Forum » Pomoč in nasveti » rač se ne reboota iz hibernate, zakaj?
rač se ne reboota iz hibernate, zakaj?
Nemelk ::
vem da mi je pod search najdlo vsaj 100 tem z besedo hibernate, ma nobena ni taka k moja.
no, tko gre. mam čist frišno naložene xpje z vso solato (popravki itd) če da rač v hibernate brez uklopljenega APM-ja se mi ne ugasne sam, ampak morm jst knof prtisnt (4sek tiščat, tko k je v bios nastavlen) ampak se mi pol eazy peazy reboota. če ga navadno dam ugasnt (shut down) morm glih tku knof 4sek tiščat.
če pa vklopm AMP se pa obakrat sam ugasne, sam iz hibernata SE NE reboota do kraja. tiste črtice se nafilajo, pol k bi pa moglo v winse pa nč... ostane pr ta zadnji črtici...
od tu naprej pa rabm pomoč. kako bi jst pršu v winse z vklopljenim amp-jem (da se pač rač sam vgasne) iz hibernata?
no, tko gre. mam čist frišno naložene xpje z vso solato (popravki itd) če da rač v hibernate brez uklopljenega APM-ja se mi ne ugasne sam, ampak morm jst knof prtisnt (4sek tiščat, tko k je v bios nastavlen) ampak se mi pol eazy peazy reboota. če ga navadno dam ugasnt (shut down) morm glih tku knof 4sek tiščat.
če pa vklopm AMP se pa obakrat sam ugasne, sam iz hibernata SE NE reboota do kraja. tiste črtice se nafilajo, pol k bi pa moglo v winse pa nč... ostane pr ta zadnji črtici...
od tu naprej pa rabm pomoč. kako bi jst pršu v winse z vklopljenim amp-jem (da se pač rač sam vgasne) iz hibernata?
Nemelk ™
- spremenil: Nemelk ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Vista SLO in hibernacijaOddelek: Pomoč in nasveti | 2245 (1883) | dëych |
» | Vklop v trenutku?Oddelek: Loža | 1812 (1399) | BigWhale |
» | Strokovnjaki za XP...pomagajte!Oddelek: Pomoč in nasveti | 1079 (799) | Lucas |
» | Avtomaticno ugasanje racunalnikaOddelek: Pomoč in nasveti | 1908 (1659) | Highlag |
» | Standby modeOddelek: Pomoč in nasveti | 1539 (1313) | andrej |