Forum » Pomoč in nasveti » Windows 8.1 težava z internetno povezavo
Windows 8.1 težava z internetno povezavo
ffka ::
živjo,
Kupil sem nov računalnik(škatlo) oktobra lansko leto, težavo imam skoraj že od začetka odkar ga imam. Problem je v tem ko prižgem računalnik mi ga nikakor noče povezati z internetom, ampak če dam vnovični zagon računalnika mi ga normalno poveže z internetom.
Se komu kej sanja kaj bi to lahko bilo?
Kupil sem nov računalnik(škatlo) oktobra lansko leto, težavo imam skoraj že od začetka odkar ga imam. Problem je v tem ko prižgem računalnik mi ga nikakor noče povezati z internetom, ampak če dam vnovični zagon računalnika mi ga normalno poveže z internetom.
Se komu kej sanja kaj bi to lahko bilo?
Lonsarg ::
Bo treba še kaj več podrobnosti povedati.. Torej kakšne nastavitve ima ruter, kakšne ta računalnik. Ter kako je z ostalimi napravami, ki so na isti ruter povezani. Pa ko ni interneta, kako takrat deluje ali nedeluje ping do ruterja. Oziroma če kakršnikoli ping deluje. Če napiše kabel ni povezan ali samo ni interneta, pač razpiši se.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | Postavitev domacega omrezja in deljenje internet povezave (strani: 1 2 3 4 … 33 34 35 36 )Oddelek: Omrežja in internet | 572082 (372) | blink |
» | sinope568+in linksys WRT54GLOddelek: Omrežja in internet | 5976 (5666) | dreamtheater |
» | Nastavitev Lan omrežjaOddelek: Pomoč in nasveti | 1934 (1704) | Gapi |
» | Cisco Linksys WRT54GH - problemOddelek: Pomoč in nasveti | 1945 (1678) | AAndr0 |
» | Šeenkrat težavaOddelek: Pomoč in nasveti | 1858 (1234) | frost666 |