Forum » Omrežja in internet » Kako ustvariti e-mail račun brez control panela
Kako ustvariti e-mail račun brez control panela
peperko ::
Ok, situacija je sledeča:
- znanec ima stran pri kao malem XY webhostu
- v paketu so vključeni 3 e-maili, ki jih je treba ustvariti in nastaviti (npr. info@znanec.si in znanec@znanec.si)
- ob nakupu je znanec dobil le username/geslo za FTP in phpmyadmin
- ta XY web host nima nobene podstrani (ponavadi "Podpora"), kamor se lahko stranke vpišejo
- cPanela ali drugega control/web panela nimajo
- znanec ima stran v Joomli (nepomemben podatek, ampak ok, tako je želel).
Torej, se da te tri maile ustvariti preko FTP ali preko MySQL baze brez, da mu rečem naj gre gnjavit webhostu? Tle se moje znanje konča, ker nisem TAKI maher s MySQLom.
Ideje, mnenja, nasveti, itd. vse dobrodošlo. Hvala.
- znanec ima stran pri kao malem XY webhostu
- v paketu so vključeni 3 e-maili, ki jih je treba ustvariti in nastaviti (npr. info@znanec.si in znanec@znanec.si)
- ob nakupu je znanec dobil le username/geslo za FTP in phpmyadmin
- ta XY web host nima nobene podstrani (ponavadi "Podpora"), kamor se lahko stranke vpišejo
- cPanela ali drugega control/web panela nimajo
- znanec ima stran v Joomli (nepomemben podatek, ampak ok, tako je želel).
Torej, se da te tri maile ustvariti preko FTP ali preko MySQL baze brez, da mu rečem naj gre gnjavit webhostu? Tle se moje znanje konča, ker nisem TAKI maher s MySQLom.
Ideje, mnenja, nasveti, itd. vse dobrodošlo. Hvala.
eniLS ::
Maile se kreira v nadzorni plošči pri hostu, ali pa jih uredijo na njihovem mail serverju, če nadzorne plošlče nimajo.
Nevem zakaj preprosto ne kontaktirate hosta? Edino oni vama lahko odgovorijo, kako imajo to urejeno, in kreirajo emaile.
Nevem zakaj preprosto ne kontaktirate hosta? Edino oni vama lahko odgovorijo, kako imajo to urejeno, in kreirajo emaile.
peperko ::
Sem tip človeka, ki bi raje storil vse sam kot pa klical nekoga, da naredi nekaj, kar bi jaz lahko naredil sam. Znancu je vseeno, kdo bo maile zrihtal samo, da bodo delali. Sem mu rekel naj jih kontaktira in, če bo po njihovem posredovanju še rabil mojo pomoč, me naj pocuka za rokav.
Hvala vama.
Hvala vama.
c3p0 ::
Se je moral pa konkretno potrudit, da je našel webhosta tako za časom. Brez kontakta ne bo šlo.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | Za vse, ki rabite dober webspace PHP, CGI, ipd (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )Oddelek: Izdelava spletišč | 295620 (18912) | hariscorale |
» | preusmeritev domeneOddelek: Pomoč in nasveti | 2350 (2108) | NeMeTko |
» | PHPBB FORUM (strani: 1 2 3 )Oddelek: Izdelava spletišč | 15772 (11254) | mmorph |
» | php skripta za registracijo uporabnikovOddelek: Izdelava spletišč | 2080 (1661) | skorpio |
» | MySQL AdministratorOddelek: Izdelava spletišč | 1704 (1544) | itsmeanthony |