Forum » Loža » Iščem mizarja v Zasavju
Iščem mizarja v Zasavju
Ribič ::
Zdravo,
Trenutno imam namen pridobiti novo omaro za svoje stanovanje. Iskal sem že po spletu in raznih salonih ter prodajalnah (Dipo, Rutar, Slovenijales, itd), pa nikjer nimajo takšne, ki bi totalno ustrezala. Zato se zanimam, da bi zadevo dal izdelati po naročilu kakemu tesarju oz. mizarju. Zanima me, če mi kdo lahko priporoči kakšnega vredu mizarja v Zasavju in bližini (Hrastnik, Trbovlje, Zagorje, Litija, Radeče, itd.), ki bi zadevo izrisal, naredil ponudbo in omaro tudi izdelal. Imam skico omare z dimenzijami.
lp
Trenutno imam namen pridobiti novo omaro za svoje stanovanje. Iskal sem že po spletu in raznih salonih ter prodajalnah (Dipo, Rutar, Slovenijales, itd), pa nikjer nimajo takšne, ki bi totalno ustrezala. Zato se zanimam, da bi zadevo dal izdelati po naročilu kakemu tesarju oz. mizarju. Zanima me, če mi kdo lahko priporoči kakšnega vredu mizarja v Zasavju in bližini (Hrastnik, Trbovlje, Zagorje, Litija, Radeče, itd.), ki bi zadevo izrisal, naredil ponudbo in omaro tudi izdelal. Imam skico omare z dimenzijami.
lp
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Opremljanje garsonjere 28m2Oddelek: Loža | 1912 (1570) | Kleemen |
» | Domači "server room"Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 2742 (1855) | branc |
» | best buy router za TOMATO / dd-wrt firmwareOddelek: Pomoč in nasveti | 1299 (928) | SplitCookie |
» | izdelava ohišja za zunanji diskOddelek: Kaj kupiti | 2515 (2252) | LordPero |
» | Prezračevanje omare v stilu računalniškega ohišjaOddelek: Hlajenje in modifikacije | 1905 (1446) | goblinsly |