Forum » Igre » S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
oo7 ::
Če se prav spomnim, je point of no return v laboratoriju v trenutku odločitve, komu boš sledil, ko se Zulu in Mavka spreta. Ta misija se začne na sestanku, ki je bližini Rostoka, kjer se tudi odločiš, s kom boš šel na misijo, verjetno je to mislil. Jaz sem imel save pred sestankom, ker ta odločitev določa pot, po kateri se gre v lab (je razlika), kjer se nato zgodi pravi point of no return.
Ja to. Sem naredil manual save preden se začne sestanek in moraš izbrati ali boš šel z Mavko ali Zulujem.
Se nikakor nisem mogel odločit tako, da je žreb določil, da grem prvo probat s Freedom.

dronyx ::
Limanska, ki je bil v Clear Sky skrivno mesto kamor so naselili znanstvenike in je postal glavna pot do centra zone potem, ko se je ugasnil Brain Scorcher so se s tem dlcjem na hitro znebili z izgovorom, da ga je " pojedla" Bubble anomalija. Postal je kopija določenih surealnih lokacij v igrah Control, Silent Hill in Alan Wake s katerimi si deli random prižgane katodne televizorje in creepy lutke.![]()
Ja, tudi jaz sem dobil tak občutek. Kot bi igral neko čisto drugo igro. Poleg naštetih recimo še Cronos in morda malo Half Life 2.
yayo ::
Ravno sem končal Limansk. Ker sem dlc začel kot standalone nimam najboljše opreme, ki sem jo prislužil, ko sem igral celo igro. Tako, da sem Limansk naredil v Seva suitu brez velike nosilnosti in sem veliko brezhibnega orožja katerega sem našel po poti bil prisiljen zapustiti. Žal mi je tiste polavtomatske NATO snajperke, ki je veliko bolj koristna od tanajvečje repetirke. Imam pa generalovo PAPovko. Glede na obilno strelivo itak uporabljam Dnipro (za katerega se ne spomnim, če obstaja optični merek), ki glede preciznosti ni kdovekaj in Saigo. Bi veliko raje Vintar uporabljal. Sem mtrenutno tudi sam v Rostoku, pred srečanjem z Zulujem in Mavko kjer izbiraš.
Aja, Limansk, ko ga narediš do konca ni niti tako slab, le malce tečen.
Aja, Limansk, ko ga narediš do konca ni niti tako slab, le malce tečen.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: yayo ()
yayo ::
ja, to so dlcji. Bolj redko so na nivoju glavne igre. Podobno je bilo s KCD2. Saj sta bila simpatična dlcja ampak veliko pod nivojem glavne igre. V tem pogledu sta TW3 in Cyberpunk 2077 še vedno vzor za vse ostale.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: yayo ()