» »

Battlefield 1 (Battlefield 5)

Battlefield 1 (Battlefield 5)

««
26 / 40
»»

z3ro ::

Preigral 3 urce preko accessa, deluje mi nekje enako kot beta - vse na low in neka srednja resolucija tam okrog 45-50 fps z dosti dropi. Igra mi je všeč ampak mi ne laufa dovolj smooth, da bi lahko prav užival v igranju..tako da zaenkrat ne bom kupoval.

DarwiN ::

Če ti na 720p šteka, potem imaš hardware star ene ~7 let in je tako ali tako čas za upgrade.
You don't see faith healers working in hospitals
for the same reason you don't see psychics winning the lottery!

z3ro ::

DarwiN je izjavil:

Če ti na 720p šteka, potem imaš hardware star ene ~7 let in je tako ali tako čas za upgrade.

4 leta star laptop :D Naslednje leto bo čas za upgrade, ja.

Kootra ::

Kaj ima kdo enake težave z tem directX crashom. Imam zadnje driverje.

http://shrani.najdi.si/?2/d5/4MCcHgkj/z...

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Kootra ()

Zvitež ::

Kootra je izjavil:

Kaj ima kdo enake težave z tem directX crashom. Imam zadnje driverje.

http://shrani.najdi.si/?2/d5/4MCcHgkj/z...

Je kr pogost ta crash. Nov patch naj bi popravil zadevo

Dua'L ::

na kater koli server se konektam napiše :

bf1 you have lost connection to the session
GTX680
Intel i7 2600
8gb DDR3

Berserker ::

Probaj zagnat services.msc, potem pa izklopi UPnP in SSDP, meni je potem dalje zgolj enkrat še vrglo, potem pa umirilo.

Drugače ja, iščem soigralce za tale špil, pač folk ki bi rad igral brez nekih obveznosti, s ali brez slušalk, če se kdo javi oz. ima še prostor.

Shadow666 ::

Jaz sem vsak dan gor več ali manj, po kako uro ali 2 zvečer. Imam slušalke pa rad igram v squadu =)

YaanTheStorm
IntelXeon1241v3 3.5Ghz|GTX 1060 Strix 6GB| 16Gb 1600Mhz CrucialBallistics|
|AsusH97Pro|XFXPro650WBronze|
|1TbWDBlue|Crucial M500 SSD 240GB|Samsung EVO 256GB|ThermalRightRev.A

barocco ::

origin: barocco1974
nimam slušalk,sem pa team player..
RangerVIII|6700k|Corsair16GB|
Msi1070|pm961|BX5001TB|RM650x|H100iv2|

MaliJanez ::

barocco je izjavil:

alpha1 je izjavil:

Ima še kdo problem z fps dropi pri novih driverjih od nvidie (375.70). Prej sem imel 120+ fps sedaj pa bogih 90-100fps?

tud meni,pa že tko mam bottleneck,bom mogu kr zamenjat cpu tko ne gre več..samo kaj naj vzamem da bo 1070 prišla do izraza..ler trenutno procesor dela na 70-80% gpu pa od 50-60% = recmo60-70fps average menu 200fps ,sam kaj mi to pomaga!!

i5 6600k ali i7 6700k

Spock83 ::

Dua'L je izjavil:

na kater koli server se konektam napiše :

bf1 you have lost connection to the session

imaš t2 net?

burek2011 ::

Kako bi delal bf1, če vržem ven staro grafo pa kupim novo http://www.dinokomp.si/produkt/gigabyte... s procesorjem i5 4440 3.2 GHz. Kolik fps?Kaksne nastavitve?

Truga ::

ok bi delal. poglej ce lahko dobis malo vec rama na graficni, sicer. 3gb se utegne kje poznat.

DarwiN ::

3Gb je polna kapa.. Delalo bo na ultra, edino AA mogoče izklopiš, da ne bo padcev pod 60 fps.

Čeprav to ni najbolj smiselen nakup.. Vzameš KFA ali Gigabyte
You don't see faith healers working in hospitals
for the same reason you don't see psychics winning the lottery!

Zgodovina sprememb…

• spremenil: DarwiN ()

PredatorX ::

burek2011 je izjavil:

Kako bi delal bf1, če vržem ven staro grafo pa kupim novo http://www.dinokomp.si/produkt/gigabyte... s procesorjem i5 4440 3.2 GHz. Kolik fps?Kaksne nastavitve?

Vzam RX 480 špilaj na DX12.

D3m ::

Wow, katere hude cene na Dinotu.

GTX 1050Ti čez 200€ 8-O
|HP EliteBook|R5 6650U|

PredatorX ::

D3m je izjavil:

Wow, katere hude cene na Dinotu.

GTX 1050Ti čez 200€ 8-O

http://www.dinokomp.si/produkt/sapphire... Tale sapphire ni tok švoh z ceno... vseeno 20€ preveč.

TOP ::

PredatorX je izjavil:

burek2011 je izjavil:

Vzam RX 480 špilaj na DX12.

Kot da z 1060 ne moreš isti drek ,sam malo bolj mrzel.:D

burek2011 je izjavil:

Pri Gigabytki bodi mal pozoren ker spuščajo venti tisti zvok,saj veš piska,vsaj meni je.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: TOP ()

vaščan ::

Naštimaš global fps limit pa je.

sennheiser ::

Če koga zeza da ne more online v samem špilu in ima T2, obvezno reset modema. Sicer pa je dobr špil. Drugačen kot prejšni. Je pa potrebno privajanje. Vedno sm igral supporta, tukaj se mi pa nekak zdi da je dokaj neuporaben.

Najbolj igrani classi se mi zdita medic/assault. Supportov je malo, sniperjev pa čedalje manj, ker se je folk navadil igrati proti njim in je štala, če res ne igraš na nooblet serverju =).

Mape so solidne, nekako najslabša mi je ballroom blitz pa mogoče suez, čeprav je akcijsko gledan kar fin, ej pa slab glede pozicij in ponavadi zmaga desna ekipa od C proti A.

sennheiser je izjavil:

Če koga zeza da ne more online v samem špilu in ima T2, obvezno reset modema. Sicer pa je dobr špil. Drugačen kot prejšni. Je pa potrebno privajanje. Vedno sm igral supporta, tukaj se mi pa nekak zdi da je dokaj neuporaben.

Machete ::

To da ne moreš pobirati classov je velik manjko in odvzame preveč razgibanosti same igre.

+ Mortar ima v 50% preprosto zataknjen movement. Tudi letalo velikokrat. Sramota.
+ Hitboxi??? Včeraj je enemu dejansko gledal samo skalp iza škarpe. Sem bil že ful vesel, ko sem zadel, ker je bil res zgornji milimeter lobanje samo viden, a ni bil HS !!
LC1000|Asrock-H470PG|i7-10700K|2x16GB|RTX-3080 EAGLE|W10Pro
new Nintendo 2DS & 3DS XL|Galaxy S24+

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Machete ()

Vsaj včeraj kar sm uspel biti v špilu je res da je bil problem na letalih / tanikh / vlaku / strojnicah itd. glede premikanja. Tako da to morajo popraviti. So stvari ki so precej za poštimat.
Tudi sniper... se mi zdi da nenormalno naravnost nese metek v primerjavi z BF4. In je dejansko dokaj lahko streljati sniperja.
Sigurno pa če ne bodo večino večjih bugov odpravili v kratkem bo zanimanje upadalo.

Usaj pri meni, zaenkrat je tematika glavna, ki me vleče.

Za samo iskanje strežnikov se pa moram navadit. Od bf3 naprej sm se navadu da preko firefoxa iščem strežnike itd, kar mi je bilo osebno bolše.

kriko1 ::

Ce se zatakne premikanje v vozilih/strojnicah, pritisni F1. Meni ponavadi sprosti in moram naredit enkrat na sejo.

O hvala to pa nisem vedel!

kriko1 je izjavil:

Ce se zatakne premikanje v vozilih/strojnicah, pritisni F1. Meni ponavadi sprosti in moram naredit enkrat na sejo.

PS: Senheiser, a ni boljše v špilu jet v MP?
To da si rabil web browser pa potem odpiralo špil pa če si menjal spet ven in še enkrat browser in špil... tole je boljše =)

Spock83 ::

Kar se tiče premikanja se je tudi meni zgodilo. Sem stisnil alt+ tam in še enkrat maksimiziral okno, pa je delovalo.

matija14 ::

Za zatikanje oz. "lock" premikanja na vozilih/stationary orožjih je kriv Origin In-Game. Lahko ga onemogočite v Originu ali pa ko se vam zgodi, da se premikanje/merjenje zdi čudno, da ALT+TAB stisnete in še 1x da vam gre nazaj v igro.

Stvar navade... BF serija je dejansko edina pri kateri se grem MP, in glede na to da sm z BF3 začel, se navadiš.
Je pa uprašanje kaj bom glede premium pass, nekako skozi bf3/4 smo se vedno vračal na basic mape.

Zatikanje pa stestiram... Origin In-Game dvomim da je kriv, ker ga imam onemogočenega še iz časov bf3, ko mi je to delalo ogromno težav.

matija14 ::

Ja jaz še nisem probal dati na OFF, ampak vsakič ko invitam/se joinam preko Origin In-Game se mi ta bug ponovi.

Kenpachi ::

Machete je izjavil:

To da ne moreš pobirati classov je velik manjko in odvzame preveč razgibanosti same igre.

Kako to misliš? Z mrtveci lahko zamenjaš kit, seveda.
Zaraki Kenpachi.

Resno? Ker ko sem parkrat proval se ni zgodilo nič, niti 'bind holo' se mi ni ponudil za pritisnit. Res pa da nisem potem več probaval, ker sem mislil, da pač ni možno. Jezus marija, sem bil žalosten brez razloga potem.

Ena dobra lastnost samega builda igre je da alt tabanje dela vrhunsko :]
Lahko 10x zaporedoma alt tabaš na namizje in je res hipno in nikoli ne zmrzne. Določeni gejmi so zelo nestabilni, če to počneš, pri kakšnih pa celo ne moreš na namizje (starjših).

vaščan ::

Ali pač daš borderless.

KaiV6 ::

Ja to da so sli iz web browsanja igre v aplikacijo je malo tako-tako, nisem navdusen, glede na to, da ce nimas Origin in-game enablan, za naredit party moras :
1. alt+enter, za it v desktop
2. Origin desktop aplication > friend chat > invite /join party
3. alt+enter, za se vrnit v igro

+

medtem, ko cakas da joinas kak server, ki je ful, si prej vsaj lahko kaj browsal vmes in kaj pocel, tukaj pa ali cakas v igri in gledas tisti krogec kako se vrti, ali ponovi korak 1 in 3 :)
<insert>podpis.html</insert>

Zgodovina sprememb…

• spremenil: KaiV6 ()

Kenpachi ::

Machete je izjavil:

Resno? Ker ko sem parkrat proval se ni zgodilo nič, niti 'bind holo' se mi ni ponudil za pritisnit. Res pa da nisem potem več probaval, ker sem mislil, da pač ni možno. Jezus marija, sem bil žalosten brez razloga potem.

Ena dobra lastnost samega builda igre je da alt tabanje dela vrhunsko :]
Lahko 10x zaporedoma alt tabaš na namizje in je res hipno in nikoli ne zmrzne. Določeni gejmi so zelo nestabilni, če to počneš, pri kakšnih pa celo ne moreš na namizje (starjših).

No, finta je, da moraš poiskat orožje padlega, ki zna ob kakšni ekploziji odletet kar lepo razdaljo stran...
Zaraki Kenpachi.

gethigh ::

Bi igral kdo preko skypa za boljšo igralno izkušnjo? 8-)

Za boljšo igralno izkušnjo pozabi skype in si omisli raje Mubmle.
public free serverji (plus mnogi drugi, uporabi google) :
http://www.mumble.com/serverlist/
https://www.mumble-servers.com/public-m...

Na voljo je tudi discord.

Carjou ::

Martini Henry montaža :)

zeks14 ::

Osebno mi nikoli nebo žal teh 60€ :D me je ze beta razveselila do vrhunca :D . Me pa edino motijo ta manjši buggi najbolj pa pa tisti pri katerem ti miška zašteka na vozilih ali drugih mašin.

Seba22 ::

zeks14 je izjavil:

Osebno mi nikoli nebo žal teh 60EUR :D me je ze beta razveselila do vrhunca :D . Me pa edino motijo ta manjši buggi najbolj pa pa tisti pri katerem ti miška zašteka na vozilih ali drugih mašin.

Meni tudi ni žal tega denarja koliko sem ga odštel za ta špil.Zanimivo pa jas nimam teh bugov oziroma po cca 30 odigranih urah sploh še na nobenega očitnega nisem naletel ki bi vplival ali mi pokvaril MP gameplay izkušnjo
Asus ROG B650E|Ryzen 7800X3D|DDR5 32GB|NVMe SSD 3TB|EKWB AIO 360|RTX 4080
Dell Alienware 27" 1440p GSYNC Ultimate|CAN-AM Renegade 1000cc 2022

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Seba22 ()

chucki ::

Danes mi je uspelo z Martini Henry rifle z enim nabojem ubiti 3 sovrage :) Ne morem verjet, kako je mocna. Sem mislil, da je 2 max , ker to sem ze veckrat. Pa se plinsko masko sem imel gor, lol
AMD Ryzen 5 5600/NZXT Kraken X62/Asus ROG Crosshair VI hero/DDR4 32gb/1TB SSD
Gigabyte RTX 3060 Ti /SB Z/NZXT H440 case/ Asus ROG PG248Q
Samsung Q7FN65 + ASUS TUF A17 with RTX 3070 Ti

Henry je zver od puške, manjka mi scope :/ ampak še vedno je OP as fuuuuck :D
Največ kar mi je ratalo je bil 4 kill z SMLE snajpo :D sem tako jezen ker nisem snemal :D

A se vam zdi kontent nekam majhen v primerjavi z prejšnimi igrami? Recimo pušk je manj, pravtako vozil.

KaiV6 ::

Zgleda, da so pustili vmes dosti manevrnega prostora s tem, ko imas class level weapone od 1 do 3 pol pa skoci na 10 vmes 4 do 9 pa nic.
Mogoce racunajo, da bojo popolnili "ponudbo" z nadaljnimi DLCji, free contentom .. mogoce pa niso uspeli vseh vkljucit do izida.

Glede vozil pa .. imas konja, ni to dovolj ? :)
<insert>podpis.html</insert>

vozil je vrh glave, včeraj je bil neki pro plane player lvl 60, nas je klatil ko debile...pospravil cel team za šalo, mislim da je mel 70/3 :D

Ne vem če koga zanima, ampak s kolegom sva imela celo debato glede sweet spotov in podobnega,
pa sem za najine potrebe prekopiral vse podatke in naredil "chart" oz SS vseh podrobnosti glede sweet spotov snajp rajflov.

Če bo komu kaj koristilo =)

Daj nam navodila za uporabo tega charta. :)

Ne vem al je hec ali ne, ampak vseeno - here:

S kolegom sva med včerajšnjim igranjem debatirala o tem,
kako se ne da zadet 1 shota z določeno puško oz. ne rata, je vedno 80,85,99dmg,
da ne špila, kot bi moralo, ipd. in sem šel malce raziskat.

Najlažje je, da na chartu pogledaš vse puške ki imajo max DMG 100.
Potem pa spodaj pod puško pogledaš krivuljo, kjer ravna črta na peaku pove, pri kolikih metrih je 1 shot.

Približno (to so moje ocene glede na grafe):

SMLE - 40 - 70m
Geweher - 70 - 130m
M1903 - 100 - 150m
Russian - 60 - 100m
Martini Henry - 30 - 70m

(na netu nisem našel nikjer vseh pušk na kupu, niti sweet spotov za vse puške na enem mestu,
zato sem se tega lotil sam)

Če le komu prav pride.

PS: Najlažje veš oddaljenost od sovraga tako, da nameriš na najbližji flag temu srboritežu in se ustrezno namestiš pred pritiskom petelina.

PS2: Slika je zgolj pokazatelj dobrih mid/long/close snajp in se je malce lažje odločit glede na playstyle katera je najbolša.
Npr. long shot sniper nima kaj počet z SMLE ampak je očitna izbira Geweher ali M.

Meni osebno je SMLE kralj na splošno, za buzeriranje nasprotnikov na blizu pa Martini Henry.

Zgodovina sprememb…

Zanimivo, nisem sploh gledal še tega bolj podrobno. A un Anti-tank gewehr lahko pa samo v zaboju pobereš in si ga ne moreš izbrat ane?

Tako je.
««
26 / 40
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Battlefield 2042 [6] (2021) (strani: 1 2 3 4 5 6 )

Oddelek: Igre
26536070 (2569) Skyman
»

Titanfall 2 (strani: 1 2 3 4 5 )

20324995 (7309) oo7
»

Battlefield V (2018) (strani: 1 2 3 410 11 12 13 )

61278631 (35230) oo7

CPU & Ram bottleneck v modernih igrah (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Strojna oprema
19834485 (32022) bluefish
»

Battlefield HARDLINE (strani: 1 2 3 4 )

19336471 (24761) matija14

Več podobnih tem