» »

Barclays - BankVerifcation@fastservice.com - kdo pozna zadevo?

Barclays - BankVerifcation@fastservice.com - kdo pozna zadevo?

Tomson ::

Na bolhi me je kontaktiral nekdo iz Anglije, da kupi oglaševan iPad. Vse lepo in prav, dogovorila sva se za money transfer, pravi da je denar nakazal in da bom prejel mail njegove banke. Res sem ga, očitno, z navodili da so sredstva nakazana in zadržana s strani banke, dokler ne odpravim pošiljke in vpišem "shipment tracking code", nato bodo sredstva nakazana naprej meni.

Za Barclays in tovrsten način poslovanja prvič slišim, zato me zanima če kdo pozna zadevo, ima izkušnje in lahko 100% potrdi da je zadeva legit!

Please Read Carefully:
The total amount above has been deducted from Jason Burgers account ,To this effect he or she has no right to withdraw or claim money back and fund will be credited into your account immediately the shipment is confirmed from you.Get back to us with the shipping tracking or reference number for verification proposes, Once shipment tracking code have been verified money will be credited into your Bank account immediately.Do not provide the buyer with the shipment tracking code until we credit your account. Mail the shipment tracking code to our customer care only at :
BankVerifcation@fastservice.com

Hvala
Asus Prime X470 Pro, AMD Ryzen 9 3900X, Gigabyte GTX 1660 Super
Fractal Design R6, Corsair RM850X PSU, 32GB GSkillF4-3200 RAM
Noctua NHU12s, Corsair MP600 1TB SSD, 2x Dell U2410 monitor

Invictus ::

Ha ha ha ...

Če hočeš, kar pošlji. Ampak bo malo peklo ...
"Life is hard; it's even harder when you're stupid."

http://goo.gl/2YuS2x

MasterKiD ::

Prste stran :(

Zato vprašam, ker mi deluje kot 100% scam. Že dejstvo, da gre za Barclays banko, ki sicer očitno res obstaja, poslano pa je iz maila BankVerifcation@fastservice.com je dovolj zgovoren podatek. Ampak ok, vedno obstaja 1% možnosti da se človek nauči kaj novega, sama ideja se mi ne zdi neumna, če bi šlo za preverjeno prakso in znano ime ala Paypal, zato me zanima kakšna osebna izkušnja, ki lahko potrdi ali ovrže moje sume ... Defenitivno pa zadeve ne pošiljam nikamor, dokler na svojem računu ne vidim nakazanih sredstev! ;)

Klemen86 ::

Barclays je ena največjih bank v UK in na svetu :) Vsekakor pa to ni njihov mail in sistem, prek katerega poslujejo.

Sem malo pregooglal zadevo, tale @fastservice je 100% potrjeno scam, če bo še kdo imel podobne ponudbe. Še celo ime in priimek "kupca" sem našel na poljskih forumih, kjer nekateri pišejo o svojih grenkih izkušnjah - Jason Burgers, lahko bi bili vsaj malo inovativni pa menjavali imena.

In zdaj ko vem za kaj gre, my turn ... let the games begin! bwahaha ...

Invictus ::

Napiši mu naj ti pošlje 50 EUR, ker trenutno nimaš denarja za pošiljko ...
"Life is hard; it's even harder when you're stupid."

http://goo.gl/2YuS2x

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Vprašanje glede Paypala

Oddelek: Pomoč in nasveti
71134 (975) ananchel
»

nigerijci še vedno harajo po bolhi

Oddelek: Loža
247600 (6525) sarma832
»

internet prodaja v tujino

Oddelek: Loža
295370 (4486) Webeg
»

Pošiljanje paketa v Nigerijo (strani: 1 2 )

Oddelek: Problemi človeštva
8924122 (14007) St235
»

Posiljanje v tujino Pay Pal?

Oddelek: Kaj kupiti
306080 (3462) BineK

Več podobnih tem