnov, 3000 pa bo verjetno dosti za zatemnjeno dnevno sobo, po večini odpade dnevna uporaba oz mora biti dobra zatemnitev prostora.
nejcek74 ::
jaz sem dober mesec nazaj kupoval, a koncu sem se odločal med tema dvema:
Optoma HD26
BenQ W1070
p.s. to je bil moj prvi nakup projektorja, iskal sem cim cenejši fullHD (1920x1080) projektor, ki nima kakšnih resnih pomanjkljivosti. Na podlagi review-ov saj osebnih izkušenj nimam.
Optoma HD26
BenQ W1070
p.s. to je bil moj prvi nakup projektorja, iskal sem cim cenejši fullHD (1920x1080) projektor, ki nima kakšnih resnih pomanjkljivosti. Na podlagi review-ov saj osebnih izkušenj nimam.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Projektor: kaj kupiti (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )Oddelek: Zvok in slika | 70717 (3606) | matobeli |
» | Projektor vs TVOddelek: Zvok in slika | 2545 (2207) | polde66 |
» | Nakup projektorja (wifi, android)Oddelek: Zvok in slika | 4172 (3288) | matobeli |
» | Prosim za pomoč pri izbiri izdelka na eBayOddelek: Loža | 1465 (1210) | RejZoR |
» | Nakup projektorjaOddelek: Zvok in slika | 5318 (3780) | narodno |