Forum » Igre » S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
yayo ::
Enaplusdva je izjavil:
Saj tista opcijska verjetno ne vpliva na končni razplet.
bojim se, da se bodo taki hrošči nabirali in igre ne bo mogoče končati, posebno če naslednji patch kaj zakomplicira s starimi sejvi .
Enaplusdva ::
Enaplusdva je izjavil:
Saj tista opcijska verjetno ne vpliva na končni razplet.
bojim se, da se bodo taki hrošči nabirali in igre ne bo mogoče končati, posebno če naslednji patch kaj zakomplicira s starimi sejvi .
Tudi na tem forumu jih je že nekaj pisalo da so končali Stalker 2 tak, da niso preveč resni bugi.
Za sejve si je pametno narediti backup.
Meizu ::
Jaz sem končal playthrough in edini resen problem sem imel v Zatonu z Beardom in Sultanom, kjer se mi nista zrendirala tam v tisti bajti (da ne spoilam preveč, kdor ve, ve), kar je potem rešilo to, da sem zaključil glavno misijo v clear sky base, potem je šlo skozi brez problema, ter Zalyssia po SIRCAA misiji, kjer tudi meni ni spawnalo monolitov, tisto sem pa enostavno rešil tako, da sem se sprehajal po bazi levo desno po ulicah, nakar sem v neki točki trigeral spawn.
Ostalo je šlo skozi brez enega problema.
Ostalo je šlo skozi brez enega problema.
Izi ::
Jaz sem trenutno pri "Legends of the Zone" questu, kjer iščem lokacijo skrivnega X3 bunkerja, kar pomeni da sem že precej daleč z zgodbo in do sedaj sem moral samo enkrat iti nazaj za nekaj ur s starimi Save pozicijami.
Zaštekala mi je glavna zgodba v Rostoku, ko je en glavnih NPCjev izginil medtem ko sem delal queste v Areni. Sem moral iti nazaj do trenutka ko sem prvič prišel v Rostok in potem je šlo vse v redu naprej.
Nikjer drugje nisem imel nobenih problemov, pa delam tudi vse stranske queste. V spisku narejenih questov imam trenutno 76 narejenih questov.
Končanih imam 34 glavnih in 42 stranskih questov. Kot sem rekel je do sedaj žaštekal samo en, vsi ostali so delovali brez problema.
Zaštekala mi je glavna zgodba v Rostoku, ko je en glavnih NPCjev izginil medtem ko sem delal queste v Areni. Sem moral iti nazaj do trenutka ko sem prvič prišel v Rostok in potem je šlo vse v redu naprej.
Nikjer drugje nisem imel nobenih problemov, pa delam tudi vse stranske queste. V spisku narejenih questov imam trenutno 76 narejenih questov.
Končanih imam 34 glavnih in 42 stranskih questov. Kot sem rekel je do sedaj žaštekal samo en, vsi ostali so delovali brez problema.
Jaz sem pa našel, da drugi obisk Sfere deluje kot mora, če v bazo prideš kot prvič skozi podzemni vhod z vrati na kodo. Zakaj so potem ta normalni vhod pustili odprt? Grrrrrrr... Če najdem kak star sejv ponovim, itak je, ko enkrat veš kaj te čaka mogoče 10 miniut.
Gregor459 ::
Jaz sem trenutno pri "Legends of the Zone" questu, kjer iščem lokacijo skrivnega X3 bunkerja, kar pomeni da sem že precej daleč z zgodbo in do sedaj sem moral samo enkrat iti nazaj za nekaj ur s starimi Save pozicijami.
Kar se tiče glavneva questa si tam na okoli 75 do 80 posto.
Ali delaš delaš glavne queste in sproti raziskjuješ ?
Sedaj sem prišel do questa "Subtle Matter" ki je kot vidim tista glavna razdelilna točka, ki razveja zgodbo na različne konce. Tiste odločitve v prvi polovici zgodbe, po moje niso pomembne za konec.
Svetujem da se na tem mestu (preden stopiš v kapsulo) naredi en Save in se ga skrbno shrani. Od te pozicije se potem igra 4-krat od štirih različnih koncev.
Svetujem da se na tem mestu (preden stopiš v kapsulo) naredi en Save in se ga skrbno shrani. Od te pozicije se potem igra 4-krat od štirih različnih koncev.
Izi potem še nisi bil v Pripyatu ali si prelisičil igro in šel tja prej kot te pelje glavna zgodba ?
Izi potem še nisi bil v Pripyatu ali si prelisičil igro in šel tja prej kot te pelje glavna zgodba ?
Nisem še bil, ravno sedaj jih prepričujem da me spustijo naprej proti Pripjatu, pa so mi spet queste naložili.
Ne delam nobenih prelisičenj ali goljufanj , ker tako kar kličeš nesrečo da se bo kakšen quest kasneje zaštekal.
Če si prej na mestu, kjer še ne bi smel biti je velika možnost da boš nekaj pokvaril za kasneje.
Pa omenil bi še da sem opazil da ljudje odpirajo vrata s kodami, ki jih najdejo na netu, potem pa stokajo ker kar nekaj questov ne dela takrat ko jim da nek NPC kodo za vrata, vrata so pa že odprta in quest se ne more nadaljevati ker ne morejo odpreti že odprtih vrat
Nisem še bil, ravno sedaj jih prepričujem da me spustijo naprej proti Pripjatu, pa so mi spet queste naložili.
Ne delam nobenih prelisičenj ali goljufanj , ker tako kar kličeš nesrečo da se bo kakšen quest kasneje zaštekal.
Če si prej na mestu, kjer še ne bi smel biti je velika možnost da boš nekaj pokvaril za kasneje.
Pa omenil bi še da sem opazil da ljudje odpirajo vrata s kodami, ki jih najdejo na netu, potem pa stokajo ker kar nekaj questov ne dela takrat ko jim da nek NPC kodo za vrata, vrata so pa že odprta in quest se ne more nadaljevati ker ne morejo odpreti že odprtih vrat
Tudi jaz nisem prehiteval. Drugače je možno nekako skoočiti čez tisti vlak kateri je po celotni dolžini med regijama Yaniv in Jupiter.
Jaz sem enkrat ali dvakrat pogledal kako se pride do kode nisem pa nikoli direktno vpisal.
Stan57 ::
Porineš zaboj do vagona ubiješ snajperja ter skočiš v Jupiter kje tukaj goljufanje ?
Če nekam ne morem skočiti vedno pogledam če je v bližini kakšen zaboj igra pač to omogoča
Vneseš nekaj kreativnosti v igro pa tudi igra je potem bolj zanimiva
Če nekam ne morem skočiti vedno pogledam če je v bližini kakšen zaboj igra pač to omogoča
Vneseš nekaj kreativnosti v igro pa tudi igra je potem bolj zanimiva
aeaea
Preigral Areno, razen jebenih psov sem vse naredil v prvem šusu. Šele, ko sem fental Tyranta opazim, da štarta na platformi na katerih so 4 plinske jeklenke. Domevam, da dobiš kak achievement, če ga preko njih fentaš ampak jaz sem štor, ko se gre za uporabo destruktivnega okolja proti sovražnikom. Sem ga prej headshotal. Tisto nalogo v Sferi mpri Zalissyi sem ponovil: tokrat sem poskusil v bazo priti skozi podzemni vhod pa so bila zadnja vrata do baze zaključana. Sem šel nazaj na glavni vhod, vse opcijske naloge naredil in jih je igra registrirala. Kasneje sem gledal opravljene naloge in mi ni štelo obrambe Zalissye in fentanje tisti Monolith scoutov čeprav sem seveda vse naredil. Zdaj imam Tyrantov Sledgehammer ampak misli, da je Saiga boljša zaradi hitre menjave okvirjev, v Rostoku je pa še ne morem upgrejdati.
DJ-DUST ::
Celotno zono (vključno z Pripyatom) lahko raziščeš prosto in brez kasnejših hroščev takoj po koncu prve glavne misije v Zalisyi, ko dobiš ključ za severna vrata ali pa greš čez Wardov zahodni most. Še pred to misijo greš lahko tudi vse do Rookie Village in do Quiet-ove baze (jug od Noontijdov), nemoreš pa do njih čez vagone skozi reko (severno)...
Za vhod v Pripyat pa ne rabiš iskat boksov, greš ob koloni vagonov desno od Yanov postaje dokler ne prideš do bagerja. Vagon desno od bagerja je poškodovan in lahko skočiš po njem in čez, tudi nazaj gre. Po skoku bo z desne Monolit snajper, lahko ga pa ubiješ še pred skokom čez vagon (je tudi lažje tako), če greš še malo naprej po desni strani ob vagonih in ga naciljaš preko ograje...
Za vhod v Pripyat pa ne rabiš iskat boksov, greš ob koloni vagonov desno od Yanov postaje dokler ne prideš do bagerja. Vagon desno od bagerja je poškodovan in lahko skočiš po njem in čez, tudi nazaj gre. Po skoku bo z desne Monolit snajper, lahko ga pa ubiješ še pred skokom čez vagon (je tudi lažje tako), če greš še malo naprej po desni strani ob vagonih in ga naciljaš preko ograje...
Enaplusdva ::
Celotno zono (vključno z Pripyatom) lahko raziščeš prosto in brez kasnejših hroščev takoj po koncu prve glavne misije v Zalisyi, ko dobiš ključ za severna vrata ali pa greš čez Wardov zahodni most. Še pred to misijo greš lahko tudi vse do Rookie Village in do Quiet-ove baze (jug od Noontijdov), nemoreš pa do njih čez vagone skozi reko (severno)...
A ni prehod v Jupiter samo prek glavne misije v Yanivu čez glavna vrata ali pa čez tunel polnih anomalij za katerega potrebuješ skener ?
Predsednik11 ::
Super igra.
Zdaj sem se tudi kar navadil uniform komu kdo pripada.
Monolitov ne moreš falit zaradi belega camo tako kot ne Mercs , ker imajo moder camo.
Duty se tudi lepo razloči zaradi črno rdeče barve.
Ecologisti imajo neke posebne obleke kot tudi banditi v jaknah in trenirkah.
Večji problem je pri Freedom in Spark so kar podobni razen, da so eni svetlejše zeleni drugi temnejši. Tudi Lonerji so bolj kot ne zeleni in navadna vojska s zelenim camom. Ward so tudi zeleni čeprav brez camo vzorca če je temno jih je včasih težko razločit ali bolj na daleč.
Kakšni se vam zdita novi frakciji Ward in Spark ?
Zdaj sem se tudi kar navadil uniform komu kdo pripada.
Monolitov ne moreš falit zaradi belega camo tako kot ne Mercs , ker imajo moder camo.
Duty se tudi lepo razloči zaradi črno rdeče barve.
Ecologisti imajo neke posebne obleke kot tudi banditi v jaknah in trenirkah.
Večji problem je pri Freedom in Spark so kar podobni razen, da so eni svetlejše zeleni drugi temnejši. Tudi Lonerji so bolj kot ne zeleni in navadna vojska s zelenim camom. Ward so tudi zeleni čeprav brez camo vzorca če je temno jih je včasih težko razločit ali bolj na daleč.
Kakšni se vam zdita novi frakciji Ward in Spark ?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Metro Exodus [Metro 2035] (strani: 1 2 3 4 … 12 13 14 15 )Oddelek: Igre | 134433 (18511) | oo7 |
» | S.T.A.L.K.E.R. (strani: 1 2 3 4 … 8 9 10 11 )Oddelek: Igre | 92832 (10712) | Meizu |
» | Igra: Ugani igro (strani: 1 2 )Oddelek: Igre | 16980 (10903) | oo7 |
» | ArealOddelek: Igre | 4623 (4352) | Heavy |
» | Igre podobne Fallout 3 (New vegas)Oddelek: Igre | 7529 (7245) | yayo |