Forum » Zvok in slika » Kateri pametni TV/pretočni predvajalnik?
Kateri pametni TV/pretočni predvajalnik?
matijadmin ::
Iščem pretočni/TV predvajalnik s HDMI priključkom, WiFi, podporo 2,4/5 GHz kazalnim napravam in čim boljšo strojno zmogljivostjo za čim manj denarja ter seveda s široko podporo različnim večpredstavnostnim formatom. Na DX je sedaj prva Windows 8.1 tovrstna naprava, se pa bolj nagibam k Androidu (vsaj 4.4). Poleg tipkovnice, bi ga upravljal z androidnim telefonom. Služila bi pretežno predvajanju z YT idr. spletnih ponudnikov pretočnih vsebin ( tudi Netflixa, Spotifyja in Google TV).
Kakšne izkušnje imate, kaj svetujete pri nakupu (gledal sem pretežno na DX in AliExpress)? Videl sem tudi nekaj tem na XDA forumu o nadgradnjah strojne programske itd. Ne bi si rad nakopal šeene naprave, ki bo terjala precej posvečanja in ukvarjanja z njo samo po nakupu.
Hvala in vesele praznike!
Kakšne izkušnje imate, kaj svetujete pri nakupu (gledal sem pretežno na DX in AliExpress)? Videl sem tudi nekaj tem na XDA forumu o nadgradnjah strojne programske itd. Ne bi si rad nakopal šeene naprave, ki bo terjala precej posvečanja in ukvarjanja z njo samo po nakupu.
Hvala in vesele praznike!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Beta test pretočnega servisa xCloud se začne prihodnji mesecOddelek: Novice / Igre | 6220 (5236) | Markoff |
» | Znani prvi podatki o prihodnjem Playstationu (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Konzole | 16212 (12422) | Invictus |
» | Canonical ugaša Ubuntu OneOddelek: Novice / Ostale najave | 4998 (2903) | WarpedGone |
» | Windows 7 XP mode pripravljen (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Operacijski sistemi | 10654 (8538) | MrStein |
» | Windows Vista ali Xp? (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 13010 (9242) | Icematxyz |