Forum » Pomoč in nasveti » Delovanje računalnika.
Delovanje računalnika.
Kiddo ::
Lp. Je mogoče da računalnik deluje slabše kot bi moral ? Recimo če igram armo 3 mi pise da bi vse moralo delat na ultra ko pa grem v igro moram vse nastavitve dani na standart da igra deluje tekoče. Je možno da je kaj narobe z komponentami? imam pa fx 8320, gigabyte r9 270x, 8 gb ram
ajfon ::
imel sem podoben primer pred leti.. Problem pri meni je bila matična za 50€, ki je bottleneckala cel sistem .. Zamenjal matično, sistem delal odlično..
Snackbarru ::
Sem skoraj prepričan, da je težava v grafični kartici.
ArmE so optimizirane za Nvidia grafične kartice in lahko veliko bolje laufajo na veliko slabši Nvidii kot pa na top of the line Radeonki.
ArmE so optimizirane za Nvidia grafične kartice in lahko veliko bolje laufajo na veliko slabši Nvidii kot pa na top of the line Radeonki.
gddr85 ::
arma rabi močen single core, bolj slabo optimizirana za multi core, tko da intel prav pride
Kiddo ::
napajalnik je 550W. Nemorem se spomnit firme zdi pa se mi da je chieftec
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Kiddo ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | ARM dobil 64 bitov (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Procesorji | 18444 (12398) | trnvpeti |
» | Raspberry Pi 2 - malina na steroidih z Okni (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Znanost in tehnologija | 27130 (17729) | rebro |
⊘ | Gaming PC (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 22704 (20203) | dzinks63 |
» | EVGA 670 GTX FTWOddelek: Pomoč in nasveti | 1306 (1055) | hrustus |
» | 30 let x86 arhitekture (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Novice / Kiberpipa | 22645 (11102) | BigWhale |