Forum » Sedem umetnosti » Urejanje videa
Urejanje videa
uro1001 ::
Pozdravljeni
Med vikendom sem posnel kratek video in me zanima kako se vam zdi urejanje, kadri snemanja? Kaj bi se lahko še izboljšalo.
Lp
Med vikendom sem posnel kratek video in me zanima kako se vam zdi urejanje, kadri snemanja? Kaj bi se lahko še izboljšalo.
Lp
- premaknil iz Zvok in slika: Gandalfar ()
blindb ::
0:14 - 0:15 .. lahk bi pustil komad da se vrti naprej (ne da se prekine)
0:17 ... tisto zapenjanje celade bi lahko bilo malce krajsi kader
0:50 - 0:59 ... ce ti niso placali za reklamo za znamko bicikla, potem bi jaz to izpustil... bicikl tudi ni neke izstopajoce barve od ozadja
To si snemal z GoPro Hero3?
Drugace pa daj se kak jump notr pa je.
0:17 ... tisto zapenjanje celade bi lahko bilo malce krajsi kader
0:50 - 0:59 ... ce ti niso placali za reklamo za znamko bicikla, potem bi jaz to izpustil... bicikl tudi ni neke izstopajoce barve od ozadja
To si snemal z GoPro Hero3?
Drugace pa daj se kak jump notr pa je.
Mislim da bi morali uvesti davek na idiotizem.
Vredno ogleda ...
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
|---|---|---|---|
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
| » | Globalizacija v3.0, (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 22581 (20412) | Mr.B |
| » | Nepismeni, površni, nesposobni? Bajka o slovenski policiji, ministrstvu za infrastruk (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / NWO | 20695 (15386) | Crimson_Shadow |
| » | Koliko stane najem zunanjih rekruterjov, da ti najdejo ustrezne kandidate za delovnoOddelek: Loža | 9970 (7852) | GrX |
| » | World Economic Forum: Letos boste službo lažje kot v Sloveniji našli le na Japonskem (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Novice / Ostale najave | 75781 (61911) | bbf |
| » | Jamranje (strani: 1 2 )Oddelek: Problemi človeštva | 10970 (8472) | ZLOky |