Forum » Programska oprema » Kako prenesti outlook maile iz službe - imam samo *.ost na pa *.pst file
Kako prenesti outlook maile iz službe - imam samo *.ost na pa *.pst file
mikeyhic ::
Ojla,
torej v službi sem si hotel narediti backup mailov, ki jih imam v outlooku. Iz googla sem izvedel da potrebujem shranit *.pst file in je to to, da so tam notri vsi moji maili. Vendar pri nas v službi nimamo filea s to končnico ampak samo z *.ost, ki je kar velika datoteka, tako da predvidevam da so tu vsi moji maili.
Upam da sem bil razumljiv :) maile bi rad odprl na domačem računalniku v "svojem" outlooku.
torej v službi sem si hotel narediti backup mailov, ki jih imam v outlooku. Iz googla sem izvedel da potrebujem shranit *.pst file in je to to, da so tam notri vsi moji maili. Vendar pri nas v službi nimamo filea s to končnico ampak samo z *.ost, ki je kar velika datoteka, tako da predvidevam da so tu vsi moji maili.
Upam da sem bil razumljiv :) maile bi rad odprl na domačem računalniku v "svojem" outlooku.
ABX ::
*.ost so cache-irani mali da jih lahko pregleduješ tudi v offline. PST pa je arhiv maila.
Vaša inštalacija je uspešno spodletela!
SeMiNeSanja ::
Predhodno pa se pozanimaj, če varnostna politika podjetja tako prenašanje elektronske pošte na domače računalnike sploh dovoljuje!
Mesar ::
Ojla,
Nimate nekoga, ki vam to ureja? Če se ne greš mutnih poslov potem tam vprašaj pa rešeno.
Your turn to burn!
Zgodovina sprememb…
- predlagal izbris: Machete ()
Machete ::
Ojla,
Nimate nekoga, ki vam to ureja? Če se ne greš mutnih poslov potem tam vprašaj pa rešeno.
Pa kaj misliš da majo vse firme od 3 ljudi naprej sistemca, da jim maile ureja z zastavicami pa win updejte namešča..
Imaš ti v mesnici sistemca, da ti blagajno zjutraj všteka v elektriko?
Mesar ::
Ojla,
Pa kaj misliš da majo vse firme od 3 ljudi naprej sistemca, da jim maile ureja z zastavicami pa win updejte namešča..
Imaš ti v mesnici sistemca, da ti blagajno zjutraj všteka v elektriko?
Jap. Enega za blagajno pa enega, ki skrbi za osvetljavo.
Your turn to burn!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Pretvorba Thunderbird v OutlookOddelek: Pomoč in nasveti | 2017 (1255) | markhenry |
» | kako uvoziti ost v outlook 2007Oddelek: Pomoč in nasveti | 7871 (6457) | caperio |
» | Outlook 365 stalno sprašuje za IMAP gesloOddelek: Omrežja in internet | 7568 (6273) | tony1 |
» | "Internetna pošta" - uporabniško ime in gesloOddelek: Omrežja in internet | 4283 (3568) | jukoz |
» | Office 2016 račun izginil po upgradu Win 10? .pst sploh ni več?Oddelek: Pomoč in nasveti | 3429 (2584) | Baja |