» »

Gericomova OUTLET STORE: prenosniki od 599eur

Gericomova OUTLET STORE: prenosniki od 599eur

prehlajeni ::

Na netu sem opazu da majo v gradcu outlet store in prodajajo malo starejse nove notebooke. Ce kdo kopuje prenosnik se splaca pogledat.

>>klik<<

...ce majo se je en model PIII 700MHz za 599eur kar je ce zadevo presvercas prblizn 515eur. En kolega ga je kupu ...ni glih zverina je pa cist ok za resn deu ...najbrz bi tud kak quake2 za med malco gor laufu;)

lp:)

IceIceBaby ::

Zakon, to rabmo. Še mal pa sploh noben nebo več desktopov kupoval za doma :)

...zadnjic sem bral en intervju enega izmed direktorjev R&D oddelkov pri AMDju in je vmes napovedal da bodo desktopi kot desktopi za osebno rabo tako business kot entertainment zginili v nasljednih šestih sedmih letih. Računalniki naj bi bili oblike današnjih tablet-pcjev;

"...imagine that you have right now today in your hand a tablet pc with BARTON 3.0GHz, 1G RAM, Radeon 9800pro128MB 300GBhdd all possible I/O units... WLAN cowers the same areas as GSM, and interactive TV is broadcasting online... and when you come home and you want to play Quake 4, you just connect your "tablet-pc" to your 65" TV in your living-room..."

Kar bi pa bilo delovnih postaj pa bi zgledale kot PlayStation2 =bigtower:D

:\

^White^ ::

Dost pocen je tist PIII 700 glede na to da je nov :). Zame to (se) ne pride v postev... Si pa velja tole zapomnit. Sam naslednja komplet kista k jo bom kupu v prihodnjih letih po vsej verjetnosti nebo desktop ampak laptop :D

frenk ::

prehlajeni:to da bojo desktopi izumrl je pa skor pravlca...kaj pa hlajenje?

...ja ce bi jaz rabu zdej en sistem za delat doma bi zihr kr tega laptopa sou iskat, za 110jurjev nevem ce dobis kaki novi sistem z duronom 1300 in elitko z vgrajeno grafiko ter CRT zaslonom, kaj sele lcd.

@frenk: ...cold fusion:D

...technology advances will wipe your ass for you some day...

Markoff ::

TabletPC? A kdo realistično pričakuje, da se bom odpovedal npr. 19-21" LCDju/OLEDu v zameno za tisti 'mobitel', na katerega lahko tipkaš z eno palčko oz. eno miniaturno tipkovnico? Dream on. To je tako, kot bi trdil, da bodo čez 50 let avtomobili še manjši in cenejši...a v zadnjih 100 letih so se kaj pomanjšali? Pocenili?

Desktopi bodo ostali mainstream za vse tiste, ki ne potrebujejo nujno prenosnika, prenosniki bodo še vedno bistveno dražji, da ne govorim o omejitvah pri upgrade-anju (menjaš CELO kišto v primerjavi z desktopom, kjer lahko vsaj monitor ohraniš in ostalo zunanjo periferijo).

Ni vse, kar govorijo pomembni ljudje, resnično ali pametno. Samo vsi jih poslušajo ravno zato, ker so pomembni. Temu se reče: OVCE.

>:D

frenk ::

mogoče so s tem misll tiste tajnce k znajo sam word uporablat:D

@Markof: nisi dobro prebral, tisti zaslon ki je del ohišja naj bi bil bolj zasilne/prenosne narave, ko bi zadevo uporabljal doma za pisalno mizo bi jo priklopil na ekran, tv...whatever in uporabljal tipkovnico normalne velikosti, poanta je da se bodo vse komponente manjšale in to zelo, predstavljaj si kako velik je bi 16bit soundblaster v času 486tk (je bil kr orenk polica v caseu), danes je že na skoraj vsaki m.polšči 5.1sb in zasede par kvadratnih cm (asus ze oblubla 6.1), predstavljaj si kakšen bi bil zgrajen na takratni tehnologiji...najbrž bi bil velik kot danes dts komponenta. Kot pa veš pa pri prenosnikih danes nadgraditev ni misija nemogoče pa tudi tu se zadeva z vsakim modelom poenostavilja.

Lp:)

Markoff: Ja sej lahko kabel potegnes na tist tvoj 19-21" CRT, tko ko ga mas zdej napeljanga iz tvojga desktopa :)

asPeteR ::

Gre kdo v Osterajh?:D

Oz. kdo ve kje je ta trgovina v gradzu?

Zgodovina sprememb…

• spremenil: asPeteR ()

elektro ::

Prosim, da mi napišete, kje v Grazu lahko kupim tak notebook?

Hvala :)

IceIceBaby ::

jaz svojga iBooka doma priklopim na 17" monitor, externo miško in ornk zvočnike. Pa še 40gb disk mam ponavad not. Tko da če kej takšnega delam postane čist spodoben workstation. Še vseeno ga pa lahko odkuplam in nesem kamor mi paše.

Pomoje se bo v naslednjih nekaj letih trg prenosnikov VELIK povečal. Če grejo cene dol še za kakšnih 50 do 100k sit bo vsak ki ne rabi top end mašine pomislu tudi na laptopa.

Ja samo se nizja cena jim manjka, pa se zagrebem. Js sm ze prov sit gledat tele ogromne glasne skatle pod mizo (dobr, moja kista je skor neslisna, ampak vseeno :). Odvisno tudi, zakaj racunalnik rabis. Strastni gamerji verjetno nad laptopi ne bodo navduseni, pri tistih, ki spilov ne igramo, je pa druga... Nebi bilo slabo, ce bi se tudi monitorji LCD pocenili za ene 50% :)). Pri mojem 19" me moti pac edino to, da zasede polovico mize :)). No ja pa sevanje tudi verjetno ni blagodejno...

Smorny ::

V Grazu? mislim da je na nasprotni strani ulice, kjer zavijaš v podzemne garaže za Saturn (pri Hauptbahnhoffu).
Motiti se je človeško.
Ampak, če hočeš stvar totalno zajebati potrebuješ računalnik!
http://www.smorny.com/

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Zanimiv par: velik in majhen monitor (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Zasloni / projektorji / ...
5510486 (6239) kuglvinkl
»

Nakup v Avstriji

Oddelek: Kaj kupiti
273410 (2299) djordjevic
»

dilema: zvocniki Logitech : z680 vs z5500??? (strani: 1 2 3 )

10912230 (8246) Seky
»

Prenosnik do 300.000, raje manj :)

374008 (3100) drejc
»

Samsung pripravlja 19-palčne prenosnike

Oddelek: Novice / Procesorji
444368 (3102) Saladin

Več podobnih tem