Forum » Igre » Half-Life II
Half-Life II

K0K0 ::
Men pa med igranjem ponavad ko je mal več akcije oz ko ga prime vrže ven tole napako isto se mi dogaja tudi pri counter strajku oz še bolj pogosto drugače pa mi igra dela ok. Se mogoče komu kaj sanja kaj bi to blo? Popravke sem že naložil pa ni nč bolš
Mam pa:
win xp pro sp2
xp 2000
nf7-s
ti 4200
512 + 256 mb rama bi blo mogoče lahko to kaj krivo?
160gb
Mam pa:
win xp pro sp2
xp 2000
nf7-s
ti 4200
512 + 256 mb rama bi blo mogoče lahko to kaj krivo?
160gb

Mirč ::
mogoče maš premalo rama jaz mam 768 rama samo mam pa prastar računalnik 2 leti in pol star pa dela ko šus,edino procesor mam not mobilni in dela na kt3 plata na 2,2ghz,in še sedaj odlično grafo gfti4200.
pa vse dataile na ful razen AA IN AF nista vključena ostalo čisto vse na ful pa res. je1024*768.Edino ko se zvok novi začne mal štekne tu pa ni pomoči pri nobenm.
Na kateri particiji pa maš hl2-
lp mirč
pa vse dataile na ful razen AA IN AF nista vključena ostalo čisto vse na ful pa res. je1024*768.Edino ko se zvok novi začne mal štekne tu pa ni pomoči pri nobenm.
Na kateri particiji pa maš hl2-
lp mirč

puto ::
kako rešiti ta problem
ubil sem striderja v citadeli in zdaj ne vem kam
a lahko kdo pomaga
on vrata imajo megnetno zaščito in jih ne morem odpret
kje je izhod
msi k8n neo platinum, athlon 3000 64, geforce gt 6600, sata wd 200, lc6420

K0K0 ::
Sej ga mam tud jest 768mb (512mb + 256mb) tko da premal ga pomojem ni sploh pa za counterstrike bi ga moglo bit že 256mb dost. pa me glih tko ven meče. Drugač pa ga mam na F particiji (mam C win xp in F ostalo). Mam pa na 1280*1280 (19") bi blo mogoče to lahko kej krivo?

kerga valja onga odvzad al od spred
kak vse če vdn nove pridejo
???
kak vse če vdn nove pridejo
???

Xplicit ::
men se je zaskocil v/na eni hudo sesuti bajti, na strehi,
pol k sesujes ene 4 une ogromne pajke
(chapter 'follow freeman', pomojm ze zlo zlo proti koncu chapterja)
Sreenshot
kam je pol treba iti?
kamorkoli grem iz te bajte, tam sm ze bil
kam naj grem?
pol k sesujes ene 4 une ogromne pajke
(chapter 'follow freeman', pomojm ze zlo zlo proti koncu chapterja)
Sreenshot
kam je pol treba iti?
kamorkoli grem iz te bajte, tam sm ze bil
kam naj grem?

to pa jast vem
vidiš on kip s konjem
ene 10 stopinj levo od tebe so železni drogovi in po njih v to smer ko gledaš
vidiš on kip s konjem
ene 10 stopinj levo od tebe so železni drogovi in po njih v to smer ko gledaš

Zgodovina sprememb…
- spremenilo: puto ()

Zheegec ::
Saj imaš gravity gun, pa s secondary tiste svetleče krogle ven iz generatorja potegneš.
"božja zapoved pravi; <Spoštuj očeta in mater>,
ne govori pa o spoštovanju sodstva."
Janez Janša, 29.04.2014
ne govori pa o spoštovanju sodstva."
Janez Janša, 29.04.2014

jeryslo ::

če ne gre nikak
a je možno da je bug al kaj
ne gre nikak ven potegnt to
a moram kej drugega nardit prej
a je možno da je bug al kaj
ne gre nikak ven potegnt to
a moram kej drugega nardit prej

evo še ena slikca
glih merim na kroglo in z desnim držim na miški gumb
pa se nič ne zgodi
pa še malo levo od tega valja
kaj narediti očitno se je pojavu res bug
glih merim na kroglo in z desnim držim na miški gumb
pa se nič ne zgodi
pa še malo levo od tega valja
kaj narediti očitno se je pojavu res bug

@puto
hvala prej za pomoc, tko da sm zdej obrnu spil :D
no glede teh 'energetskih postaj' al kak se ze temu rece
eni imajo tudi po vec teh krogel notri, tko da mors vse vn potegniti dost hitro ker pri nekatrih priletijo nazaj
kje tocno je to? a je to tam kjer te en ta velik pajek lovi?
hvala prej za pomoc, tko da sm zdej obrnu spil :D
no glede teh 'energetskih postaj' al kak se ze temu rece
eni imajo tudi po vec teh krogel notri, tko da mors vse vn potegniti dost hitro ker pri nekatrih priletijo nazaj
kje tocno je to? a je to tam kjer te en ta velik pajek lovi?

Highlag ::
Puto. Tisti valji z kroglami so generatorji za silnično polje, ki ti zapira pot naprej. Napajajo ga krogle. Ko pobereš iz generatorja vse krogle se ta izklopi. Ta postopek pride na vrsto večkrat v tej stopnji.
Na prvi slikici ni videti nobene krogle. Krogle drugače potujejo po generatorju gor dol. In so kar dobro orožje
Na prvi slikici ni videti nobene krogle. Krogle drugače potujejo po generatorju gor dol. In so kar dobro orožje

Never trust a computer you can't throw out a window

a isliš tistigeneratorja ki sta dva in sta za mojim hrbtom
lče sem pa jemal krogle ven in se ni nič zgodilo, vedno so nastajale nove.
torej kaj narediti
ja to je tam ko oneg apajka sesuješ in imaš če grabity gun, vse ostalo ti vzamejo
in kam te krogle daš a jih kar stran zmečeš al kaj.
lče sem pa jemal krogle ven in se ni nič zgodilo, vedno so nastajale nove.
torej kaj narediti
ja to je tam ko oneg apajka sesuješ in imaš če grabity gun, vse ostalo ti vzamejo
in kam te krogle daš a jih kar stran zmečeš al kaj.

kilergas ::
Puto: iz prve slike kejr mas pred samo generator prišvajsaj en LEVI klik in tako lahko nadaljujes pot naprej.Cene pa probaj eno kroglo uzet in nato jo not zagnat,men je tko delovalo.

ma sej sem vzel iz dveh generatorjev vzadaj kroglo in jo dakl noter in krogla potuje gor in dol vrata pa s ne odprejo
spomnim se da je hl1 imela iste brezvezne probleme, ki te je samo zaustavilo v napredovanju.
ne gre in ne gre vse sem že probal z gravity ne morem potegnt te krogle ven za hudića ne.
spomnim se da je hl1 imela iste brezvezne probleme, ki te je samo zaustavilo v napredovanju.
ne gre in ne gre vse sem že probal z gravity ne morem potegnt te krogle ven za hudića ne.

Caligula ::
Huda zadeva tale spil. Prej dobil prijetno rozico in na AMD 2400@2200 npr z navadno 6800 na stock frekvencah dela ful lepo na 4AA in 8AF,..z 512 Mb RAMa edino se poznajo vsake toliko casa bugi, ko malo stekne.
A ta patch, ki naj bi bil izdan dela tudi na rozicah?
A ta patch, ki naj bi bil izdan dela tudi na rozicah?

Tilen ::
Caligula, jaz igram pri taksnih nastavitvah z mojo grafo, le da sem imel jaz 1024x768, ti pa tudi nisi navedel resolucije. Samo predvidevam da si igral na visji. Pri meni zatikanj ni oz res res redko.
413120536c6f76656e696a612c20642e642e

zile ::
Čak da prideš na zadnje 3 chapterje. K je vse tolk bugasto, da te kr srat. R9800Pro pa je nek slideshow, pa zvok hrešči, pa kr neki...

sk8er ::
zile js mam R9800Pro in mi je igra delovala gladko bolj kot ne čez celo igro.
Flip that sh*t!

zile ::
Maš srečo pol.
HL2 update:
The changes in this release are directed at reducing the problem some users are experiencing with sound stuttering. The sound stuttering is not indicative of a sound problem, sound stuttering is only a symptom of texture thrashing on your video card or AGP memory. For information on how to reduce texture thrashing visit this link on our support site.
This update will fix sound stuttering that users were experiencing that would last for longer than a few seconds during normal gameplay. This update will also eliminate this same behavior following a quicksave or autosave. There will still be a short pause while the autosave happens, but not the more drawn out stuttering behavior.
We are still investigating another performance problem on some hardware, which will manifest where the game is getting into a state where performance drops to less than 5 fps and does not recover or crashes.
HL2 update:
The changes in this release are directed at reducing the problem some users are experiencing with sound stuttering. The sound stuttering is not indicative of a sound problem, sound stuttering is only a symptom of texture thrashing on your video card or AGP memory. For information on how to reduce texture thrashing visit this link on our support site.
This update will fix sound stuttering that users were experiencing that would last for longer than a few seconds during normal gameplay. This update will also eliminate this same behavior following a quicksave or autosave. There will still be a short pause while the autosave happens, but not the more drawn out stuttering behavior.
We are still investigating another performance problem on some hardware, which will manifest where the game is getting into a state where performance drops to less than 5 fps and does not recover or crashes.

WTF? ::
LOL ! Kera fora ! Igram na 1280X1024 2AA 2AF pa mam TULKLE FPSJEV (spodnji kot glej) Pol pa dam za foro na 1024X768 pa jih imam na isti poziciji isto število(FPSJEV) ! Men ni jasn kua je narobe !

Jah jat mam na 1280*1024 in mam vedno nad 35, v glavnem pa nad 60.
Sam ne mislim zdaj se spilat. Ko dobm novo plato pa procesor se bom spravil zares spilat.
Sam ne mislim zdaj se spilat. Ko dobm novo plato pa procesor se bom spravil zares spilat.

ja potegnes eno kroglo in jo recimo vrzes v unga pajka (k jest sm kr mimo laufal), tko da ga upocasnis
pol pa se ostale dve ali tri
pol se pa odpre zadeva
pol pa se ostale dve ali tri
pol se pa odpre zadeva

Fury ::
Sam so pa pametni .. njihov fix je da si detajle ful spustis.. beboti.. ce mam 9800pro na 420/390 pa AXP na 2400mhz pa 1GB rama ma da dela vse na high... sam upam da popravjo tole...
Patch bl ne pomaga kot ja :)
Patch bl ne pomaga kot ja :)
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Fury ()

gofra ::
V zvezi z "onimi kroglami" - ven kaksno potegni in jo zalučaj nazaj noter, po možnosti direkt v luknjo od koder ostale prihajajo. Druga možnost je, da enostavno nameriš v eno izmed krogel, ki potujejo navzgor in ji pripališ en sunek - tudi deluje. Če ti nič od tega ne bo delovalo...potem pa je res nekaj narobe.
Kar se grafike tiče: Ja, ful zanimivo, jst sem cel špil obrnil na 1024 X 768 in ga zdaj zagnal ponovno pa vidim, da na 1280 X 1024 deluje enako dobro. Imam pa ATijev R 9600 PRO 256 (sam se mi bolj ko ne zdi, da je neka cheap varianta).
Kar se tiče zatikanja in hreščanja: No, so že lepo zapisali pred mano, bug v grafičnih nastavitvah, ne zvočnih. Patch naj bi prišel ven zdaj zdaj in upam, da bo res tako...
Kar se grafike tiče: Ja, ful zanimivo, jst sem cel špil obrnil na 1024 X 768 in ga zdaj zagnal ponovno pa vidim, da na 1280 X 1024 deluje enako dobro. Imam pa ATijev R 9600 PRO 256 (sam se mi bolj ko ne zdi, da je neka cheap varianta).
Kar se tiče zatikanja in hreščanja: No, so že lepo zapisali pred mano, bug v grafičnih nastavitvah, ne zvočnih. Patch naj bi prišel ven zdaj zdaj in upam, da bo res tako...

Reddmen ::
Kwa pravte a bodo pr Valveju izdal kšne dodatke ala Oposing force al pa Blue shift al bojo pač čez let al dva izdal HL3??? Kokr se spomnm v špilu (HL2) ni unga vojaka iz oposing forca (Sheppard a kva je že)
Mogoče bomo z nem igral v kšnem dodatku
Aja pa še mnenje glede konca mislm da je še več vprašanj postavu glede zgodbe kt pa v origninalu...
Tk da Valve pohitte
Mogoče bomo z nem igral v kšnem dodatku

Aja pa še mnenje glede konca mislm da je še več vprašanj postavu glede zgodbe kt pa v origninalu...
Tk da Valve pohitte

GOFRA
katere krogle misliš, a tiste za magetno zaščito al one ki potujejo na dveh stebrih gor.
ker on steber ko je za plavo energetsko mrež je na miru in po njem ne potuje nobena krogla.
naj mi en razloži fulllll natančno, ker vse bolj mislim da je bug.
torej krogle bi naj potovale za energetsko mrežo gor in do in te je treba potegnit ven al kaj, (to je mesto neprej levo od striderja ki si ga ubil s kroglo), kajti pr meni je vse na miru, krogle potujejo samo gor edino na onih dveh stebrih zadaj
katere krogle misliš, a tiste za magetno zaščito al one ki potujejo na dveh stebrih gor.
ker on steber ko je za plavo energetsko mrež je na miru in po njem ne potuje nobena krogla.
naj mi en razloži fulllll natančno, ker vse bolj mislim da je bug.
torej krogle bi naj potovale za energetsko mrežo gor in do in te je treba potegnit ven al kaj, (to je mesto neprej levo od striderja ki si ga ubil s kroglo), kajti pr meni je vse na miru, krogle potujejo samo gor edino na onih dveh stebrih zadaj

puto
ce je to tam kjer je en DOLG hodnik in na poti mas ful velik soldierjev za razmetat z gravity gunom, pa na konc en ta 'pajk', jest sm laufal do konca, razmetal vojake, pa laufal mimo 'pajka'
pol visd na levi eno to magnetno polje, potegnes 3 krogle vm iz tistega kontejnerja in jih nekam vrzes (recimo v pajka ki te strelja) in potem se bi mogu to magnetno polje odpreti, gres mimo in skocis nekam dol, kjre je na levi se eno magnetno polje, na desni imas pa odprt hodnik kamor moras iti
ce je to tam kjer je en DOLG hodnik in na poti mas ful velik soldierjev za razmetat z gravity gunom, pa na konc en ta 'pajk', jest sm laufal do konca, razmetal vojake, pa laufal mimo 'pajka'
pol visd na levi eno to magnetno polje, potegnes 3 krogle vm iz tistega kontejnerja in jih nekam vrzes (recimo v pajka ki te strelja) in potem se bi mogu to magnetno polje odpreti, gres mimo in skocis nekam dol, kjre je na levi se eno magnetno polje, na desni imas pa odprt hodnik kamor moras iti

ja očitno je bug, kajti ni noter nobenih krogel ki bi šle gor al pa dol
pa glih zdej
pajka sem ubil pol pa se je ustavlo
ja to je ista stopnja, oba misliva isto.
pa glih zdej
pajka sem ubil pol pa se je ustavlo
ja to je ista stopnja, oba misliva isto.

Witboy ::
sam jst pa res ne razumem kako mate lahko tolko bugov... jst sm jo ze celo obrnu in na easy in na normal... pa ni nc blo nbenih problemov... zdej jo se tretjic igram na hard pa tut nc ne dela narobe...
Po moje je najboljsa resitev za nebugato verzijo nakup špile?!?
Po moje je najboljsa resitev za nebugato verzijo nakup špile?!?

R33D3M33R ::
Prišel sem do enega problema: Kje v Sloveniji dobiti Half-Life 2 collectors edition (DVD)? Gledal sem na mimovrste in Mantis pa ni bilo nič videt kakega collectors editiona

Moja domača stran: http://andrej.mernik.eu
Na spletu že od junija 2002 ;)
:(){ :|:& };:

Generator jaz sem jo kar preko Steam-a kupil
En dan se je zadeva snemala z neta. Pa tak oranžni dirkač
Sem pa HL2 lahko igral že preden je bil paket snet do konca.

R33D3M33R ::
Žal mam jaz dialup in bi download trajal kakih 6 mesecev
A so sploh poslali kak collectors edition v Slovenijo?

A so sploh poslali kak collectors edition v Slovenijo?
Moja domača stran: http://andrej.mernik.eu

Sem mislil, da je DVD verzija "colectors" edition. Torej z originalnim HL prevedenim za Source.
Al sem malo pobrkal
Al sem malo pobrkal

Sem prej spilal malo z 2137 Mhz ji pri AMD 2400 in malenkost navito 6800. Spil leti na 1280*1024 z vsem na high pa 4krat !! in 8krat AF in tudi stekne fil redko in le za moment pri 512 Mb RAMa. Kolega ma 1 giga pa mu enako stekne ob enakih okoliscinah tako ,da RAM ni tezava.
Treba met pa disk defragmentiran pa pametno nastavljen virtual memory. Druga particija,..
Treba met pa disk defragmentiran pa pametno nastavljen virtual memory. Druga particija,..

Ej vsem bi rad povedal da je bil tam za stiderjem bug in sem zopet reštartal level in po so ble res tri krogl notr in odprla so se vrata
Pa muču sem se 3 dni
Pa muču sem se 3 dni
Zgodovina sprememb…
- polepsal: kuglvinkl ()

PA sej spil je tak ,da je treba pac vcasih po dva save pointa nazaj it, da se kje kej zgodi kar bi se moralo samo od sebe.
Je pa v spilu dobr k se da vse zvoke tud na telefon dajat-ker so v WAV formatu
Tista je dobra k se slis k bogsanje ze cist razmesarjenga frisa. Dobr za kak SMS.
Je pa v spilu dobr k se da vse zvoke tud na telefon dajat-ker so v WAV formatu

Tista je dobra k se slis k bogsanje ze cist razmesarjenga frisa. Dobr za kak SMS.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Caligula ()

Grey ::
Caligula:
Ja, če imaš piratsko verzijo. Js sm celo obrnu(original) pa nism niti enga buga, ki ste jih vi opisal, vidu.
Ja, če imaš piratsko verzijo. Js sm celo obrnu(original) pa nism niti enga buga, ki ste jih vi opisal, vidu.

Sam men ni treba met nic instalirano. Pa nobenih zafrkancij z netom, steami,.. se mi je pa itak enkrat do zdej nardil, da sm mogu nazaj it in to na predzadnji save point kar se je itak tud v doomu parkrat zgodil. Pa itak skos sprot savam tko da....

AtaStrumf ::
Ma sej eni pa tudi nikoli ne boste zadovoljni
!
Igra je FUL DOBRA in če niti ta ni vredna tega denarja (BTW, 10k je relativno mal za novo igro pri nas, lahko bi bilo več!) pol pa tudi nobena ni, kar seveda ni res! So igre, ki so vredne svojega denarja, ampak vsaj jaz si ne morem privoščit kupit vsako tako igro, samo enkrat na 5 let, pa res lahk vsaj ENO kupim (kupiš). Tudi ostali bi lahko bili vsaj malo fer. Dejte se mal zamislit nad sabo.

Igra je FUL DOBRA in če niti ta ni vredna tega denarja (BTW, 10k je relativno mal za novo igro pri nas, lahko bi bilo več!) pol pa tudi nobena ni, kar seveda ni res! So igre, ki so vredne svojega denarja, ampak vsaj jaz si ne morem privoščit kupit vsako tako igro, samo enkrat na 5 let, pa res lahk vsaj ENO kupim (kupiš). Tudi ostali bi lahko bili vsaj malo fer. Dejte se mal zamislit nad sabo.

Sloviper ::
pozdravljeni
Nocem odpirat nove teme in bom kar tukaj zastavil vprasanje!
Kupil sem igro Half Life II(original:)) in na skatli pise da je counter strike:source zraven.ko pa odprem skatlo pa najdem noter samo 5 cedejev za half life!!Mi lahko kdo razlozi v cem je fora?Ali samo napiz...... ljudi s tem?
Nocem odpirat nove teme in bom kar tukaj zastavil vprasanje!
Kupil sem igro Half Life II(original:)) in na skatli pise da je counter strike:source zraven.ko pa odprem skatlo pa najdem noter samo 5 cedejev za half life!!Mi lahko kdo razlozi v cem je fora?Ali samo napiz...... ljudi s tem?

Sloviper:
A ti še nisi slišal, da je z enega CD-ja možno naložit več stvari naenkrat? Pričakuješ da bo CS na svojem CD-ju?
A ti še nisi slišal, da je z enega CD-ja možno naložit več stvari naenkrat? Pričakuješ da bo CS na svojem CD-ju?

Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Half Life 3 (strani: 1 2 3 4 5 6 )Oddelek: Igre | 54992 (805) | Gregor459 |
» | Half Life 3 je zaščitena znamka (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Igre | 26209 (18110) | LordTado |
» | Half-Life 2 Episode Three (strani: 1 2 3 )Oddelek: Igre | 20872 (12218) | tt2 |
» | The Orange Box (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Igre | 17763 (11837) | Bor H |
» | half-life2Oddelek: Igre | 2007 (1527) | Ahiles |