Forum » Mobilne tehnologije » Windows 10 Mobile
Windows 10 Mobile
loveJDM ::
Lumia 820, slow ring. Včeraj posodobil na .218 (ta zadnji). Vse delovalo ok.
Danes zjutraj se telefon med nošenjem v hlačah, samodejno resetira, se začne nalagati tisti kolešček, ko se prižge je bil popolnoma resetiran (factory reset), vse ponovno za nastavit. Noro. Telefona nisem mogel uporabljat pol ure.
Če nardi to še enkrat roma v koš.
Daj raje meni za simbolično ceno...
lufthammer ::
PrihajaNodi je izjavil:
Ne se hecat. Tudi slike ti odpira normalno??
Ja, pokončno ali ležeče, slika se lepo prilagodi širini zaslona. Brez heca.
Sicer ne uporabljam bolhe na fonu,sem pa šel probat sedaj pa sliko lepo prilagodi,samo mi pa ne odpre galerije potem...
Mitja358 ::
Naredil hard reset na .218, pred tem imel vklopljeno varnostno kopijo SMS-jev zadnjega meseca, tudi sedaj imam, pa mi SMS-jev ni preneslo. Vse ostale podatke in aplikacije ter nastavitve pa je. Kje je catch?
Motion ::
Kašen telefon? A to si sam nadgradil iz .164 na .218 ter resetiral al kako drgač? Dva telefona sem nadgradil iz .164 na .218. 930ko in 830ko. 930ka (ko vedno doslej) je šla brez problema, res kot da se nebi neč zgodilo. Pr 830 se eni appi niso hoteli prenest s trgovine, in sem mogu it v trgovino in jih ročno namestit ter naštimat (mail). SMS Zdej prenaša updejt še na 620. Na teh starih počasnih napravah se res vidi če so kaj pohitrili in stabilizirali sistem.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Motion ()
Ativ S, vedno so SMS-ji ostali, tudi iz 8.1 na W10 in potem hard reset. Zdaj sem pa posodobil iz .164 na .218, ter potem hard reset.
Poskusi še enkrat. Morda bo naslednič slo skoz.
Problem je ker Ativ S nikol ni bil del insider programa (za razliko od nekaterih nokij), in MS nikoli ni tesstiral popravkov na tem telefonu.
Problem je ker Ativ S nikol ni bil del insider programa (za razliko od nekaterih nokij), in MS nikoli ni tesstiral popravkov na tem telefonu.
boolsheat ::
Ko sem šel iz 164 na 1000 so mi izginili vsi SMSi, no sedaj so vsi nazaj. Verjetno je SMS aplikacija potrebovala nadgradnjo.
Torej še enkrat hard reset? No saj zgubit nimam kaj. Aplikacijo za sporočila, pa sem takoj posodobil.
treshold2 ::
Coship Moly W6 je novi telefon z Windows 10 Mobile, podpira Continuum, 3GB RAM, Snapdragon 6xx (ne vem točno kateri), 32GB (podpira SD). Še ni za naročbo ampak telefon je prelep :) Ozadje je od metala, imate več o telefonu na MSPowerUser.
N2820 2.13 Ghz,4GB DDR3,500GB,Windows 10 Pro x64,Intel HD Graphics Mobile
Coship Moly W6 je novi telefon z Windows 10 Mobile, podpira Continuum, 3GB RAM, Snapdragon 6xx (ne vem točno kateri), 32GB (podpira SD). Še ni za naročbo ampak telefon je prelep :) Ozadje je od metala, imate več o telefonu na MSPowerUser.
Battery: 3900 mAh, not replaceable
Samo to mu manjka,ostalo pa je kr no...Naj ga dajo pod 400€ pa je to to :)
Battery: 3900 mAh, not replaceable
Samo to mu manjka,ostalo pa je kr no...Naj ga dajo pod 400€ pa je to to :)
Morda, kitajac je.... Acer Liquid M330 bo prispel v EU kasneje za zdaj je po ceni od $99 v ZDA. Zelo dobar telefon :)
stalker ::
Ima kdo 925 z W10? Na dve leti starem telefonu mi je z 8.1 ob normalni uporabi zdržala baterija dober dan. Ko sem nadgradil na W10, mi je v idle načinu pilo baterijo s 5-10% na uro. Po hard resetu se je to popravilo na max 3%/h, ampak pri uporabi aplikacij mi poraba poskoči na skoraj 50%/h! Se še komu to dogaja?
Malajlo ::
Nov build 14322. Ahmmmm, tole izgleda da ima probleme. Edge ni več hotel teksta sprejemati, izbira certifikata je friznla mojo L950. Dopuščam možnost, da se še sestavlja vse skupaj.
Na novo se je Here Drive+ instaliral.
http://www.zdnet.com/article/microsoft-...
Na novo se je Here Drive+ instaliral.
http://www.zdnet.com/article/microsoft-...
Podroben opis sprememb (veliko njih)
https://blogs.windows.com/windowsexperi...
Kdo je že hotel tole?
When your phone is locked, the back button on the navigation bar is now replaced with a camera button.
https://blogs.windows.com/windowsexperi...
Kdo je že hotel tole?
When your phone is locked, the back button on the navigation bar is now replaced with a camera button.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Malajlo ()
BivšiUser2 ::
Glede baterije je zdaj kaj bolje na zadnjem buildu?
SloTech - če nisi z nami, si persona non grata.
Aquinas ::
@stalker ja, jaz mojo zdaj polnim pogosteje kot prej na 8.1. Ne vem pa točno na koliko časa.
Šteka start, ali steka cel posnetek? Start so popravili v zadnjem insider buildu. Preverjeno.
PrihajaNodi ::
Dobil lumio 950 za 300eur novo. Prvi vtisi presenetljivi. Manjka double tap.
Ms maps boljsi kot Here drive ker imas na kupu tako javni prevoz kot pesacenje. Ne vem pa kako izklopit glasovno vodenje.
Aja pa pri igri candy crush so mi navigacijske tipke izginile...wtf. Kako torej zapreti tak app.
Ms maps boljsi kot Here drive ker imas na kupu tako javni prevoz kot pesacenje. Ne vem pa kako izklopit glasovno vodenje.
Aja pa pri igri candy crush so mi navigacijske tipke izginile...wtf. Kako torej zapreti tak app.
darkolord ::
Kako torej zapreti tak app.Si probal poslajdat od spodaj navzgor? Tako kot za action center samo iz druge strani ...
PrihajaNodi je izjavil:
swajpni od spodi navzgor, isto če jih hočeš skrit.
Kje si jo dobil za 300e?
Zgodovina sprememb…
solatjek ::
Tudi jaz bi jo kupil za 300EUR. Kje to dobim?
Počasi bodo tole 10 vendarle spravili v red :)
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: solatjek ()
Nekdo ima Xiaomi Mi4 z Windows 10 Mobile ? Ni slab telefon toda nisem videl da nekdo ima taj telefon. Da li še nekdo ima težave z c/p link pri pisanju ? Sem probal da c/p link in ne dela.
PrihajaNodi ::
Tudi jaz bi jo kupil za 300EUR. Kje to dobim?
Dobil sem ga na Bolhi. Sam se navigicijo zrihtam da bo brez glasovna pa bo top. Mere telefona pa ravno prave. Kar manjka je recimo na youtubu se locilna ctrta za predvajanje naprej nazaj kot na androidu. Pa opero bi blo fajn ce bi se mal popeglal.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: PrihajaNodi ()
Anney ::
Opera je bila v teh dneh updejtana, vendar je še vseeno krš.
Obstajata samo dva načina kako živeti svoje življenje:
Prvi pravi, da nič ni čudež, drugi pa, da vse je čudež.
Kdo še rabi Opera Mini ? Boljše je rabiti UC za zdaj .
Cortana prevaja v slovenščino.
Hey, Cortana translate ''besedilo'' to slovenian.
Aquinas ::
win64 ::
PrihajaNodi je izjavil:
Misliš double tap za vklop zaslona. Moreš vklopit v nastavitvah.
Nevem kako se točno pride do nastavitve, vendar lahko poiščeš nastavitev Touch(Dotik).
PS: sem našel, v extras je ta opcija.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: win64 ()
cekr ::
HERE je sedaj že dokončno izginil z liste.
Manjka pa tudi uradni FM Radio.
Malce so spremenili logiranje s Hello. Mi kar odgovarja, ker se sedaj ob uporabi Qi ne vklaplja kot nor.
Sedaj se tudi pod SLO nastavitvami pojavlja Cortana. Sicer nekako na pol, tako da ne vem, čemu je to namenjeno.
Manjka pa tudi uradni FM Radio.
Malce so spremenili logiranje s Hello. Mi kar odgovarja, ker se sedaj ob uporabi Qi ne vklaplja kot nor.
Sedaj se tudi pod SLO nastavitvami pojavlja Cortana. Sicer nekako na pol, tako da ne vem, čemu je to namenjeno.
Sinclair ZX Spectrum [Zilog Z80A - 3.5 MHz, 48kB, dvojni kasetofon,
TV-OUT, radirke, Sinclair-Basic], Sinclair ZX-81 [Z80A, 3.25MHZ, 1kB]
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: cekr ()
win64 ::
950 serija (zaenkrat) še nima doubl tap-a
Vprašanje, če bo sploh kdaj podprto, ker imajo problem s porabo.
50 serija je ena taka polomija, kar se tiče kvalitete izdelkov ki so jih porinli na trg.
Kar mi ne gre v glavo je zakaj scrolanje v edgu po strani šteka če si jo ogleduješ prek continuma. Če pa to stran odpreš (desktop načinu) na telefonu ki ima višjo resolucijo, pa stvar dela tekoče!?
Kar mi ne gre v glavo je zakaj scrolanje v edgu po strani šteka če si jo ogleduješ prek continuma. Če pa to stran odpreš (desktop načinu) na telefonu ki ima višjo resolucijo, pa stvar dela tekoče!?
Zgodovina sprememb…
Sama hw kvaliteta izdelkov ni problem. Problem je samo polletno zamujanje s sistemom oz. prehitro lansiranje izdelkov na trg. Začetek prodaje bi se moral začeti šele sedaj.
Sama hw kvaliteta izdelkov ni problem. Problem je samo polletno zamujanje s sistemom oz. prehitro lansiranje izdelkov na trg. Začetek prodaje bi se moral začeti šele sedaj.
Pod kvaliteto izdelkov se šteje vse tako hardware kot software. Nima pomena ločevat. Nima pomena če jim rata šele čez eno leto spravit software v red.
Zgodovina sprememb…
Zame je iPhone/iPad najbolj nezanimiv/staromoden telefon. Na splošno se pri Applu nič ne dogaja.
Samo pilijo vogale. S stališča zanesljivosti je ok. Nekih silnih novosti pa ni. Za povprečnega uporabnika je to super, da mu ni treba naprezati možganov. Meni je pa bolj všeč, da se nekaj dogaja, pa čeprav me marsikaj moti.
Tole je pisano na iPadu, da ne bo kdo mislil, da ne poznam vseh reči.
Samo pilijo vogale. S stališča zanesljivosti je ok. Nekih silnih novosti pa ni. Za povprečnega uporabnika je to super, da mu ni treba naprezati možganov. Meni je pa bolj všeč, da se nekaj dogaja, pa čeprav me marsikaj moti.
Tole je pisano na iPadu, da ne bo kdo mislil, da ne poznam vseh reči.
klinker ::
Ja pac, stvari delajo ane...napram 10ki je se android ohoho boljsi kaj sele iOS.
WP je se dalec od obeh, sploh kar se funkcionalnosti tice, zal na 10ki tudi stabilnost pesa katera v 8.1 ni bla vprasljiva.
Na 1520 dela ok.
WP je se dalec od obeh, sploh kar se funkcionalnosti tice, zal na 10ki tudi stabilnost pesa katera v 8.1 ni bla vprasljiva.
950 serija (zaenkrat) še nima doubl tap-a
Sem pričakoval glede na to, da je ta funkcija noter že od prvih tesetnih verziji Windows 10, da so to povsod vklopili. Kot berem je to blo noter že v 8ki.
Na 1520 dela ok.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: klinker ()
Jaz odkar sem na WP nisem nikoli imel težav s stabilnostjo, tako da ne vem kaj drugi ustvarjate.
solatjek ::
Tudi jaz na w10m nisem imel nobenega reseta ali zmrzovanja, razen en nacin obstaja, da ga freeznem, a na to zaporedje pač pazim, predebatirano nekaj 10 postov nazaj.
Tudi Edge mi je daleč od katastrofe, kar nekateri pišete.
Androida pa raje niti ne omenjajte. Vceraj sem imel v rokah ženin galaxy core prime, identičen hardware kot L640, naložene ima samo original app in 24ur app pa se vse tako zatika glede na windows phone, da ne moreš verjeti, da gre za identičen hardware.
Tudi Edge mi je daleč od katastrofe, kar nekateri pišete.
Androida pa raje niti ne omenjajte. Vceraj sem imel v rokah ženin galaxy core prime, identičen hardware kot L640, naložene ima samo original app in 24ur app pa se vse tako zatika glede na windows phone, da ne moreš verjeti, da gre za identičen hardware.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Windows Mobile, kdo bo tebe ljubil? (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Novice / Windows Mobile | 50657 (29362) | RC37 |
» | Telefoni Nokia se vračajo (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Android | 34266 (29918) | klinker |
» | Microsoft Lumia 950 (strani: 1 2 3 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 28746 (19136) | Anney |
» | Jutri nabavim ali WinPhone ali Androida (strani: 1 2 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 14633 (12223) | Anney |
» | Microsoft predstavil Hololens VR, Surface 4, nove telefone, prenosnik (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Ostale najave | 44849 (36097) | boolsheat |