Forum » Strojna oprema » ASUS NOTEBOOK problem
ASUS NOTEBOOK problem
človek zver ::
Pozdravljeni!
Ravnokar sm na nov laptop naložil win 7 ultimate sp1. Nastal je problem ker je zraven CD z driverji ki podpira samo win 8.1. Zato sem vse driverje naložil ročno iz CD-ja.....šli so vsi razen ene par in mi na noben način nedela internet...ne wireless ne če ga povežem s kablom tud ne. Na device manegerju mam klicaje na naslednih: Network controler, universal serial bus(usb) controler, Realtek pci gbe family controler....ma gdo kkšno idejo kaj nardit? Model asusa je F555LN, PROCESOR MA NA ZAĆETK 4....U
Hvala za odgovor!
Ravnokar sm na nov laptop naložil win 7 ultimate sp1. Nastal je problem ker je zraven CD z driverji ki podpira samo win 8.1. Zato sem vse driverje naložil ročno iz CD-ja.....šli so vsi razen ene par in mi na noben način nedela internet...ne wireless ne če ga povežem s kablom tud ne. Na device manegerju mam klicaje na naslednih: Network controler, universal serial bus(usb) controler, Realtek pci gbe family controler....ma gdo kkšno idejo kaj nardit? Model asusa je F555LN, PROCESOR MA NA ZAĆETK 4....U
Hvala za odgovor!
TOP ::
Ja greš na internet z enim PC katerim maš dostop pejdi na uradno stran napiši tvoj model in skini dol gonilnike in jih inštaliraj.
hojnikb ::
glede na to, da ni podpore za win7, bo treba najdit driverje direkt na strah proizvajalcev čipovja..
#brezpodpisa
hojnikb ::
to boš mogel pa sam ugotovit, kateri so proizvajalci...
Ali pa ubereš lažjo pot in inštaliraš win8.1. Z dodanim start8 dodatkom in boot to desktop sploh neboš opazil razlike.
Ali pa ubereš lažjo pot in inštaliraš win8.1. Z dodanim start8 dodatkom in boot to desktop sploh neboš opazil razlike.
#brezpodpisa
aha ...ok....dej povej sam še to....če mam verzjo 8.1.....vstavm samo notr dwd in jih prepiše na 8.1. al morm še prej formatirat s killdiscom?
Shadow666 ::
Eno vprašanje, tu na spletni strani so samo gonilniki za X555, je to isto ? o.O
IntelXeon1241v3 3.5Ghz|GTX 1060 Strix 6GB| 16Gb 1600Mhz CrucialBallistics|
|AsusH97Pro|XFXPro650WBronze|
|1TbWDBlue|Crucial M500 SSD 240GB|Samsung EVO 256GB|ThermalRightRev.A
|AsusH97Pro|XFXPro650WBronze|
|1TbWDBlue|Crucial M500 SSD 240GB|Samsung EVO 256GB|ThermalRightRev.A
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | [WINDOWS 8] Vprašanja in težave (strani: 1 2 3 4 … 27 28 29 30 )Oddelek: Operacijski sistemi | 439942 (5623) | jedateruk |
» | Problem pri nalaganju windows 7Oddelek: Pomoč in nasveti | 646 (551) | Han |
» | Asus prenosnik in Win 10 zagonOddelek: Programska oprema | 1511 (1381) | max00slo |
» | Napaka z network adapterjem Asus LaptopOddelek: Pomoč in nasveti | 787 (691) | GTX970 |
» | HP 15 d050sm - gonilniki nujno (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 17612 (14054) | dmagnif |