Forum » Pomoč in nasveti » CD-RW noče pečt muske, vse ostalo pa???
CD-RW noče pečt muske, vse ostalo pa???
lambda ::
No ta problem ma en frend. Ma novzga Liteona 48x24x48x in je stvar priklopu (disk na primary IDE, pekac in bralnik pa na secondary) na klasicnga celerona 500, al neki tazga. Gor je najnovejsi nero in pecenje deluje normalno (peces lahk karkoli), ampak samo kolker dolg nimaš opravka z musko. Ne deluje ne audio ---> audio (ni vazn če on the fly, al pa ne), ne deluje niti mp3 --> audio. Takrat ko bi moglo narest lead-in, se samo ustavi na 0%, stvar zablokira in včasih ctrl-alt-del reši zadevo - z end-task seveda in fentanim cd-jem.
Natancnejsega opisa tezave ne vem, ker nisem bil zraven pri teh poskusih, ampak mi je problem samo opisal.
A ma kdo kksno idejo, kaj bi se lahk sfižilo?
Natancnejsega opisa tezave ne vem, ker nisem bil zraven pri teh poskusih, ampak mi je problem samo opisal.
A ma kdo kksno idejo, kaj bi se lahk sfižilo?
boštjan ::
bralnik naj da na primry slave,tako bo cd-rw sam na secondary kot master. Pa pglej v knjigico,če kaj piše o peki muzike.
Blisk ::
Včasih je problem s CDjem, probi še kak drug glasbeni CD.
Jst sem mel ene take probleme s CDjem, ki je poleg muske mel gor še spot.
Enostavno sem presnel CD tako, da sem v Nerotu nastavu CD, kot novo kompilacijo in z miško prenesu komade.
Potem je pa delalo
Jst sem mel ene take probleme s CDjem, ki je poleg muske mel gor še spot.
Enostavno sem presnel CD tako, da sem v Nerotu nastavu CD, kot novo kompilacijo in z miško prenesu komade.
Potem je pa delalo
iso2000 ::
Mogoče je za probat še kakšen drug software za peko? Ali pa mogoče samo zamenjat Nero-ta (druga verzija)? A glasbo tudi bere (ripa) normalno?
LP
LP
lambda ::
Glasbo predvaja normalno. Crkne le pri peki. Bom konc tedna še kksno podrobnost sporočil, ko se bom pr njem oglasu, da vidim na čem točno je stvar.
tnx vseen za pomoc, ceprav mi bl mau koristi, ker sem vse to že sprobal
tnx vseen za pomoc, ceprav mi bl mau koristi, ker sem vse to že sprobal
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kaj NE kupiti!!! (strani: 1 2 3 )Oddelek: Kaj kupiti | 10018 (6342) | jastreb |
» | ˝no seek complete˝ težave z pekačemOddelek: Strojna oprema | 1356 (1167) | swalow |
» | Smartbuy - nateg? (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 6547 (4458) | pingo76 |
» | Hitrost pekača v XP-jih Pro pade na 16xOddelek: Strojna oprema | 1077 (787) | IFiT |
» | Problem z plextorjem 48/24/48Oddelek: Strojna oprema | 1148 (927) | Ghero0 |