Forum » Slo-Tech » admini - lenobe???
admini - lenobe???
upirna ::
Med februarskimi počitnicami sem prišel v trgovino DAR Comuuters v Domžalah, ker se pač tam vedno kej dogaja, pa še od kar se tm kupil računalnik smo v zelo dobrih odnosih. Nič hudega sluteč mi je edne od lastnikov te trgovine ponudil dve grafični kartici (GF4 Ti4800 & radeon 9100) na test. Ves vesle poberem kartici in odidem domov. Še prej mi je rekel, naj mu reztultate pošljem do ponedeljka, ko bo prišel eden od slo-techovcev - Mislim da Sergio. Jaz sem doma vse stestiral poslal rezultate trgovini, oni so dali kartice Sergiu, testa pa ni od nikoder. Zanima me kje je čalnek????
p.s: tukaj nimam namena delati reklame
p.s: tukaj nimam namena delati reklame
Sergio ::
Zaradi pomanjkanja časa v obdobju, ko smo imeli poskusni računalnik pri nas, testa žal ne bo. Enostavno nam ni ratalo izpeljat te zadeve, žal.
Tako grem jaz, tako gre vsak, kdor čuti cilj v daljavi:
če usoda ustavi mu korak,
on se ji zoperstavi.
on se ji zoperstavi.
upirna ::
Škoda, ker radeon 9100 je res dobra kartica, jaz sem jo ob ugodnih temparaturah spravil na 10300 pik pa še bi lohk šlo, sam nisem mel več časa, sem mogu vrnit ker so starši težil
Sergio ::
Seveda. R9100 je zelo dobra kartica (jo imam, no, ne ravno R9100, ampak R8500, but you get the point), tega ti ne odrekam. Enostavno je pa res, da imamo samo končno mnogo časa za upravljanje s to stranjo, pa se nam včasih kaj tut ne izide :)
Tako grem jaz, tako gre vsak, kdor čuti cilj v daljavi:
on se ji zoperstavi.
on se ji zoperstavi.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Katero grafično kupiti do 30k?! (strani: 1 2 3 )Oddelek: Kaj kupiti | 8375 (6617) | js |
» | katera grafična za okoli 20k sitOddelek: Kaj kupiti | 1116 (966) | TribesMan |
» | Od katere firme kupit radeona? (gigabite, shafire, xelo...???)??????Oddelek: Kaj kupiti | 1080 (957) | TribesMan |
» | Kdo rad sestavlja računalnike :) (strani: 1 2 3 )Oddelek: Kaj kupiti | 6612 (4671) | kloshar |
» | Sapphire RADEON 9000 Pro in 9100 (strani: 1 2 )Oddelek: Strojna oprema | 4666 (3293) | Oblivion |