Forum » Mobilne tehnologije » Windows 10 Mobile
Windows 10 Mobile

GupeM ::
.164 je od včeraj naprej produkcijska. Ko si ti gledal, wiki verjetno še ni bil posodobljen.

Anney ::
Tudi moji je posodobilo L830, L930 je na servisu (žal sem eden tistih, ki mu je odstopilo steklo v zgornjem desnem kotu.)
Posodablja pa verjetno zaradi tega.: Windows 10 Mobile 10586.164 looks like a release candidate for 8.1 upgrades. Je pa tole samo nadgradnja verzije .122, zato pa posodablja. (The release of build 10586.164 is up from build 10586.122 release six days ago.)
This afternoon, Microsoft is releasing a new build of Windows 10 Mobile for those on the Slow and Production Rings of the phone Insider program.
Posodablja pa verjetno zaradi tega.: Windows 10 Mobile 10586.164 looks like a release candidate for 8.1 upgrades. Je pa tole samo nadgradnja verzije .122, zato pa posodablja. (The release of build 10586.164 is up from build 10586.122 release six days ago.)
This afternoon, Microsoft is releasing a new build of Windows 10 Mobile for those on the Slow and Production Rings of the phone Insider program.

krneki0001 ::
925 je tam nekje kot 920. In jaz na dveh 920 laufam windows 10 že nekaj časa, pa ni problemov.

iloveboobz ::
krneki0001 je izjavil:
Verjetno bodo. Sej lahko daš gor preview pa lahko že sedaj sprobaš.
preview ne mislim gor devat, ker gre za manj veščega uporabnika :)

solatjek ::
Saj nimaš kaj zajeb... pa tudi nič težkega ni. Povrhu dobiš z insiderjem production verzijo, pač nekoliko prej, vse naslednje produkcije se bodo nadgrajevale normalno...

Machete ::
Jaz isto ne maram bit betar. Naj rečejo to je to, za ta denar in izdajo že, pa je. Edinemu človeku, ki je delal na WP10, pa naj dajo čokolado in ga pošljejo domov pogledat symbian izpred 10. let, da si bo zapisal, kaj vse je še pozabil vključit v sistem.
LC1000|Asrock-H470PG|i7-10700K|2x16GB|RTX-5080 GAMING|W10Pro
new Nintendo 2DS & 3DS XL|Galaxy S24+

iloveboobz ::
Saj nimaš kaj zajeb... pa tudi nič težkega ni. Povrhu dobiš z insiderjem production verzijo, pač nekoliko prej, vse naslednje produkcije se bodo nadgrajevale normalno...
wp telefon je bil ravno kupljen z namenom, da bo čimmanj tikanja in tekoče delovanje. Torej beta sistemi odpadejo, ker sicer bi se kuplo androida in the first place.

Motion ::
ja ma zaenkrat lahko greš nazaj na 8.1. Ko bo enkarat uradno zunaj za te naporave se najverjetneje nebo dalo več. Morda bodo kak bug porihtali še v tem času do uradne splavitve, sam kar se tiče performensa dvomim da bo opazna razlika med sedaj in čez en mesec. Tako da boljš zdej poskusit kot kasnej.

macromc ::
Imam lumio 920 in na 10-ki je sistem za 50% počasnejši.Pa ne sedaj pa si resetiral in bla bla bla....
Baterija se greje,da ne rabim gretja v stanovanju etc....
Skratka ne hvala.
Skratka ne hvala.

klinker ::
Moram priznat da .164 kar opazno boljse dela od prejsnjih verzij in kar nekaj kiksov je poslihtanih.
Problem z @ imam tudi sam, samo ne vedno, pa smajlije mi na dolocenih straneh, slo-tech je med njimi, vedno pokne na zacetek posta.
No sej, se ene 4-5 posodobitev pa bo mogoce vsaaj priblizno na nivoju 8.1...so pa z .164 vsaj odzivnost zgleda solidno poslihtali.
Problem z @ imam tudi sam, samo ne vedno, pa smajlije mi na dolocenih straneh, slo-tech je med njimi, vedno pokne na zacetek posta.
No sej, se ene 4-5 posodobitev pa bo mogoce vsaaj priblizno na nivoju 8.1...so pa z .164 vsaj odzivnost zgleda solidno poslihtali.

Ja .164 je ful odzivna, težav zaenkrat nobenih. Upam da tako ostane. Na L640 tudi ni opaziti enormne porabe baterije, v bistvu na nobeni verziji, kot nekateri poročate za druge modele. 3 dni brez težav ob zmerni uporabi.

loveJDM ::
Matko kot si opazil jim je verjetno 640ka merilo al kaj jaz vem kaj,ker meni deluje tekoče nonstop odkar imam 10ko gor.Baterija tudi čisto normalna,sem pa ponoči naložil gor .164 pa ne opazim razlike.

.36 in .63 sta se pri meni še nekoliko zatikali, od .107 naprej pa zadeva dela res tekoče, precej lepše kot android na telefonih enake konfiguracije. Sedaj mi je vseeno, če sploh dobim še kako posodobitev, ker vse deluje kot mora in to kljub temu da L640 ni nek hardwerski presežek. Lahko samo rečem, da me tokrat M$ ni razočaral.

Imam lumio 920 in na 10-ki je sistem za 50% počasnejši.Pa ne sedaj pa si resetiral in bla bla bla....
Skratka ne hvala.
Imaš original ekran, al so ti ga že kdaj menjal? To se je meni dogajalo, ko sem imel na 920 en kitajski ekran in touch. Ko sem dal original, se to ne dogaja več.

Kaj ::
krneki0001 je izjavil:
Skratka ne hvala.
Imaš original ekran, al so ti ga že kdaj menjal? To se je meni dogajalo, ko sem imel na 920 en kitajski ekran in touch. Ko sem dal original, se to ne dogaja več.
Ej pa če ti ga na uradnem servisu iz nekega razloga zamenjajo, ali pa kak drug del, kako boš sploh vedel, kaj so dali not?

sodnicaN ::
iloveboobz je izjavil:
a 512MB lumie bodo sploh kdaj dobile w10 ?
630 je 512mb in preview buildi delajo čisto ok gor, razen tega da včasih porabijo baterijo blazno hitro, samo pomoje bo to prej kak bug kot pa premalo rama
na 530 ti pa noče naložit, čeprav je včasih šlo... glede na to da 10 rabi manj kot 4gb flasha (razen tega in zaslona je pa itak isti hw)
se pravi da tehnične omejitve ni

boolsheat ::
Glede builda 164 sem že zdavnaj napisal - gre za production build. Build, ki so ga dobili vsi z W10 telefoni uradno BREZ kakršnih koli "Insider" programov - skratka uradna posodobitev. To je to.
Kar se tiče W10, pred 122 je bilo jalovo vse skupaj in je popuščalo vsepovsod, nikakor ne na nivoju WP81. No sedaj, po .122 pa se zadeve kažejo v pravi smeri, ko bomo lahko rekli, da se sistem približuje koncu beta stanja. In tako bo sedaj posodobitev za WP8 telefone res kmalu in vsekakor se je MS tokrat prav odločil, da je počakal in ni hitel z izdajanjem pol delujočega sistema na stare telefone. Če so ga posrali, ko so izdali serijo x50 z nedokončanim sistemom, so tokrat ravnali prav.
V prvi seriji posodobitev bodo naslednji telefoni:
Which Lumia do you have?.
While we're working hard to make Windows 10 available for other Lumia devices, the following is a first list of Lumia smartphones that will receive a free upgrade when available: Lumia 430, Lumia 435, Lumia 532, Lumia 535, Lumia 540, Lumia 635 (1 GB RAM), Lumia 640, Lumia 640 XL, Lumia 735, Lumia 830, and Lumia 930. Features may vary by device. 8 GB of internal memory required.
https://www.microsoft.com/en/mobile/win...
Kar se tiče W10, pred 122 je bilo jalovo vse skupaj in je popuščalo vsepovsod, nikakor ne na nivoju WP81. No sedaj, po .122 pa se zadeve kažejo v pravi smeri, ko bomo lahko rekli, da se sistem približuje koncu beta stanja. In tako bo sedaj posodobitev za WP8 telefone res kmalu in vsekakor se je MS tokrat prav odločil, da je počakal in ni hitel z izdajanjem pol delujočega sistema na stare telefone. Če so ga posrali, ko so izdali serijo x50 z nedokončanim sistemom, so tokrat ravnali prav.
V prvi seriji posodobitev bodo naslednji telefoni:
Which Lumia do you have?.
While we're working hard to make Windows 10 available for other Lumia devices, the following is a first list of Lumia smartphones that will receive a free upgrade when available: Lumia 430, Lumia 435, Lumia 532, Lumia 535, Lumia 540, Lumia 635 (1 GB RAM), Lumia 640, Lumia 640 XL, Lumia 735, Lumia 830, and Lumia 930. Features may vary by device. 8 GB of internal memory required.
https://www.microsoft.com/en/mobile/win...

Mitja358 ::
Build 14283: http://www.windowscentral.com/heres-wha...
We fixed an issue where for certain languages, pressing "@" button could result the contents of the clipboard being pasted.

KTr1sk ::
je kje govora, da bo za wp10 delala aplikacija "gestures beta"?
https://www.microsoft.com/en-us/store/a...
https://www.microsoft.com/en-us/store/a...
i5-14500k,32gb ddr5,rx6800,nvme2x,hdd4x, Dell G3223Q

sodnicaN ::
na mizi mam lumio 630 s 512mb rama in win 10 tako da 1g ni minimum
dela pa čisto lepo, razen tega da včasih baterijo porabi v par urah

cekr ::
Današnji update je pa najhujši update, kar so jih naredili.
Programi se končno odpirajo trenutno.
Primerjava:
Vista => Vista sp-1
Programi se končno odpirajo trenutno.
Primerjava:
Vista => Vista sp-1
Sinclair ZX Spectrum [Zilog Z80A - 3.5 MHz, 48kB, dvojni kasetofon,
TV-OUT, radirke, Sinclair-Basic], Sinclair ZX-81 [Z80A, 3.25MHZ, 1kB]
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: cekr ()

Machete ::
No evo, tudi zato ne dam insider verzije gor, ker skoraj vsak dan en napiše: uuu no danes ta patch pa res dela zdaj to, potem ono itd.. ;)
LC1000|Asrock-H470PG|i7-10700K|2x16GB|RTX-5080 GAMING|W10Pro

Na veliko veselje nekaterih je pofixan tale bug poleg ostalih:
Kaj je novega?
Sej lahko vsak vedno updejtaš, ti pač vzame tiste pol urce, če pa ne želiš pač pustiš.
We fixed an issue where for certain languages, pressing "@" button could result the contents of the clipboard being pasted.
Kaj je novega?
No evo, tudi zato ne dam insider verzije gor, ker skoraj vsak dan en napiše: uuu no danes ta patch pa res dela zdaj to, potem ono itd.. ;)
Sej lahko vsak vedno updejtaš, ti pač vzame tiste pol urce, če pa ne želiš pač pustiš.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Anney ()

Alexius Heristalski ::
na mizi mam lumio 630 s 512mb rama in win 10 tako da 1g ni minimum
Ja, Insider Preview lahko imaš na 512MB, uradne nadgradnje pa ne bo.
fantje, ni blo slabo, samo dajte še v herbicidščini

Zanima me, če je .164 zadnja verzija Windows 10 Mobile "Threshold" ali se bo ta verzija še naprej posodabljala?
V insider je namreč že nekaj časa v Fast krogu na voljo Windows 10 Mobile "Redstone", zaqto me zanima, kako se bo končal razvoj "Thresholda"? Zanima me tudi, katerim napravam bo na voljo naslednja nadgradnja Windows 10?
V insider je namreč že nekaj časa v Fast krogu na voljo Windows 10 Mobile "Redstone", zaqto me zanima, kako se bo končal razvoj "Thresholda"? Zanima me tudi, katerim napravam bo na voljo naslednja nadgradnja Windows 10?
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: solatjek ()

Ponavadi ob torkih ali četrtkih izdajajo posodobitve, bomo videli kaj bo prinesla naslednja nadgradnja.

Zanima me, če je .164 zadnja verzija Windows 10 Mobile "Threshold" ali se bo ta verzija še naprej posodabljala?
Windows obstaja v dveh verzijah. Maš redstone ki je v fazi razvijanja, in imaš navadno (10586) ki je produkcijska. Ta dobiva varnostne popravke kot vsi Windowsi pred njo. Enkrat naslednje leto, ko bo redstone verzija končana se bo zdajšna produkcijska verzija (10586) posodobila na redstone ki bo postal produkcijska verzija in bo kot produkcijska verzija dobival posodobitve. Vzporedno bo MS najverjetneje spet začel razvijat novo verzijo ki se bo v prihodnosti ponovno združila z obstoječo produkcijsko verzijo, in tako naprej.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Motion ()

win64 ::
Za katere sisteme pa sploh delujejo še tej preview sistemi? Na 535ki imam že nekaj časa 10.0.10586.107.

boolsheat ::
Fast trenutno samona novih telefonih, tako, da prestavi na slow, da dobiš .122 in .164.

Sem preklopil iz fast ring na release preview pa mi sedaj pobira .164 .
Bom poizkusil še ostale načine, ko mi pobere posodobitev.
Bom poizkusil še ostale načine, ko mi pobere posodobitev.

.164 je zadnja produkcijska verzija trenutno. Če hočeš redstone rabiš telefon ki je bil izdan z win10 in moraš se dat na fast ring (vsaj zdi se mi tako)

.164 je zadnja produkcijska verzija trenutno. Če hočeš redstone rabiš telefon ki je bil izdan z win10 in moraš se dat na fast ring (vsaj zdi se mi tako)
Na žalost res:
Keep in mind that, since this build is on the development branch, it's currently only available for Fast Ring Insiders using a Lumia 950, 950 XL, 550, or Xiaomi Mi4. For more, see Microsoft's full blog post at the source link below.

cekr ::
Sinclair ZX Spectrum [Zilog Z80A - 3.5 MHz, 48kB, dvojni kasetofon,

Hmmm, tole mi pa ni všeč! Kaj bo pa z zemljevidi, ki jih uporabljajo tudi druge app, bodo še na voljo, ali si jih ne boš mogel več prenesti?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Windows Mobile, kdo bo tebe ljubil? (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Novice / Windows Mobile | 54720 (33425) | RC37 |
» | Telefoni Nokia se vračajo (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Android | 37507 (33159) | klinker |
» | Microsoft Lumia 950 (strani: 1 2 3 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 29678 (20068) | Anney |
» | Jutri nabavim ali WinPhone ali Androida (strani: 1 2 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 15438 (13028) | Anney |
» | Microsoft predstavil Hololens VR, Surface 4, nove telefone, prenosnik (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Ostale najave | 47978 (39226) | boolsheat |