Forum » Pomoč in nasveti » HP Laptop - črn ekran
HP Laptop - črn ekran
radmannsdorf ::
Kolegici rihtam komp, HP Probook 4540s, pred par dnevi je bil baje update, pojavila se je "intel hd graphics ikona" in od takrat dalje igrice štekajo. Ok, sem na novo inštaliral AMD Catalys center in posodobil gonilnike, naštimal v tem centru vse na max performance, da bi ja to grafiko igrica uporabljala. Ni bilo ok, sem inštaliral Catalyst 3.14 - stvar ista. Nato pa se je pojavil black screen in zadeva ni več hotla pridet dalje od UEFI screen-a.
Ok, sem formatiral, vse lepo in prav Windowsi dela, Catalyst se je naložil sam. Ko so začeli windows updejtat je trajalo...in trajalo, po kakšnih dveh urah, javi da updejti niso bili uspešni in da jih bo odstranil. Kakšno uro jih je odstranjeval, zdej je pa spet isto. UEFI ja, potem črn ekran in tako ostane.
So pa windows 8 "hp verzija", ki so na hdd-ju. Naj probam dat gor druge windows 8 s cd/usb-ja? Grafična krivec, gonilniki?
Zdaj sem dal osvežitev windows...traja.
Ok, sem formatiral, vse lepo in prav Windowsi dela, Catalyst se je naložil sam. Ko so začeli windows updejtat je trajalo...in trajalo, po kakšnih dveh urah, javi da updejti niso bili uspešni in da jih bo odstranil. Kakšno uro jih je odstranjeval, zdej je pa spet isto. UEFI ja, potem črn ekran in tako ostane.
So pa windows 8 "hp verzija", ki so na hdd-ju. Naj probam dat gor druge windows 8 s cd/usb-ja? Grafična krivec, gonilniki?
Zdaj sem dal osvežitev windows...traja.
- spremenilo: radmannsdorf ()
Silvo ::
Dolker ni bilo update je vse delovalo?Potem ni kriva grafika ampak gonilniki.
Naloži še enkrat iz recoverya,posodobi obvezno na zadnji bios..
Naloži še enkrat iz recoverya,posodobi obvezno na zadnji bios..
Silvo
njej je vse odlično delovalo, dokler se niso zgodili updejti(verjetno je mislila windows update).
ok bom probal še UEFI posodobit če gre direkt v njem.
ok bom probal še UEFI posodobit če gre direkt v njem.
zdaj sem na novo inštaliral win 8 s HP particije, zaenkrat izklopil vse update, zadeva dela.
je za počakat kakšn teden ali dva, brez updateov da se mogoče kaj skulira v windows upadate?
je za počakat kakšn teden ali dva, brez updateov da se mogoče kaj skulira v windows upadate?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | [Windows 10] Vprašanja in težave (strani: 1 2 3 4 … 139 140 141 142 )Oddelek: Operacijski sistemi | 1406170 (17997) | tetriandoch |
! | [WINDOWS 8] Vprašanja in težave (strani: 1 2 3 4 … 27 28 29 30 )Oddelek: Operacijski sistemi | 443460 (9141) | jedateruk |
» | Windows 10 setup ne zazna SSDOddelek: Pomoč in nasveti | 5619 (2190) | jahidtech |
» | Najboljši Windowsi!Oddelek: Operacijski sistemi | 5351 (4280) | solatko |
» | Windows 8 je tu (strani: 1 2 3 4 5 6 )Oddelek: Novice / Operacijski sistemi | 66928 (50861) | HupChup |