» »

S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl

S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl

««
87 / 87
»
»»

oo7 ::

Po 15 novembru 2025 ne bo več mogoče igrati igre S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornoby na game passu..

Predsednik11 ::

Se pravi je Microsoft plačal enoletno najemnino za game pass ?
Gsc bi verjetno zaslužil več ce ne bi bilo igre na game passu.

yayo ::

Ne bi pa doživel take svetovne vidnosti.

Meizu ::

Meh, že dobro da je šlo to z Gamepassa dol, so bile težave z moddanjem ker so morali modderji delat posebej verzije za gamepass.

Enaplusdva ::

yayo je izjavil:

Ne bi pa doživel take svetovne vidnosti.

Zaradi Microsotfa ?

Ja, po mojem se jim je šlo za reklamo. Še mulci iz kskega močvirja v Floridi ali Louisiani so tako spoznali Stalkerja skozi XBox. Čisto mogoče, da je MS tudi investiral ksk dober milion v igro.

Gregor459 ::

Stalker 2 gre s gamepasa najbrž zato, ker ta mesec izide za PS5.

yayo je izjavil:

Ja, po mojem se jim je šlo za reklamo. Še mulci iz kskega močvirja v Floridi ali Louisiani so tako spoznali Stalkerja skozi XBox. Čisto mogoče, da je MS tudi investiral ksk dober milion v igro.

Stalker 2 isn't published by Microsoft, but the company has still been "so supportive" to its devs: "It would have been much different without them"

GSC game world potrdil, da s patchom 1.7 pride tudi MASTER težavnost. 1.7 naj bi izšel kmalu.

Hey, bravest stalkers!

Prove your skills -- in Update 1.7 you can challenge the Zone on the Master difficulty.

Update 1.7 is coming soon...

Lojze1 ::

Škoda ,ker bo treba od začetka za master.

Nekateri bomo verjetno štartali od začetka miljonkrat. :)

Čeprav mi je S2 odlična igra meni nekaj manjka v primerjavi s trilogijo, pa ne znam točno povedati kaj. Vzdušje mi je malce drugačno, manjka mi občutek "sivine". Se še komu zdi?

Izi ::

yayo je izjavil:

...manjka mi občutek "sivine".

"Predober" in "prevelik" monitor s HDR podporo in moderna grafika z Ray Tracingom, pa je izginil tisti stari občutek "sivine".
Iz omare potegni stari 24" LCD s spranimi barvami, brez HDR in boš spet imel občutek sivine :P

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Izi ()

Ok. :)) Igra bila veliko bolj "bleak", mračna, oziroma gola. Glasba od Moze-ja v prvi igri je ogromno prispevala.

Enaplusdva ::

Unreal5 je preveč barvast.

Gregor459 ::

Meizu je izjavil:

Nekateri bomo verjetno štartali od začetka miljonkrat. :)

Še igraš ali boš počakal na master ?
Edino upam, da master ne ukine fast travel, ker je velika mapa.

Tole je res čudna odločitev. Menda ne bo nobene trofeje če boš igro preigral na master težavnosti.

Meni se niti ne gre za neke trofeje in podobno, OG stalkerja ti nobeden ni posebej čestital, če si ga obrnil na najvišji težavnosti. Meni se je od nekdaj tale achievement sistem zdel bolj kot ne neka iluzija oziroma prevleka čez pomanjkanje contenta. Če imaš contenta dovolj achievementi niso potrebni.

Še igraš ali boš počakal na master ?

Trenutno čakam na master oziroma lepo bi bilo videt engine upgrade, čakam pa tudi, da se malo razvije modding scena, nazadnje sem kar zelo užival v preigravanju Modular Hard Mode modpacka.

Men tudi ni, do achivementov ampak nekateri jih zbirajo. To bi jim vzelo najmanj časa, da bi omogočili tisto značko ob preigrani igri na masterju.

Sej pomoje bodo.
««
87 / 87
»
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Metro Exodus [Metro 2035] (strani: 1 2 3 412 13 14 15 )

Oddelek: Igre
746153253 (37331) oo7
»

S.T.A.L.K.E.R. (strani: 1 2 3 48 9 10 11 )

523101422 (19302) Meizu
»

Streljačina, po dolgih letih

266068 (4344) KnightMare
»

Areal

85341 (5070) Heavy
»

Igre podobne Fallout 3 (New vegas)