Forum » Kaj kupiti » vprašanje glede mylemon.at
vprašanje glede mylemon.at
ddhdd ::
Ima kdo kake novejše izkušnje s mylemon.at? Kako dolgo ponavadi traja da odgovorijo na mail? Sploh preberejo maile ki niso v nemščini?
galu ::
Meni so načeloma v 6h - 48h, ter če sem pisal v angleščini, so mi odgovorili v angleščini.
Si pa za splošne informacije vzemejo malo več časa, kot pa vpršanja o naročilih.
Si pa za splošne informacije vzemejo malo več časa, kot pa vpršanja o naročilih.
Tako to gre.
ddhdd ::
Sem jim pisal 6dni nazaj ker sem se zanimal za en laptop, pa nisem bil prepričan če je nekaj vključeno, pa glede ram-ov so imeli 2 nasprotujoči si informaciji navedeni. Zdaj pa kar ni odgovora, pa nisem bil prepričan če zato ker sem v angleščini pisal.
Mravlek ::
Pri meni je bil kontakt v nemščini pa je vse potekalo urgentno....
Pošlji še enkrat....
Pošlji še enkrat....
V čem je bistvo življenja? Ups...bistvo računalnika! To je zdaj vprašanje?
Mravlek ::
Žal ne vem koliko je poštnina v SLO ker sem si poslal na firmo v AT, kjer delam, pa me je stalo cca. 3-4€.
Je pa od zadnjega naročila tudi preteklo 2-3 leta....
Verjetno imajo kje omenjeno glede poštnine, bi pa trdil, da je tam okrog 12€ iz AT v SLO.
Je pa od zadnjega naročila tudi preteklo 2-3 leta....
Verjetno imajo kje omenjeno glede poštnine, bi pa trdil, da je tam okrog 12€ iz AT v SLO.
V čem je bistvo življenja? Ups...bistvo računalnika! To je zdaj vprašanje?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Delo v tujini (avstrija, nemčija, severna evropa...) kje najti ? (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Loža | 101814 (24441) | NewHope |
» | Nov laptop se prižge samo ko je narobe obrnjen (wtf?)Oddelek: Pomoč in nasveti | 4593 (3046) | Dzhimen |
» | Hoh.de (strani: 1 2 3 4 … 28 29 30 31 )Oddelek: Kaj kupiti | 285547 (120333) | darkolord |
» | computeruniverse.net - kako dolgo se čaka?Oddelek: Kaj kupiti | 5861 (3905) | darkolord |
» | Spletna trgovina ni poslala izdelkaOddelek: Loža | 1756 (1245) | joze |