Forum » Loža » zastonj ali poceni slike in zvoki
zastonj ali poceni slike in zvoki
boss-tech ::
Izdelujem eno mobilno aplikacijo, pa me zanima ali se lahko kje dobi zastonj slike in zvocne efekte, da nimas potem problemov z avtorskimi pravicami. Ker zadeva ne bo profitabilna, se mi ne zdi smiselno da bi placeval ne vem kaksne vsote. Oz minimalne ce bi bilo mozno
V mislih imam predvsem kaksne ikone in podobno. Majhne zadeve
V mislih imam predvsem kaksne ikone in podobno. Majhne zadeve
Vzdevek ::
Tukaj je veliko vektorske grafike, ikon in malo morje PSD vzorcev -> FreePix
Če pa rabiš kaj malo boljšega, so tukaj plačljive zadeve, vse od glasbe, grafike, animacij itd... Sicer so zadeve plačljive, vendar so cene kar primerne. Envato Market
Če pa rabiš kaj malo boljšega, so tukaj plačljive zadeve, vse od glasbe, grafike, animacij itd... Sicer so zadeve plačljive, vendar so cene kar primerne. Envato Market
boss-tech ::
Zanima me ali ima google kakšna preverjanja avtorskih pravic objavljenih aplikacij na play, oz ali se lahko te slike ter zvoke uporabi v objavljenih aplikacijah ki so brezplačne (ter bi imele avtorja tudi zapisanega v sami aplikaciji)
Npr na https://www.freesound.org/help/faq/ naj nebi bilo ovir, s tem da zapišeš avtorja
Npr na https://www.freesound.org/help/faq/ naj nebi bilo ovir, s tem da zapišeš avtorja
Zgodovina sprememb…
- spremenil: boss-tech ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | Brezplačna programska oprema (strani: 1 2 3 4 … 21 22 23 24 )Oddelek: Programska oprema | 514535 (337) | polozweii |
» | Velikost mobilnih aplikacij se je podeseterila (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Apple iPhone/iPad/iPod | 15132 (11718) | mojster_joni |
» | ikone - avtorske praviceOddelek: Programiranje | 3044 (2340) | technolog |
» | LibreOffice 3.4.0. predogledna različica na voljoOddelek: Novice / Pisarniški paketi | 9387 (7379) | ender |
» | Pomoč pri izboru monitorja in resolucijeOddelek: Pomoč in nasveti | 2089 (1776) | GrimReaper |