Forum » Sedem umetnosti » Kdo je Hp CEO za srednjo in vzhodno Evropo?
Kdo je Hp CEO za srednjo in vzhodno Evropo?
k4vz0024 ::
Želel bi kontaktirati z glavnim za srednjo in vzhodno Evropo. Ima kdo kakšne kontaktne informacije?
mitja73 ::
Raje razloži težavo, če si jo seveda upač predstaviti javno kot pa da bentiš v prazno po netu.
V fazi preiskave ne dajemo izjav. Če bo vse skupaj spodletelo, bomo javno obelodanili.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: k4vz0024 ()
Miha 333 ::
Vprašaj kar Meg Whitman. Sigurno je na Facebooku.
Seriously, pri tako glomaznih firmah se je skoraj nemogoče prebiti do kakšne višje inštance. Pripravi se na generične copy/paste odgovore ter na prebijanje skozi neskončni meni odzivnika na telefonu, ki ti bo na koncu itak predvajal nek splošen odgovor in se ti zahvalil za klic. Mislim, da je glede tega hujši samo še Microsoft.
Zato jaz od HPja kupim samo še miško, pa še to je vprašanje. Računalnika ali celo strežnika sigurno ne.
Seriously, pri tako glomaznih firmah se je skoraj nemogoče prebiti do kakšne višje inštance. Pripravi se na generične copy/paste odgovore ter na prebijanje skozi neskončni meni odzivnika na telefonu, ki ti bo na koncu itak predvajal nek splošen odgovor in se ti zahvalil za klic. Mislim, da je glede tega hujši samo še Microsoft.
Zato jaz od HPja kupim samo še miško, pa še to je vprašanje. Računalnika ali celo strežnika sigurno ne.

vostok_1 ::
Preiskave...hmm.
Sicer pa HP mene ne vidi več. Nekoč super, to kar delajo sedaj pa je ...
Sicer pa HP mene ne vidi več. Nekoč super, to kar delajo sedaj pa je ...
Vredno ogleda ...
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
|---|---|---|---|
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
| » | kje je fora SSD-ja in navadnega diska.. zakaj ne samo ssd?Oddelek: Pomoč in nasveti | 6875 (5107) | njyngs |
| ⊘ | Spanje...Oddelek: Loža | 2444 (1613) | dzinks63 |
| » | Problem: ne morem spati (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 9936 (8211) | Twix |
| » | Estonija v osnovne šole uvaja obvezen pouk programiranja (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Znanost in tehnologija | 19612 (16622) | Truga |
| » | 3 leta gledam televizor ki ga nisem kupil? (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 8878 (6569) | shotalick |