Forum » Omrežja in internet » MS OneDrive in disk povezan na ruter
MS OneDrive in disk povezan na ruter
pisco ::
Zakupil bom nekaj prostora na MS OneDrive, bolj z namenom, da imam nekje backup v primeru, če mi odleti disk. Pa tudi zato, da imam zadeve dosegljive kjerkoli že sem.
Zato bi postavil sledeče in me zanima ali bo to funkcioniralo:
- zunanji disk s podatki bo priključen preko USB na ruter. Preko ruterja bom do teh podatkov tudi dostopal.
- Želim, da se mi podatki z diska sinhronizirajo kadar se s prenosnikom priključim na ruter.
Skrbi me namreč, da mi bo OneDrive začel brisati podatke v oblaku v primeru, kadar laptop ne bo povezan z ruterjem, bom pa povezan nekje na zunanji mreži.
Ali bi taka stvar sploh delovala?
Zato bi postavil sledeče in me zanima ali bo to funkcioniralo:
- zunanji disk s podatki bo priključen preko USB na ruter. Preko ruterja bom do teh podatkov tudi dostopal.
- Želim, da se mi podatki z diska sinhronizirajo kadar se s prenosnikom priključim na ruter.
Skrbi me namreč, da mi bo OneDrive začel brisati podatke v oblaku v primeru, kadar laptop ne bo povezan z ruterjem, bom pa povezan nekje na zunanji mreži.
Ali bi taka stvar sploh delovala?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Cloud backup - izkušnje (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 10140 (8121) | Lonsarg |
» | .harma virusOddelek: Omrežja in internet | 2043 (1534) | Malajlo |
» | Dropbox, Onedrive, Google drive,...? (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 14883 (8458) | crniangeo |
» | Motenje Wi-Fi signalaOddelek: Pomoč in nasveti | 2842 (2525) | SaXsIm |
» | Microsoft na One Drive ponuja neomejeno hrambo (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Omrežja / internet | 26194 (23191) | Mr.B |