» »

Nenapovedano pisno preverjanje znanja

Nenapovedano pisno preverjanje znanja

noob96 ::

Situacija je taka. V četrtek so sošolci v srednji šoli pisali pisno preverjanje znanja (test). Mene ni bilo v šoli. V ponedeljek ko sem prišel mi je prof. dala za pisat ta isti test (dejansko enak) in sem se še malo upiral, ampak ni popustila in sem zato pisal.

Ocena je bila zadostna, ker pa ciljam pri tem predmetu na dosti višji uspeh, seveda nisem zadovoljen. Sedaj pa me zanima ali se lahko kako ocena razveljavi itd. Po eni strani ne bi rad imel problemov s profesorico, po drugi strani pa se mi zdi da ni dovoljeno NEnapovedano pisno preverjanje v SŠ.

Ima kdo kakšne izkušnje?
  • zaklenil: Mavrik ()

extr3m3 ::

Kako to misliš nenapovedano? Vedel si kdaj imaš REDNO pisno preverjanje znanja, in ponavadi so taki izgovori totalno nesmislelni (si šprical, čudežno zbolel, imel neodložljiv problem..), kar pomeni da bi moral biti pripravljen že v četrtek.

Vesel bodi, da si dobil enak test kot sošolci, in te ni ustno ocenila. Menim, da je prof. ravnala prav...

p.s. preberi si, kaj pomeni nenapovedano ocenjevanje...
o_O

tomi_m ::

Preberi in povej kateri izmed členov je bil kršen.
http://www.uradni-list.si/1/objava.jsp?...

strel ::

Svašta, kakšne pravice zahteva mularija v teh časih ...

Aston_11 ::

Svašta, imel bi rad boljšo oceno brez učenja...

bmen ::

A se ti ne zdi, da je bil test napovedan za četrtek ti pa si ga pisal v ponedeljek. To zame ni nenapovedano. Pa se prednost si imel pat dni več casa za učenje in enak test

Nenapovedano je - liste na mizo pišemo kontrolno (saj zelo dolgo nazaj (cca 25 let) je bilo to kar pogosto.
... B ...

hojnikb ::

bodi vesel, da si dobil isti test. Če bi bil iznajdljive sorte, bi prej povprašal sošolce, kaj so pisal :)
#brezpodpisa

Lonsarg ::

Nenapovedano preverjanje je seveda čisto OK, ne vem zakaj bi bilo narobe. Čisto druga zadeva je, če misliš da nisi imel enakih možnosti kot drugi, ampak to je debatable.

Ti preprosto, če boš med oceno konec leta spomni profesorico, da si za razliko od ostalih ta test pisal brez da si se zanj učil(iskrenost dobro vpliva) in da če ga lahko za višjo oceno še enkrat pišeš, oziroma če ona predlaga kak drug način izboljšanja ocean.

Da bi pa zdaj sredi leta karkoli kompliciral pa ti niti slučajno ne priporočam.

Lonsarg je izjavil:

Ti preprosto, če boš med oceno konec leta spomni profesorico, da si za razliko od ostalih ta test pisal brez da si se zanj učil(iskrenost dobro vpliva)
In s tem še prizna, da je šprical in torej ubije dve muhi na en mah!

Lonsarg ::

Čak, kaj ima to, da se ni pripravil za ponedeljek veze z tem, da je ali ni šprical v letrtek, wtf?

Invictus ::

noob96 je izjavil:

Ocena je bila zadostna, ker pa ciljam pri tem predmetu na dosti višji uspeh, seveda nisem zadovoljen.

Mislim da si malo falil samo koncept šole, učenja in dobrih ocen ...
"Life is hard; it's even harder when you're stupid."

http://goo.gl/2YuS2x

v gim. hodim samo zato ker rabim točke za na fax. baš me boli patak za te bedne predmete ki jih nikoli v lajfu ne bom več videl od blizu.
Za vse ki pa ste v gim. hodili zaradi splošne razgledanosti pa: 260€ od socialne ni tak velik ko se sliši

lebdim ::

tole definitivno ni nenapovedano preverjanje znanja. profesorica ti je dala za pisat verjetno takoj naslednjo uro. tole lekcijo si sedaj zapomni in nikoli več ne špricaj rednega testa.

če tako razmišljaš, je pri priči bolje, da se izpišeš iz gimnazije in se vpišeš nekam na eno bolj primerno šolo.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: lebdim ()

noob96 je izjavil:

v gim. hodim samo zato ker rabim točke za na fax. baš me boli patak za te bedne predmete ki jih nikoli v lajfu ne bom več videl od blizu.
Za vse ki pa ste v gim. hodili zaradi splošne razgledanosti pa: 260€ od socialne ni tak velik ko se sliši

Če bi se ti šlo za točke, bi bil že na dan rednega testa pripravljen za 5 :)
#brezpodpisa

Lonsarg je izjavil:

Čak, kaj ima to, da se ni pripravil za ponedeljek veze z tem, da je ali ni šprical v letrtek, wtf?

Šprical je, ker ni bil pripravljen, potem pa ga je še učiteljica presenetila. Torej double win, če prizna.

lebdim je izjavil:

če tako razmišljaš, je pri priči bolje, da se izpišeš iz gimnazije in se vpišeš nekam na eno bolj primerno šolo.

the care went in the room at the end of the hall

gddr85 ::

mogoče je pa šele v ponedeljek zvedel, da so v četrtek pisali test, a je bil v petek v šoli? :D

noob96 je izjavil:

Sem hodil v gimnazijo - klasično. Sedaj, ko je vse gimnazija, dijaki niti pisati ne znate. Seveda je tudi šola samo po imenu gimnazija. Poglej tale zmazek od zmazka. Začetnica, vejice, pike. Zmazek. Ni čudno, še dosti si pisal.

gddr85 je izjavil:

mogoče je pa šele v ponedeljek zvedel, da so v četrtek pisali test, a je bil v petek v šoli? :D
Ja, ampak v ponedeljek pred testom v četrtek;)

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Aston_11 ()

Aston_11 je izjavil:

noob96 je izjavil:

Sem hodil v gimnazijo - klasično. Sedaj, ko je vse gimnazija, dijaki niti pisati ne znate. Seveda je tudi šola samo po imenu gimnazija. Poglej tale zmazek od zmazka. Začetnica, vejice, pike. Zmazek. Ni čudno, še dosti si pisal.

če nimaš argumenta, je tudi to dober poskus :) evo da boš vesel. Zej pa kr v miru počaki da ti mama prinese večerjo v klet

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: noob96 ()

Zej pa kr v miru počaki da ti mama prinese večerjo v klet

To je pa res odnos do starejše osebe, ki bi ga človek pričakoval od gimnazijca ...

/not
#brezpodpisa

Invictus ::

Usmili se nas pola pismenih gimnazijcev ...

Bo zgleda ta generacija še hujša/slabša od zdajšnjih ... Vsaj glede na to kar mi kolegi govorijo kaki pridejo v službe ...
"Life is hard; it's even harder when you're stupid."

http://goo.gl/2YuS2x

TheJack ::

Moste, ne? Upam, da ni Ledina. Da ne delaš nam, bivšim Ledincem, takele sramote....
Bonis nocet, qui malis parcit.

noob96 je izjavil:

počaki, da ti mama prinese večerjo v klet.
Da. Bom počakal. Je pa trenutno 70 km proč, tako da bom dolgo čakal.

...sami janezi ojoj

noob96 je izjavil:

...sami janezi ojoj
To je podobno vicu, kjer je vozil po avtocesti, po kateri so mu vsi vozili nasproti. Fant, ti si začel. Kar je podobno vicu, kjer pride kupec v trgovino in vpraša prodajalca, če ima jugo klimo... ni janez, je Janez. Razen če si uporabil uni vic iz gimnazije iz slovnice.

Mavrik ::

noob96: naziv.

Dovolj bo žaljivega odnosa.
The truth is rarely pure and never simple.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Matematika

Oddelek: Šola
303714 (2422) marjan_h
»

Fitnesi v centru LJ

Oddelek: Loža
256258 (4374) Izaso
»