Forum » Igre » S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
Gregor459 ::
Potem sem plesal z amoki, kar je zahtevalo precej vztrajnosti, ampak sem po par smrtih odločil, da bom goljufal in mi ni nič žal. Saj bi šlo, če bi vztrajal. Gre za tekanje sem pa tja in hitro obračanje v upanju, da ti vsaj en še kaže hrbet. Raje sem ju posnajpal z višine, ko sta rinila v cevi nad katerimi sem se nahajal. Otter je bil smešno lahek.
V zoni velja tudi pravilo če je fight pretežek, se splača zbežat. Isto je pri tej misiji, ko Otter spusti amoke na tebe, ga takoj snajpneš in greš čez vrata gor po njegov loot, Amoka pa ostaneta plesat po hali ko se ti že na poti v drugi POI... :)
Razen pri main questih se moraš boriti, do konca tam ne moreš zbežati.

JanBrezov ::
DJ-DUST ::
DJ-DUST ::
Niti ne, tudi main quest "The Price of a Miracle" v X19 kjer obrneš stikalo za restart sistema, se odprejo vrata pa Amok vleti ven, tudi njega lahko preskočiš in greš čez vrata. Malo naprej spet stikalo katero odpre več vrat in dobiš tri različne poltergeiste, pobereš (nek dokument če se prav spomnim?) in greš spet lahko mimo.
Na Veteran ali Master bo municija in popravilo opreme dosti dražje, kot bo pa loot prinesel nazaj za te mutante. Tudi vsak fight ki se spawna 100m okoli tebe v zoni, večkrat ni vreden da se sploh ukvarjaš z njim...
Predsednik11 ::
Niti ne, tudi main quest "The Price of a Miracle" v X19 kjer obrneš stikalo za restart sistema, se odprejo vrata pa Amok vleti ven, tudi njega lahko preskočiš in greš čez vrata. Malo naprej spet stikalo katero odpre več vrat in dobiš tri različne poltergeiste, pobereš (nek dokument če se prav spomnim?) in greš spet lahko mimo.
Na Veteran ali Master bo municija in popravilo opreme dosti dražje, kot bo pa loot prinesel nazaj za te mutante. Tudi vsak fight ki se spawna 100m okoli tebe v zoni, večkrat ni vreden da se sploh ukvarjaš z njim...
A tako nisem vedel.
Tistega v areni v Rostoku pa vem, da moraš premagat drugače se moreš ven. Ali je tudi tam kakšna fora ?
Lojze1 ::
Ali je 5 conteiners največje število koliko artefaktov lahko nosiš na obleki ?
Mislim, da je 5 max, grafični vmesnik je omejen na 5. Prostor za containerje je na vmesniku omejen in ves čas viden, z oklepi jih le odklepaš.
Sem dal dva šharda od anomalije flare v inventorij in tam pri elektrarni kjer je tista velika anomalija ne pomaga nič čeprav naj bi ti dvignilo psi zaščito.
oo7 ::
Jaz zdaj delam to stransko misijo The Forgotten imam 4 te artefakte. Moram še po petega v Iron forest.
yayo ::
Eko, jaz sem končal Fair Deal stransko nalogo in s tem sem tudi končal DLC. Freedom inačico. GOG mi kaže, da sem v igri preživel 301 uro, od tega 220, ko sem igral predlani. Torej sem v Cost Of Hope preživel 81 ur. Ker sem DLC igral kot standalone mi baje manjka ena stranska naloga katero dobiš le, če ga igraš vmeščenega v glavno igro. Da bi kaj drugega spustil (v Freedom inačici) mislim, da nisem. Edino kar mi je žal je, da mi je v omenjeni zadnji stranski nalogi manjkal nek dialog, ki bi ga dobil, če bi v pravem trenutku pravi osebi pokazal Ward našitek katerega bi moral imeti v inventoriju. Šele potem bi v razgovoru s Hatchetom dobil skrito tretjo opcijo katera bi mu zelo koristila. OH well. Po končani nalogi sem se šel malo potepat okoli baze v CNPP: blowout, potem oblačno vetrovno vreme in diskretna ambient glasba. Ti pa sam, z nahrbtnikom polnim hrane in opreme, ki razmišljaš, če boš šel v kako bazo kjer je oštarija in družba stalkerjev, ali pa boš izbral samoto in se izgubil v pokrajini.
Sem ravno končal The Forgotten. najbolj "zabavno" je bilo, ko sem zgubil uro časa z iskanjem dostopa do Destroyed generators. Prav ene genialne domislice sem imel - med ostalim sem skušal tja priti hodeč po strehi viadukta za katerim najdeš bubble anomalijo, ki te pripelje do helikopterja na zgradbi na severozahodu - pa mi ni ratalo zaradi nevzdržne readiacije. Skakanja po škatlah in sodih pa obisk severnega roba mape ne bom niti opisoval. Žal je bila moja kreativnost zaman, rešitev sem imel pred nosom.Potem sem plesal z amoki, kar je zahtevalo precej vztrajnosti, ampak sem po par smrtih odločil, da bom goljufal in mi ni nič žal. Saj bi šlo, če bi vztrajal. Gre za tekanje sem pa tja in hitro obračanje v upanju, da ti vsaj en še kaže hrbet. Raje sem ju posnajpal z višine, ko sta rinila v cevi nad katerimi sem se nahajal. Otter je bil smešno lahek. Potem sem še iskal način, da bi se po končanem questu še enkrat vrnil v uničene generatorje, da bi raziskal teren pod njimi pa ni mogoče. Google tudi pravi, da razen artefakta tam ni več ničesar.
Jaz pa zdaj končal The Forgotten.
Prvo plezam tam po bazi ob tisti anomaliji in potem kot nalašč emisija in sem moral nazaj v bazo :)
No po nekaj časa lažnih urah sem le našel pravo sem spil kar nekaj vodk.
Amoka sta mi dala kar veliko dela ampak mi ju je uspelo premagat.
Ja Otter je čisto lahek.
Eko, jaz sem končal Fair Deal stransko nalogo in s tem sem tudi končal DLC. Freedom inačico. GOG mi kaže, da sem v igri preživel 301 uro, od tega 220, ko sem igral predlani. Torej sem v Cost Of Hope preživel 81 ur. Ker sem DLC igral kot standalone mi baje manjka ena stranska naloga katero dobiš le, če ga igraš vmeščenega v glavno igro. Da bi kaj drugega spustil (v Freedom inačici) mislim, da nisem. Edino kar mi je žal je, da mi je v omenjeni zadnji stranski nalogi manjkal nek dialog, ki bi ga dobil, če bi v pravem trenutku pravi osebi pokazal Ward našitek katerega bi moral imeti v inventoriju. Šele potem bi v razgovoru s Hatchetom dobil skrito tretjo opcijo katera bi mu zelo koristila. OH well. Po končani nalogi sem se šel malo potepat okoli baze v CNPP: blowout, potem oblačno vetrovno vreme in diskretna ambient glasba. Ti pa sam, z nahrbtnikom polnim hrane in opreme, ki razmišljaš, če boš šel v kako bazo kjer je oštarija in družba stalkerjev, ali pa boš izbral samoto in se izgubil v pokrajini.
Jaz sem tudi končal v CNPP. Sedaj čakam na tisti večji patch Dawnwalkerja, da začnem s tistim. Medtem, ko čakam pa grem v Pripyat tam me čaka še cel bataljon Monolitovcev. Se mi zdi, da je tam najboljša akcija. Dve stavbi polnih Monolitovcev in napeti boji. Postreli vse in F9 postreli vse in z drugega konca z drugim arsenalom postreli vse in F9 ...
Pa pa še ena moja slika iz skandinavije severni sij :)
Včeraj zvečer spolh nisem mogel v igro. Probal ene petkrat in med nalaganjem senčnikov se mi je sesula igra na namizje. Nekaj v povezavi s unreal 5.
Danes deluje.
Danes deluje.
Enaplusdva ::
Sem hotel probat Zonekit2 pa žal nimam 700 gb prostora na pcju.
Škoda, ker je zanimiva zadeva kolikor sem gledal na you tube.
Včeraj zvečer spolh nisem mogel v igro. Probal ene petkrat in med nalaganjem senčnikov se mi je sesula igra na namizje. Nekaj v povezavi s unreal 5.
Danes deluje.
meni se je proti koncu dlcja dvakrat zgodil nek hrošč. Enkrat mi je za vsaj pet minut v igri prenehala delovati tipkovnica, ko se je zgodilo sem bil v pavza meniju. Medtem, ko sem razmišljal kako to rešti brez izgube napredka v igri se je samo pošlihtalo. Drugič se mi je zgodilo podobno v tisti hali z dvemi amoki. Ko sem splezal na one balkone nad halo mi je nehala delovati preslednica. Samo preslednica, tako, da nisem mogel skočiti na cevi. Sem sejval in ponovno zagnal igro pa se je popravilo. V osemdesetih urah dlcja sta to bila edina problema katerih se spominjam. No enkrat prej se mi zdi, da je igra krešnila, morda, ko sem bil v inventoriju.
Predsednik11 je izjavil:
Je že kdo sprobal Zone kit 2 ? A je težko orodje za uporabljat ?
Menda ni težko je pa zamudno za začetnike.
Lahko pa ustvariš marsikaj od novih questov, do vremena ni da ni.
Skoraj ne bi šel delat tiste stranske misije kjer moraš branit bazo Dutija pred Freedomom v CNPP. Ampak po stranskem questu Forgotten sem končal čisto v bližini tega questa.
Ker sem bil čisto blizu sem rekel bom pa še to preigral preden grem v Pripyat. In ta quest je prava vojna za CNPP :) Še dobro, da sem ga začel sem ta quest preigral že ene trikrat :)
Ker sem bil čisto blizu sem rekel bom pa še to preigral preden grem v Pripyat. In ta quest je prava vojna za CNPP :) Še dobro, da sem ga začel sem ta quest preigral že ene trikrat :)
Skoraj ne bi šel delat tiste stranske misije kjer moraš branit bazo Dutija pred Freedomom v CNPP. Ampak po stranskem questu Forgotten sem končal čisto v bližini tega questa.
Jaz sem ga enkrat samkrat za Freedom in sem se seveda znašel v tisti zmedi tipični za vojaške fpsje, ko ne veš točno kaj početi: če spremljati svoj oddelek in jim biti podpora, če jih voditi, če jih enostavno odjebati in igrati one man army.
Predsednik11 ::
Enaplusdva je izjavil:
Sem hotel probat Zonekit2 pa žal nimam 700 gb prostora na pcju.
700 gb ? Zakaj pa toliko ?
Enaplusdva ::
Glavni razlog, da Zone Kit zavzame skoraj 700 GB prostora, je uporaba popolnoma nestisnjenih datotek.
Jaz sem ga enkrat samkrat za Freedom in sem se seveda znašel v tisti zmedi tipični za vojaške fpsje, ko ne veš točno kaj početi: če spremljati svoj oddelek in jim biti podpora, če jih voditi, če jih enostavno odjebati in igrati one man army.z vajo sem skapiral, da če ti škvadro celo pobijejo je najbolša opcija braniti pozicijo dokler se ne spawna in se ti pridruži nova. Je pa to ena adrenalinska akcija. Sem upal, da bo en boss fight na koncu ampak te samo obvestijo, da se vrni v bazo po nagrado, tisto luštno Freedom's Bounty jurišno puško s katero sem končal igro.
Ja ti si igral Freedom jaz pa Duty. Verjetno je malo drugačna pot. Tukaj pri Duty greš skoraj čez cel levi del CNPP in se boriš proti Freedom.

JanBrezov ::
Jaz sem ga enkrat samkrat za Freedom in sem se seveda znašel v tisti zmedi tipični za vojaške fpsje, ko ne veš točno kaj početi: če spremljati svoj oddelek in jim biti podpora, če jih voditi, če jih enostavno odjebati in igrati one man army.z vajo sem skapiral, da če ti škvadro celo pobijejo je najbolša opcija braniti pozicijo dokler se ne spawna in se ti pridruži nova. Je pa to ena adrenalinska akcija. Sem upal, da bo en boss fight na koncu ampak te samo obvestijo, da se vrni v bazo po nagrado, tisto luštno Freedom's Bounty jurišno puško s katero sem končal igro.
Ja ti si igral Freedom jaz pa Duty. Verjetno je malo drugačna pot. Tukaj pri Duty greš skoraj čez cel levi del CNPP in se boriš proti Freedom.
Jaz sem igral oboje. Pot oz. teritorij je enak, začetek in smer je obratna. Z Duty začneš tam, kjer Freedom konča in obratno.
Specialna orožja so pa dokaj omejena. Ne moreš dati toliko nastavkov na njih kot na osnovna orožja.