Forum » Mobilne tehnologije » Windows 10 Mobile
Windows 10 Mobile
rdecaluc ::
Ali bi priporočali lumio 950 vs. huawei p9?
Lih sm se navadu na WP10, sam reviewi 950 so povsod nekam razočarani :/.
Lih sm se navadu na WP10, sam reviewi 950 so povsod nekam razočarani :/.
Est modus in rebus. ,typos
Lonsarg ::
Reviewi so razočarani ker ni nič novega(kar drži za celoten trg mobilnih telefonov) + ker je design šel malo stran od tega, kar so kupci Lumie imeli radi. Je pa design subjektiven, zdaj je pač zadeva bolj klasična Apple/Samsung ovalnost.
klinker ::
cekr ::
L950xl
Sinclair ZX Spectrum [Zilog Z80A - 3.5 MHz, 48kB, dvojni kasetofon,
TV-OUT, radirke, Sinclair-Basic], Sinclair ZX-81 [Z80A, 3.25MHZ, 1kB]
Branimir ::
Nekje sem zasledil da nameravajo izdelati x86 ali x64 windows 10 telefone. Na seznamu verzij windows desetk je tudi Windows 10 Mobile x86.
To bi bil pa zelo funkcionalen telefon, namesto da lahko imaš samo programe, i so izdelan za ARM.
To bi bil pa zelo funkcionalen telefon, namesto da lahko imaš samo programe, i so izdelan za ARM.
i7-10700 (16 thread @ 4.8GHz)
16GB RAM DDR4, 500GB NVMe SSD, 500GB SSD, 480GB SSD, 1TB HDD, 2TB HDD
Gigabyte RTX 2070 Super
Gigabyte RTX 2070 Super
Tega ne boš vedel do dne, ko/če bo SufacePhone predstavljen.
Če bi to prišlo danes ven, bi bil to nož v hrbet HP-ju in ostalim.
Ne vemo niti, kakšen procesor imajo spackan pri Intlu.
Atom je bil prešvoh za MS-ove načrte zato so ga črtali.
Verjetno bo kakšna od m verzij.
Bo pa verjetno samo ena od verzij telefona imela x64. Ostali bodo na ARM-u.
Vprašanje pa je, kako bodo šle sploh v promet arm verzije, ko/če bo predstavljena x64 verzija. Verjetno bo s časom arm verzija umrla.
Bi pa uspeh x64 verzije pomenil ubijalsko zadevo. To bi pa res naredilo buum v računalniški industriji. Takrat bi pa MS zmagal na celi črti.
Prišli bi v poštev vsi zviti ekrani in podobne zadeve. Vso mašinerijo imaš pa v telefonu.
Če bi to prišlo danes ven, bi bil to nož v hrbet HP-ju in ostalim.
Ne vemo niti, kakšen procesor imajo spackan pri Intlu.
Atom je bil prešvoh za MS-ove načrte zato so ga črtali.
Verjetno bo kakšna od m verzij.
Bo pa verjetno samo ena od verzij telefona imela x64. Ostali bodo na ARM-u.
Vprašanje pa je, kako bodo šle sploh v promet arm verzije, ko/če bo predstavljena x64 verzija. Verjetno bo s časom arm verzija umrla.
Bi pa uspeh x64 verzije pomenil ubijalsko zadevo. To bi pa res naredilo buum v računalniški industriji. Takrat bi pa MS zmagal na celi črti.
Prišli bi v poštev vsi zviti ekrani in podobne zadeve. Vso mašinerijo imaš pa v telefonu.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: cekr ()
Ja, ker tudi če imaš continnum ni tako praktičen, ker je omejen na samo osnovne ARM aplikacije.
Če bi res naredili x64/86 telefon bi mogoče premagal celo android.
Če bi res naredili x64/86 telefon bi mogoče premagal celo android.
Gigabyte RTX 2070 Super
Gigabyte RTX 2070 Super
Binji ::
BlackGuard hvala. Zdaj izgleda, da ne izgublja več omrežja, ampak tudi na LTE mi še vedno noče preklopit.
Nekako mi je zmanjkalo stvari za preverit :) Morda edino še na izimobil kličem, pa preverim, če se jim kaj sanja...
Nekako mi je zmanjkalo stvari za preverit :) Morda edino še na izimobil kličem, pa preverim, če se jim kaj sanja...
Kdor ne navija ni Slovenc, hej, hej, hej!
BlackGuard ::
Ni bilo težko :)
Mi pa vseeno ni jasno zakaj ti ne dela. Mogoče pa ti na centru kaj povejo, če boš klical.
Mi pa vseeno ni jasno zakaj ti ne dela. Mogoče pa ti na centru kaj povejo, če boš klical.
boolsheat ::
Zelo obetaven brskalnik, ki omogoča tudi blokiranje reklam:
https://www.microsoft.com/en-us/store/p...
https://www.microsoft.com/en-us/store/p...
solatjek ::
Kar na lepem mi je l950 pričel kuriti baterijo cca 1,5% na uro brez aktivnosti. Ničesar nisem posodabljal. Tudi po soft resetu enako naprej. Še komu?
Meni 2,35% žre Lumia 640, čudno čisto nov je 3 tedne, na internetu je pisalo da je to nekaj čisto normalnega za W10M
Gigabyte RTX 2070 Super
Gigabyte RTX 2070 Super
Nekaj ur po soft resetu se je sedaj umirilo, sem spet nekje na 0,5% na uro. Za L640 je pa 2,35% na uro ogromno, razen če imaš glance (ošvrk) ves čas vklopljen. Meni je L640 zdržala celo noč s porabo 1 do 2%/noč (ne na uro, ampak na noč).
krneki0001 ::
Tudi lumia 920 zdrži celo noč s porabo med 2 in 4%. 1020 pa malo več pokuri (med 6 in 8% na noč), ampak je baterija stara 3 leta in jo bo potrebno zamenjat.
AvtoR ::
Meni L830 žre 20% preko noči. Če naredim zvečer reset,je pa poraba 2-4% preko noči.
Problem je, ker po nekaj urah normalne porabe (pod 0,5%), ta kar naenkrat naraste na cca 3% na uro. Gledal sem že vse živo, naredil hard reset, pa ne najdem vzroka. Pomeje je vzrok kar W10.
Problem je, ker po nekaj urah normalne porabe (pod 0,5%), ta kar naenkrat naraste na cca 3% na uro. Gledal sem že vse živo, naredil hard reset, pa ne najdem vzroka. Pomeje je vzrok kar W10.
Vzrok je ena izmed aplikacij, ki jo uporabljaš ali pa wi-fi. Ponoči gre v spanje, ko ni nič priklopljeno, tebi pa telefon vsake par minut preverja ali je signal.
Qushaak ::
To o žretju baterije poslušam od skoraj vsakega in to dostikrat po kakšni Windows posodobitvi. Po resetiranju je ponavadi potem ok. Očitno je to res bolj težava MS-ja da odpravi to anomalijo.
Prej ko sem imel HTC 8s sem vedel kako se soft reset naredi, kako se ga pa naredi na Lumiji 640?
Gigabyte RTX 2070 Super
Gigabyte RTX 2070 Super
Motion ::
power + vol down dokler telefon ne zavibrira
Tako po enem mesecu uporabe 950 moram rečt da sem ful zadovoljen tako z avtonomijo baterije, še posebi pa z kamero. Daleč boljša kot na x20 in x30 generaciji. Funkcijo panorame zdaj ko sem na dopustu v grčiji stalno uporablam in res super deluje
Tako po enem mesecu uporabe 950 moram rečt da sem ful zadovoljen tako z avtonomijo baterije, še posebi pa z kamero. Daleč boljša kot na x20 in x30 generaciji. Funkcijo panorame zdaj ko sem na dopustu v grčiji stalno uporablam in res super deluje
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Motion ()
950 ima boljšo kamero od 920 in 930 to je sigurno, ampak s 1020 se pa še vedno ne more primerjat.
Upam, da nekoč pride telefon z 4.5" zaslonom, 8 jedrnim procom, 4gb ali več rama, 128gb placa in 40 ali več miljoni pikslov fotkičem. (ja, vem, sanjam)
Upam, da nekoč pride telefon z 4.5" zaslonom, 8 jedrnim procom, 4gb ali več rama, 128gb placa in 40 ali več miljoni pikslov fotkičem. (ja, vem, sanjam)
mikhaair ::
Prej sem imel 1020 sedaj 950 in se ne bi strinjal glede fotoaparata, kje je boljsi. Meni je boljsi na 950. Najbolj izrazita prednost je hitrost, pa tudi kvaliteta bi rekel, da je boljsa, ne bom pa tega trdil.
Materi pa sem nabavil 550 in imam enake tezave kot so zgoraj opisane, noce se povezat na LTE. Narocil novo kartico, klical na helpdesk, vpisal njihove nastavitve, vpisal gornje nastavitve, ne gre. Helpdesk je predlagal vstavitev kartice z delujocim LTE, pa je nimam na voljo trenutno. :) V 950 je obrezana in se bojim da bo odpovedala poslusnost ce jo bom kaj prevec dajal ven in noter, ker tista v 550 sem tudi na roke porezal in ni delala.
Materi pa sem nabavil 550 in imam enake tezave kot so zgoraj opisane, noce se povezat na LTE. Narocil novo kartico, klical na helpdesk, vpisal njihove nastavitve, vpisal gornje nastavitve, ne gre. Helpdesk je predlagal vstavitev kartice z delujocim LTE, pa je nimam na voljo trenutno. :) V 950 je obrezana in se bojim da bo odpovedala poslusnost ce jo bom kaj prevec dajal ven in noter, ker tista v 550 sem tudi na roke porezal in ni delala.
harvey ::
krneki0001 je izjavil:
950 ima boljšo kamero od 920 in 930 to je sigurno, ampak s 1020 se pa še vedno ne more primerjat.
"McLaren" projekt se je ustavil in 950 je to kar je, čakamo na Surface s killer kamero.
Ar scáth a chéile a mhaireann na daoine.
------
------
https://windowsunited.de/2016/09/06/sam...
Sehr interessant.
So zgleda obupali nad svojim sistemom.
Google jim pa preveč pobere pa še sami se morajo dajat s posodobitvami.
Sehr interessant.
So zgleda obupali nad svojim sistemom.
Google jim pa preveč pobere pa še sami se morajo dajat s posodobitvami.
Prej sem imel 1020 sedaj 950 in se ne bi strinjal glede fotoaparata, kje je boljsi. Meni je boljsi na 950. Najbolj izrazita prednost je hitrost, pa tudi kvaliteta bi rekel, da je boljsa, ne bom pa tega trdil.
Kljub temu da je lumia 1020 iz leta 2012 je po kvaliteti slik še vedno spredaj. Je pa ovira hitrost.
Pa če si dajal win 10 na L1020, potem si videl, da je MS nehal podpirat 41miljonov pikslov in ni naredil podpore za ta telefon z ms camero, ampak je ostala kar lumia camera, ki je ostali nimajo več.
Najpomembnejsi faktor mi je bil dober fotkic in fizicen knof za slikanje. Sem se z lumio pac tega navadil. In tukaj je 950 svetlobna leta pred 1020. Kar se tice fotk mislim da ima 950 precej naspidiran autophotoshop, tako da fokte zgledajo na telefonu zelo ok. Po pravici povedno jih sploh se nisem DLjal in pregledoval, razen preko one drive ko sem jih nekaj delil. In za taksna opravila je fotkic vrhunski, 1020 pa tudi nisem za kaj vec drugega uporabljal.
Se eno podvprasanje...kateri usb a-usb c kabel narocit? Vseeno? Ali je kje kaksna nevarnost eksplozije baterije? :) Kot pri samsungih. Pa se eno priporocilo, avto polnilec, kamor potem ta usb a kabel vtaknem. tnx
Se eno podvprasanje...kateri usb a-usb c kabel narocit? Vseeno? Ali je kje kaksna nevarnost eksplozije baterije? :) Kot pri samsungih. Pa se eno priporocilo, avto polnilec, kamor potem ta usb a kabel vtaknem. tnx
Fizičen knof za slikanje ima tudi lumia 1020, torej v čem je razlika?
Čakaj, fotk nisi pregledal na računalniku in se malo poglobil v detajle, pa trdiš da so boljše od lumia 1020? 1020 ima večji senzor kot 950, torej zajame več. Od kje potem da bo slika slabša?
Čakaj, fotk nisi pregledal na računalniku in se malo poglobil v detajle, pa trdiš da so boljše od lumia 1020? 1020 ima večji senzor kot 950, torej zajame več. Od kje potem da bo slika slabša?
Ni razlike, saj sem rekel, da sem se tega navadil. :)
Vecji senzor? V mpikslih ali cm? Ker 40m na 1020 je treba delit s 3 ce me spomin ne vara.
Kar se tice fotk na compu. 1020 dela dobre fotke, ampak ne dela cudezev, v lepem vremenu je super, z manjkom svetlobe pa kot vsi telefoni pogori. Sicer pa je itak vse skupaj namenjeno bolj socialnim aplikacijam kot cemerkoli drugemu. Seveda se da lepo dokumentirat izlete in potovanja, za kar sem jo tudi uporabil, vendar ni presezek. Jaz mislim, da se je kar malo prevec fame napletlo okoli 1020. :)
950 pa ne zaostaja za 1020, po testih jo marsikje prekasa. File je vecji kot na 1020. Za mojo uporabo je fotkic na 950 odlicen. 1020 ja pa seveda stara stvar in da se kosa z najnovejsimi je seveda vredno spostovanja.
Vecji senzor? V mpikslih ali cm? Ker 40m na 1020 je treba delit s 3 ce me spomin ne vara.
Kar se tice fotk na compu. 1020 dela dobre fotke, ampak ne dela cudezev, v lepem vremenu je super, z manjkom svetlobe pa kot vsi telefoni pogori. Sicer pa je itak vse skupaj namenjeno bolj socialnim aplikacijam kot cemerkoli drugemu. Seveda se da lepo dokumentirat izlete in potovanja, za kar sem jo tudi uporabil, vendar ni presezek. Jaz mislim, da se je kar malo prevec fame napletlo okoli 1020. :)
950 pa ne zaostaja za 1020, po testih jo marsikje prekasa. File je vecji kot na 1020. Za mojo uporabo je fotkic na 950 odlicen. 1020 ja pa seveda stara stvar in da se kosa z najnovejsimi je seveda vredno spostovanja.
Kar se tiče hardwera je 950 mnogo spredaj, saj je 4 leta razvoja vmes. Tukaj ni kaj oporekat, ampak pri fotoaparatu je pa še kr malo zadaj.
File same slike težko da bo večji. 19Mp (950) vs 38Mp (1020) je kr konkretna razlika. Ima pa lumia 1020 5Mp + 34 (16:9 slika) ali pa 5 + 38Mp (4:3 slika), lumia 950 pa 8 ali 19 ali 8 + 19Mp (4:3 slika). (na 16:9 pa 16Mp namesto 19Mp). S tem da ima 950 en sam file, lumia pa enega 5mp in drugega 34 ali 38mp, ki pa se ne vidi na telefonu in ga moraš potegnit na računalnik.
Senzor je pa tudi manjši na 950:
Za 4 leta star telefon je zadeva še vedno zelo uporabna. Tudi zaradi 2Gb rama in 64gb roma, kar je bilo za leto 2012 zelo veliko v telefonu.
Pa procesor je dvojedrni in 1.5 GHz dual core Snapdragon S4 Plus.
Za slikat, telefonirat, sms/mms in maile brat je odličen poleg tega da imaš resen fotoaparat zraven.
Na 950 me pa moti velikost. Jaz bi manjši telefon s takimi specsi in še boljšim fotoaparatom.
A ima L950 barometer?
File same slike težko da bo večji. 19Mp (950) vs 38Mp (1020) je kr konkretna razlika. Ima pa lumia 1020 5Mp + 34 (16:9 slika) ali pa 5 + 38Mp (4:3 slika), lumia 950 pa 8 ali 19 ali 8 + 19Mp (4:3 slika). (na 16:9 pa 16Mp namesto 19Mp). S tem da ima 950 en sam file, lumia pa enega 5mp in drugega 34 ali 38mp, ki pa se ne vidi na telefonu in ga moraš potegnit na računalnik.
Senzor je pa tudi manjši na 950:
The sensor size isn't as big as the Lumia 1020, coming in at 1/2.4? while the Lumia 1020 comes in at 1/1.5?.
Za 4 leta star telefon je zadeva še vedno zelo uporabna. Tudi zaradi 2Gb rama in 64gb roma, kar je bilo za leto 2012 zelo veliko v telefonu.
Pa procesor je dvojedrni in 1.5 GHz dual core Snapdragon S4 Plus.
Za slikat, telefonirat, sms/mms in maile brat je odličen poleg tega da imaš resen fotoaparat zraven.
Na 950 me pa moti velikost. Jaz bi manjši telefon s takimi specsi in še boljšim fotoaparatom.
A ima L950 barometer?
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: krneki0001 ()
Pa 2 leti. Razlika v razvoju pa je tudi za 2 leti ogromna, vsaj na telefonih.
Ob tem, da je fotkič na lumii 1020 iz nokie 808, ki pa je iz leta 2012.
Ob tem, da je fotkič na lumii 1020 iz nokie 808, ki pa je iz leta 2012.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: krneki0001 ()
950 ima barometer. Nisem pa zasledil, da bi kak tracker uporabljal ta senzor.
Barometer ja, ki pa mi nikoli še ni pokazal vrednosti preko 1000, kolikor vem je normalni tlak 1024. Tako da o natančnosti se lahko debatira, o funkcionalnosti pa tudi. Zakaj mi je koristen podatek, koliko mbar je v zraku? Bolj bi mi prav prišel kakšen termometer, ki bi znal pokazati zunajo temperaturo - sevada, ko je v idle načinu in ne ko ga por urer por okah vlačiš in fajn segreješ :)
System ::
Danes sem dobil Lumio 550 iz DE za 60€... Telefon ni slab, sicer pa bi se res tezko privadil na W10, ko sem navajen Androida.
950 ima barometer. Nisem pa zasledil, da bi kak tracker uporabljal ta senzor.
Barometer ja, ki pa mi nikoli še ni pokazal vrednosti preko 1000, kolikor vem je normalni tlak 1024. Tako da o natančnosti se lahko debatira, o funkcionalnosti pa tudi. Zakaj mi je koristen podatek, koliko mbar je v zraku? Bolj bi mi prav prišel kakšen termometer, ki bi znal pokazati zunajo temperaturo - sevada, ko je v idle načinu in ne ko ga por urer por okah vlačiš in fajn segreješ :)
litijeve baterije imajo senzor sigurno, pa pomoje ga tudi telefon zna prebrat. Z programom netmonitor na starih nokiah si iz baterije komot prebral temperaturo.
Anney ::
Nov updejt na slow in relis prewiew. .105.
Obstajata samo dva načina kako živeti svoje življenje:
Prvi pravi, da nič ni čudež, drugi pa, da vse je čudež.
Prvi pravi, da nič ni čudež, drugi pa, da vse je čudež.
AvtoR ::
Meni mail na 830 ne odpira priponk (v glavnem pdf in jpg), oziroma, tu pa tam kakšno še odpre, kakor se mu sprdne.
Pošlje me na Store naj izberem aplikacijo. Nato javi nekaj v stilu "." ni podprt.
Naredil hard reset in na novo ročno nastavil mail račun, brez efekta. Največkrat pomaga če si mail posredujem sam sebi na isti mail, pa še to ne deluje vedno. Zanimivo je, da priloge tudi shraniri ne morem na telefon, da bi jo odprl kasneje. Ima še kdo tak problem?
Pa to je ja osnova pametnega telefona, pa ne dela!
Evo, danes sem dobil nov update za Mail in končno normalno odpira priloge v mailu
So pa dolgo rabl, da so poštimal.
Včeraj se mi je spet posodobila mail aplikacija in (ne boste verjeli) spet mi ne odpira priponk v prilogi!! Prav tako ne odpira priponk ženina L640.
Pa kaj se teli od MS malo hecajo al kaj?
Totalno neresno, kot da bi programiral amaterji!
majlo ::
Moja opažanja po testiranju:
Najprej naj povem, da sem zdaj tri leta uporabljal Samsung galaxy note 2, prej samsung galaxy 2 ter htc Wildfire, vmes tudi galaxy a5. Zelo zadovoljen z vsemi androidi do sedaj (edino wildfire je bil strojno podhranjen), sem pa nabavil zdaj lumio 950 (pač znižanje pri simobilu), pa sem ga vzel za probo.
Po cca treh tednih uporabe lahko rečem samo WTF.
Kaki polizdelek...
Fotoaparat super...
Ekran super, ločljivost barve...
Telefon se mi je že dvakrat popolnoma spraznil čez noč, ko sem šel spat je bilo baterija na cca 80 % (+/- 5), zjutraj pa telefon čisto prazen, ne vem, kaj se mu je zmešalo. Po tem sem spremljal porabo čez noč, padlo za največ 5 % v sedmih urah.
One drive: Danes nekaj gledam, da bi eno sliko uploadal na facebook, pogledam na one drive, zadnje slike gor od včeraj zjutraj (slika ki sem jo želel je bila narejena včeraj popoldne)...
Sport stracker - ne vem na kaki bug sem naletel. Downloadam aplikacijo, se prijavim, začne sinhronizirat podatke, kot jih imam na spletu. Dol potegne določeno število vaj, ostalo pa se noče sihronizirat nikak. Probal večkrat vedno isto, potegne dol določeno število vaj, ostale kot da jih ni. Samo beleženje vaj dela bp. Če se odjavim, in se potem spet prijavim teh vaj spet ni (se spet sihronizira), lahko jih pogledam na spletu, ne pa na telefonu.
Sicer sam telefon je super odziven , posnetki zgledajo fenomenalni ampak ni mi jasno, kako so lahko dali ven tak polizdelek (ki ima po mojem mnenju potencial, ampak ne na tak način)????
Mi je zelo žal, da sem sploh nabavil to sranje, bom verjetno ali prodal ali dal ženi, sam pa ostal na notu.
Najprej naj povem, da sem zdaj tri leta uporabljal Samsung galaxy note 2, prej samsung galaxy 2 ter htc Wildfire, vmes tudi galaxy a5. Zelo zadovoljen z vsemi androidi do sedaj (edino wildfire je bil strojno podhranjen), sem pa nabavil zdaj lumio 950 (pač znižanje pri simobilu), pa sem ga vzel za probo.
Po cca treh tednih uporabe lahko rečem samo WTF.
Kaki polizdelek...
Fotoaparat super...
Ekran super, ločljivost barve...
Telefon se mi je že dvakrat popolnoma spraznil čez noč, ko sem šel spat je bilo baterija na cca 80 % (+/- 5), zjutraj pa telefon čisto prazen, ne vem, kaj se mu je zmešalo. Po tem sem spremljal porabo čez noč, padlo za največ 5 % v sedmih urah.
One drive: Danes nekaj gledam, da bi eno sliko uploadal na facebook, pogledam na one drive, zadnje slike gor od včeraj zjutraj (slika ki sem jo želel je bila narejena včeraj popoldne)...
Sport stracker - ne vem na kaki bug sem naletel. Downloadam aplikacijo, se prijavim, začne sinhronizirat podatke, kot jih imam na spletu. Dol potegne določeno število vaj, ostalo pa se noče sihronizirat nikak. Probal večkrat vedno isto, potegne dol določeno število vaj, ostale kot da jih ni. Samo beleženje vaj dela bp. Če se odjavim, in se potem spet prijavim teh vaj spet ni (se spet sihronizira), lahko jih pogledam na spletu, ne pa na telefonu.
Sicer sam telefon je super odziven , posnetki zgledajo fenomenalni ampak ni mi jasno, kako so lahko dali ven tak polizdelek (ki ima po mojem mnenju potencial, ampak ne na tak način)????
Mi je zelo žal, da sem sploh nabavil to sranje, bom verjetno ali prodal ali dal ženi, sam pa ostal na notu.
loveJDM ::
Ti prodaj za pameten denar pa je to to...Windows phone ni za take,ki se morajo na šihtu med pavzo sodelavcem hvalit koliko so prelaufali pred 4imi meseci(zakaj drugače bi rabil podatke shranjene na fonu,če so na netu in imaš še grafe zraven itd.???).Ta s sportstrakerjem je res glupa.Ajde da se 2x sprazni jbg se pač je,mogoče ti je prenašalo posodobitev ali pa posodabljajo,ker se mi zdi da je po default-u nastavljeno ob treh zjutraj,če pa ni to krivo pa jbg prodaj,če te moti.
Malajlo ::
Iz prebranega je problem SportsTracker in OneDrive (pa še to preveri, kako imaš nastavljeno sinhronizacijo). In kaj je hotel pesnik povedati o L950 in Win10m (razen da so stvari, ki se tega dvojega pa res tiče, super)?
Če imajo zanič kofe v bifeju za pumpo, ne poemni, da ne bom več na izberi firmo hodil tankat.
Če imajo zanič kofe v bifeju za pumpo, ne poemni, da ne bom več na izberi firmo hodil tankat.
Ti prodaj za pameten denar pa je to to...Windows phone ni za take,ki se morajo na šihtu med pavzo sodelavcem hvalit koliko so prelaufali pred 4imi meseci(zakaj drugače bi rabil podatke shranjene na fonu,če so na netu in imaš še grafe zraven itd.???).Ta s sportstrakerjem je res glupa.Ajde da se 2x sprazni jbg se pač je,mogoče ti je prenašalo posodobitev ali pa posodabljajo,ker se mi zdi da je po default-u nastavljeno ob treh zjutraj,če pa ni to krivo pa jbg prodaj,če te moti.
Uau fanboy sn ti stopu na žulj al kaj??????
Pa pizda če se že neka stvar ne more sihronizirati normalno pol pa res ne vem kaj ti pričakuješ od telefona. Če bi neka stvar morala delat naj dela, na pa da jo en biser pol zagovarja z načinom kaj se jaz komu hvalim. Koji kurac pa ti pol sploh kaj gledaš na telefonu, če maš vse na netu?????? Za klice in sporočila si kupi staro nokio, ostalo boš že pogledal na netu
klinker ::
Pa pizda če se že neka stvar ne more sihronizirati normalno pol pa res ne vem kaj ti pričakuješ od telefona. Če bi neka stvar morala delat naj dela, na pa da jo en biser pol zagovarja z načinom kaj se jaz komu hvalim. Koji kurac pa ti pol sploh kaj gledaš na telefonu, če maš vse na netu?????? Za klice in sporočila si kupi staro nokio, ostalo boš že pogledal na netu
Eni ne prenesejo da sklincas kar si lastijo in bodo nasli znj izgovorov da to pa ni tako. Ce kako prevec reces te seveda se napodijo, da gres lahko v drugo temo Zihr bi poslusal une par folka, ko so jasno napisali da je krs. Sem zdrzal 6 mescev na tem sranju od WP, ker so ga tako hvalili. Zal ni slo vec in sem sel nazaj na Nexusa, na katerem vsaj vse dela kot je treba.
Zgleda eni zahtevamo prevec od smartphonea, ko hocemo da zadeve ki so, delajo.
Pazi zdaj odziv
Robertos664 ::
daj malo se umiri. Hočejo ti samo povedat, da za te stvari ni kriv telefon ampak aplikacija. Kaj ti tukaj ni jasno?
Windows phone ni za take,ki se morajo na šihtu med pavzo sodelavcem hvalit koliko so prelaufali pred 4imi meseci(zakaj drugače bi rabil podatke shranjene na fonu,če so na netu in imaš še grafe zraven itd.???).
Zakaj pol rabimo na telefonu elektronsko pošto in ostale pizdarije, saj mamo vse na netu
Zakaj pol rabimo na telefonu elektronsko pošto in ostale pizdarije, saj mamo vse na netu
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Windows Mobile, kdo bo tebe ljubil? (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Novice / Windows Mobile | 49628 (28333) | RC37 |
» | Telefoni Nokia se vračajo (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Android | 33634 (29286) | klinker |
» | Microsoft Lumia 950 (strani: 1 2 3 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 28336 (18726) | Anney |
» | Jutri nabavim ali WinPhone ali Androida (strani: 1 2 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 14433 (12023) | Anney |
» | Microsoft predstavil Hololens VR, Surface 4, nove telefone, prenosnik (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Ostale najave | 44001 (35249) | boolsheat |