Forum » Pomoč in nasveti » problem z grafično Inno GF4SE
problem z grafično Inno GF4SE
steiner ::
Torej, kar naekrat gre monitor v stand-by mode, ko se mi naložijo windowsi. Sumim da je vzrok grafična, na kateri zeza ventilator. Ko prižgem comp. se še vse lepo vidi, bios meni pa to, ko pa pride v winse se zgodi pa stand-by --> ni slike. Gre pa za Inno gf4se.
Z eno staro grafično mi zdej dela vse normalno.
Z eno staro grafično mi zdej dela vse normalno.
- spremenil: ali3n ()
jos81 ::
Se ti to zgodi med igrami ?Morda imaš preslab napajalnik.Kakšno pa imaš ostalo konfiguracijo.
jos
HardwareMaster ::
Vrjetno je problem v driverjih. Probaj comp pognati u varnem načinu in prestaviti resolucijo na grafični kartici na 60Hz ter potem normalno štartati računalnik. Sam sem meu iste probleme z enim starim monitorjem in GF2mx. Probja in poročaj.
Caw
Caw
steiner ::
Aja, sm že zrihtu. Krivi so bli driverji, dol pa gor, pa dela.
Še eno, mogoče neumno vprašanje: kako pri XPjih pridt v safe mode? F8 kle ne dela?
Še eno, mogoče neumno vprašanje: kako pri XPjih pridt v safe mode? F8 kle ne dela?
ali3n ::
Glej da ne ostane tipka not..
- "Rozi vidm." "S psom!"
- "A vidš, to je pa že delirij... preveč piješ! Dec nemarn..."
- "A vidš, to je pa že delirij... preveč piješ! Dec nemarn..."
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | PC deluje MONITOR se ne odzivaOddelek: Strojna oprema | 1333 (1118) | thebaloh |
» | Ubuntu cilja na 10 sekund zagonskega časa (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Operacijski sistemi | 10621 (7374) | techfreak :) |
» | Power saving modeOddelek: Pomoč in nasveti | 3275 (2924) | amigo_no1 |
» | Windows Vista se bo nalagala hitreje (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Operacijski sistemi | 11768 (8848) | ripmork |
» | monitor se ob vklopu rac ne vklopiOddelek: Pomoč in nasveti | 1020 (917) | dirtyh |