Forum » Loža » paypal- abanka
paypal- abanka
zdolsek ::
Zdravo...
Za tole mi mogoče nebi blo treba delat nove teme, sam nism vedo kam bi napiso moj problem.
torej: js sm si na abanki naredo račun že nekje pred 1 letom. Pa ga potem sploh nisem velik uporablo, ker še mam račune na 3 drugih bankah. Zdej sem si pa vezo visa kartico na paypal. oni so mi trgal z računa 1.5 €. kolikor sem razumel, je potrditvena koda za vezanje visa kartice na paypal pri tistem odtegu 1.5€. Js pa do nje en morem. Ker domov ne prejemam mesečnega obvestila od banke. Geslo - ime od spletnega bančništva (abaneta) se ne spovnem. In mene zdej zanima kok nej pridem do tizga izpiska?
Hvala za pomoč...
Za tole mi mogoče nebi blo treba delat nove teme, sam nism vedo kam bi napiso moj problem.
torej: js sm si na abanki naredo račun že nekje pred 1 letom. Pa ga potem sploh nisem velik uporablo, ker še mam račune na 3 drugih bankah. Zdej sem si pa vezo visa kartico na paypal. oni so mi trgal z računa 1.5 €. kolikor sem razumel, je potrditvena koda za vezanje visa kartice na paypal pri tistem odtegu 1.5€. Js pa do nje en morem. Ker domov ne prejemam mesečnega obvestila od banke. Geslo - ime od spletnega bančništva (abaneta) se ne spovnem. In mene zdej zanima kok nej pridem do tizga izpiska?
Hvala za pomoč...
amacar ::
Greš na banko pa ti povejo.
Edit: eh nisem refreshal strani
Edit: eh nisem refreshal strani
Zgodovina sprememb…
- spremenil: amacar ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | PayPal (strani: 1 2 3 4 … 73 74 75 76 )Oddelek: Loža | 769537 (2943) | Buggy |
» | Debetna Visa Elektron ABanka - Paypal (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )Oddelek: Kaj kupiti | 109373 (36420) | PINki |
» | Origin - načini plačila_Navadna bančna kartica?Oddelek: Igre | 11856 (10573) | Oktan |
» | Dvig denarja na paypaluOddelek: Pomoč in nasveti | 12754 (7614) | St235 |
» | PAYPAL, rabim pomocOddelek: Kaj kupiti | 5401 (4793) | bastadu |