Forum » Loža » Načrt mašine za yuga
Načrt mašine za yuga
Taras_Bulba ::
Jo jo!!
Mene pa zanima kje bi uka željan človek dobil kak načrt od motorja za yugota al pa unota.
Mene pa zanima kje bi uka željan človek dobil kak načrt od motorja za yugota al pa unota.
ali3n ::
V knjižnicah so imel svoje cajte knjige o Yugotih.. preveri -. morda imajo še...
- "Rozi vidm." "S psom!"
- "A vidš, to je pa že delirij... preveč piješ! Dec nemarn..."
Mercier ::
Hja, glede na to, da cela mašina pride koštat tam nekje kot ena knjiga je mogoče najbolje it na odpad.
Taras_Bulba ::
Ja sej jest že mam eno mašino od unota, sam je vgrajena v avto. Pa bi rad brez večjih komplikacij kaj naredil. No ja sej bo šli tud brez.
sash ::
jaz sem imel učasih (morda so še kje) kataloge rezervnih delov in načrtov za kompljet juga, tako da če zelo zainteresiran in bi se nato pošteno opdkupil bi lahko jaz pogledal če so še kje v garaži
--------------------
Think different...
TOROiD Group
Think different...
TOROiD Group
SkIDiver ::
Tud brez načrtov se da kj nardit po motorju. Sam glej, da ti na koncu ne ostane kak šrauf odveč al pa matica
ali3n ::
Če ti pa kak šrauf manjka, je pa ponavad v cilindru (resno!)
- "Rozi vidm." "S psom!"
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kako ste se vi naučili WIN32Oddelek: Pomoč in nasveti | 1272 (921) | Pesimist |
» | fusion \o/ (strani: 1 2 )Oddelek: Znanost in tehnologija | 7979 (5877) | Thomas |
» | Test Thermalright SLK-900 - videoOddelek: Novice / Hlajenje in navijanje | 2071 (2071) | speacker |
» | navijanje avtaOddelek: Loža | 2263 (1739) | SkIDiver |
» | Prosim pomoc pri V3 3000Oddelek: Navijanje | 1769 (1561) | element |