Forum » Hlajenje in modifikacije » procesor 61 stopinj
procesor 61 stopinj
mravla ::
v službi smo dobili nove računalnike. procesorji so 733 Mhz, in imajo temp. 61 stopinj, kadar so neobremenjeni in tudi nenaviti. se mi zelo smilijo!!!! kaj še bo le poleti!!1
če ga poženeš, bo letel
Lucio ::
Kira firma pa vam dobavlja , saj po moje niso dali paste med hladilnikom in procesorjem, ker je to za Intela absolutno preveč.
Bungee- ::
Kerakoli firma je tole bila .... ne znajo hladilnikov na procesorje montirat .... 100% so pozabil snet plastiko dol iz hladilnika pa je se vedno vmes BOGI procesorji!
S kladivom in dinamitom je mozno vse! - Poanta je samo v doziranju.
Tomi ::
Takoj pokliči na podjetje, kjer so vam "strokovnjaki" tako mojstrsko namestili hladilnike, in zahtevaj, da zadevo ponovijo..
Mislim, sam imam navito C400@450, brez dodatnega hlajenja, pa ne gre čez 47 C..
Mislim, sam imam navito C400@450, brez dodatnega hlajenja, pa ne gre čez 47 C..
metrodusa.blogspot.com
Lunik ::
Jest ne vem, a je kaj narobe v moji skatli, ampak moj c466 se tudi poleti ne povzpne nad 35°C. Brez dodatnega hlajenja.
Dax ::
Al ste po pomoti naročili računalnik in termoakumulacijsko peč DVA V ENEM :))).
Sam poleti bo pa res problem... ko boš word zagnal, pa bo vse skup odpovedalo...
Sam poleti bo pa res problem... ko boš word zagnal, pa bo vse skup odpovedalo...
VASkO ::
zahtevaj ponovno namestitev hladilnika, bodo ziher ugotovili, da so jih pozabli gor napopat!
mravla ::
raje ne povem v kateri firmi delam, ker me je sram, da so moji nadrejeni nabavli tašen drek. samo to - nabavljenih je bilo okrog 40 računalnikov in vsi imajo take temperature- sem preveril. na kištah pa piše firma gorenje. upam da vam to dosti pove!!!!!!!!!!!!!!!!!!
če ga poženeš, bo letel
Tomi ::
Če pa piše gorenje, potem pa jih takoj nesi nazaj, ker so podhlajeni.. Gorenje ima namreč veliko višje temperature, tudi do 1200 C, zato je to šele 5% vsega, kar bi moral dobiti.. Dovolj šale...
Ne, res jih moraš nujno poklicati, da preverijo stike na hladilniku.
Ne, res jih moraš nujno poklicati, da preverijo stike na hladilniku.
metrodusa.blogspot.com
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kateri gospodinjski hladilnik? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 40772 (2567) | klekej |
» | Nakup bele tehnikeOddelek: Loža | 12381 (11340) | IL_DIAVOLO |
» | pregrevanje hp prenosnika (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 20526 (19595) | Havq |
» | +/- ;) BELE TEHNIKEOddelek: Kaj kupiti | 11352 (10329) | RejZoR |
» | Računalnik se ne prižgeOddelek: Pomoč in nasveti | 8114 (7707) | Marilyn |