» »

Battlefield 1 (Battlefield 5)

Battlefield 1 (Battlefield 5)

««
33 / 40
»»

r3dkv1c4 ::

fireX88 je izjavil:

Machete je izjavil:

r3dkv1c4 je izjavil:

V hc modu je vse kar dejansko igra ponuja, vse kar je v normal modu je pač za dojenčke.
Razni minimapi....killcam-i in tagi in podobna sranja.
Brezveze.

Nehaj no že s tem. Če ti paše ok, enim pač ne. Igra je pa še vedno igrca na konc, z minimapom ali brez.
Meni je pa ravno obratno. HC je za dojenčke. Ok?
Vzame čisto preveč vsebine in igranja. To da se provaš zavleči v kritje in preživet LOF je meni velik del igre. En najpomembnejših elementov vsega igranja. Veliko več kot pa takojšnji crkjot in respawn. Ali pa da pada po sovražniku in ga provaš raniti toliko da kritično skrvavi. To je vojna, ne pa Angry birds HC..

svašta :|

skratka, moral bi bit samo en mode, da nebi delil igralce med HC in normal.. komot bi lahko bila neka srednja vrednost

V bistvu obstaja ampak jo admini serverjev ne izkoriščajo oz. je zelo malo serverjev, kjer je nastavljeno več omejitev.

Kakorkoli paše, se strinjam.

Zanima me, če se še komu dogaja, da mu origin izključi povezljivost, če ste recimo urco dve na stand by-ju.
"The origin server was too overloaded to respond"

Tole naj bi bil razlog....baje.
Vsaka stvar ima svojo mejo.

You can ban me, but you can't shut me down!

Zgodovina sprememb…

• spremenil: r3dkv1c4 ()

KaiV6 ::

detroit je izjavil:

Za namene te igre sem kupu https://mionix.net/product/propus/ in sem jo po 5min rabe vrnil v škatlo. Še naprej uporabljam thunder x-ray 8, ki pa mislim da se jih ne dobi več. Bolj je gladka. Kakšne vi nucate? Meni je podloga like 99% sposobnosti ciljanja:P

p.s. če kdo rabi prodam propusa 5min rabljenega:)

jaz imam, je ena vecjih ta "trdih" 35*25cm, zelo zadovoljen z njo
http://www.razerzone.com/gaming-mouse-m...
ni pa poceni .. cca 50€
<insert>podpis.html</insert>

chucki ::

detroit je izjavil:

prosim da ne vpletaš igre s tremi tipkami in miško v po domače zvane "skill required" špile. Ne se hecat. Hardcore ali mehka cura core - vse skup je mickey mouse club. Dobra miška in podloga ki ti ležeta na tvoj način igranja in voila, če nisi ravno omejeno bitje ne moreš imet slab score. Če pa že govorimo o taktiki je martini praktično edina puška ki je pravzaprav potrebovala nekaj taktike zaradi reload time-a.

Se pravi, da je 3/4 ljudi omejenih po tvoji pameti, ker večinoma so zelo slabi scori pa tudi težko najdeš ljudi za dobro taktično igro. Martini je bil za pusije in ne taktično orožje, ker je z njim zelo enostavno igrat. Pa ne mi pametovat, ker imam preko 900 kilov z njo. Enostavno se ne strinjam s teboj , zato pa je tudi ea forum polno jokajočih otrok, da so jim puško uničli.
AMD Ryzen 5 5600/NZXT Kraken X62/Asus ROG Crosshair VI hero/DDR4 32gb/1TB SSD
Gigabyte RTX 3060 Ti /SB Z/NZXT H440 case/ Asus ROG PG248Q
Samsung Q7FN65 + ASUS TUF A17 with RTX 3070 Ti

detroit ::

Se nimam za dobrega igralca bf,bog ne daj. Precej bližje podnu kot vrhu. Ampak še vedno uzamem nek sprej, voila vedno prvi do tretji (igram kot sm rekel samo domination). Medtem ko s henrijem glede na to da rusham (ne da se mi tisto uro ki imam časa pa še skrivat), skačem po lestvici gor dol. In kaj se zgodi gremo nerfat edino puško s katero je užitek igrat in s katero si kaznovan vsakič ko fališ. Ne z ostalimi snajpami pač nisi kaznovan ko fališ, ker se nekje kot en ščurek skrivaš, da kakšnih medic, support, assault orožij ne omenjam.

Da te še popravim: ea je bil poln jokajočih otrok zato pa je popravek. Sicer se deloma strinjam s popravkom, ker zadet človeka v členk prsta na nogi pa umre je tud mimo. Ampak glede na ostale maluse niti ni problem.

KaiV6 je izjavil:

detroit je izjavil:

Za namene te igre sem kupu https://mionix.net/product/propus/ in sem jo po 5min rabe vrnil v škatlo. Še naprej uporabljam thunder x-ray 8, ki pa mislim da se jih ne dobi več. Bolj je gladka. Kakšne vi nucate? Meni je podloga like 99% sposobnosti ciljanja:P

p.s. če kdo rabi prodam propusa 5min rabljenega:)

jaz imam, je ena vecjih ta "trdih" 35*25cm, zelo zadovoljen z njo
http://www.razerzone.com/gaming-mouse-m...
ni pa poceni .. cca 50€

50eur je kar cena za en prt:P moram it kam sprobat preden spet stran keš vržem. Do takrat bo pa moja 10let stara podloga ok:P
Skero

Zgodovina sprememb…

• spremenil: detroit ()

hyuga ::

če hočte taktiko pejte igrat CS:GO ranked matche.. ne pa neke 64 game player mode na publix serverjih. smešno:) drugače pa se strinjam z detroitom -- za henryja..

kakšne soldier sensitivity pa imate? navedite še dpi zraven.

13-17 % pri 800 dpi je meni še najbolj udogbno čeprav smotani nemci grejo kar do 7% pri 450dpi! zdaj pa zračunajte kolko rabiš tu da se obrneš za 360°. jaz bom vseeno ostal pri malo večjem sensitivitiju saj je praktično na vsaki mapi pomemben "close combat". pa tut če sem snajper grem agresivno...sovražim camperje ki se tam skrivajo na nekih bregovih in streljajo z 8.0x zoomom. to ni noben skill.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: hyuga ()

Seba22 ::

hyuga je izjavil:

če hočte taktiko pejte igrat CS:GO ranked matche.. ne pa neke 64 game player mode na publix serverjih. smešno:) drugače pa se strinjam z detroitom -- za henryja..

kakšne soldier sensitivity pa imate? navedite še dpi zraven.

13-17 % pri 800 dpi je meni še najbolj udogbno čeprav smotani nemci grejo kar do 7% pri 450dpi! zdaj pa zračunajte kolko rabiš tu da se obrneš za 360°. jaz bom vseeno ostal pri malo večjem sensitivitiju saj je praktično na vsaki mapi pomemben "close combat". pa tut če sem snajper grem agresivno...sovražim camperje ki se tam skrivajo na nekih bregovih in streljajo z 8.0x zoomom. to ni noben skill.

Jas imam mouse sensitivity na 2000dpi že od nekdaj.V igri imam pa vedno 20-25% v tej bf1 imam 20%.Kd ratio imam vedno nad 2.00 z temi nastavitvami in imam dober občutek za igrat z temi nastavitvami

Evo pa da še jas povem svoje mnenje kar se hardcore tiče.Za moje pojme je to mod za nube ker ko se jas spravim HC igrat(ki ga sploh ne maram oz. ga nikoli nisem maral)mi kd je uide pod 3.00 ker je enostaavno prelahko.Je normal mode dosti težje igrat in se moreš lepo potrudit preden koga dokončno pospraviš ne pa pri HC ko je vse u izi da u snajpanju sploh ne govorim...
Asus ROG B650E|Ryzen 7800X3D|DDR5 32GB|NVMe SSD 3TB|EKWB AIO 360|RTX 4080
Dell Alienware 27" 1440p GSYNC Ultimate|CAN-AM Renegade 1000cc 2022

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Seba22 ()

Ravno pogledal svoj kd ratio ...1.02:) Očitno - vsaj upam je to še "zapuščina" ko sem se še lovil in igral s staro miško, se mi zdi da je sedaj najmanj 1.5-2..upam:P

oh well v jok pa na drevo pa trenirat
Skero

na hardcore bi imel 0,5 :D

včasih moj gung ho attitude s henrijem v takih situacijah dobro spele:)
Skero

Evo pa da še jas povem svoje mnenje kar se hardcore tiče.Za moje pojme je to mod za nube ker ko se jas spravim HC igrat(ki ga sploh ne maram oz. ga nikoli nisem maral)mi kd je uide pod 3.00 ker je enostaavno prelahko.Je normal mode dosti težje igrat in se moreš lepo potrudit preden koga dokončno pospraviš ne pa pri HC ko je vse u izi da u snajpanju sploh ne govorim...

Nečesa ne razumeš.
Normal je pač igrca...hc je pa pač reality...no vsaj približek.
To, da rabiš cel saržer, da nekoga pospraviš, če ti ne rata, teče okoli vogala in prileti nazaj nov....ma dej no....to je super ja.
Auto healing...pa kje si to še videl no.
Tag nad glavo.....mah.
Hc mode brez HUD-a, ne boš nič naredil....
Sniperji so še najmanjši problem v hc modu.
Če ni dobrega teamplaya, je hc mod težje igrat, ker sam pač ne boš veliko naredil...nabijanje k/d ratio je pa za cod igralce.

Jaz pravim tistim, ki jih skrbi k/d ratio....statisti.

Namesto, da bi se ubadali z rdečo črto igre, se ubadate ali imate lepo in na pogled zanimiv k/d ratio.
Ponavadi od takih igralcev ni neke koristi in doprinosa k ekipi.

Zgodovina sprememb…

redkvica ne splača se otroke prepričevat, ker je škoda živcev :) Pa da ne govorimo o letaih, kjer ne moreš spreminjati pogleda, niti vedeti, kdo je spodaj ko dropaš bombe...

Saj jih ne prepričejum, ker to ni moje poslanstvo, samo napisal sem mu, kaj je dejansko bolj pomembno od k/d razmerja.
Pač vsak igra svoje....podobni njemu naj kar ostanejo na normal....manj noobov na hc.;)

Naceloma je tako .. BF je v veliki večini igra, ki jo igrajo predvsem starejsi fps gamerji in ni competitive, pac pa relax igra, odigras s kolegi, se malo postreljas in gres spat, torej casual, kjer ni vazen kd, ampak squad play.

Po končani igri si tako zrelaxiran, ne pa še bolj živčen, kot ob začetku igranja :)

Machete ::

Redkvica po vsem tvojem napisanem, ne razumem zakaj sploh igraš BF. BF je totalna masaker arkadna FPS.. Ti pa opisuješ ta HC mode kot največjo simulacijo realnosti ever. BF je COD, samo malo večji scale vsega je.
Plus ne verjamem da igraš od vedno HC.. ker se mi zdi da sem te velikokrat srečeval na serverjih v 3ki in 4ki in sam nisem nikoli šel HC.. :)
LC1000|Asrock-H470PG|i7-10700K|2x16GB|RTX-3080 EAGLE|W10Pro
new Nintendo 2DS & 3DS XL|Galaxy S24+

fireX88 ::

Machete je izjavil:

Redkvica po vsem tvojem napisanem, ne razumem zakaj sploh igraš BF. BF je totalna masaker arkadna FPS.. Ti pa opisuješ ta HC mode kot največjo simulacijo realnosti ever. BF je COD, samo malo večji scale vsega je.
Plus ne verjamem da igraš od vedno HC.. ker se mi zdi da sem te velikokrat srečeval na serverjih v 3ki in 4ki in sam nisem nikoli šel HC.. :)

pa še na tistih k sm jaz igral smo ga benali, hohohoho:))
ANY OF MY POSTS ARE RESEARCHED AND/OR COMPILED BITS OF INFORMATION*
AND YOU SHOULD FOLLOW THEM AT YOUR OWN RISK.
*EXCLUDING SARCASTIC AND OR SUBJECTIVE RESPONSES!

sesobebo ::

Seba22 je izjavil:

word. HC je potuha tistim, ki ne ciljajo v glavo.

pa ne, da bi koga zaniceval, ali obsojal, ampak ko igram igrico, rad igram igrico.

chucki je izjavil:

redkvica ne splača se otroke prepričevat, ker je škoda živcev :) Pa da ne govorimo o letaih, kjer ne moreš spreminjati pogleda, niti vedeti, kdo je spodaj ko dropaš bombe...

Če kdo tu otrok si to ti...jas sem samo podaj moje osebno mnenje kar se tiče bf1

r3dkv1c4 je izjavil:

Saj jih ne prepričejum, ker to ni moje poslanstvo, samo napisal sem mu, kaj je dejansko bolj pomembno od k/d razmerja.
Pač vsak igra svoje....podobni njemu naj kar ostanejo na normal....manj noobov na hc.;)

Nima kd tu nič veze in je zgolj posledica dobrega teamplaya,tu je vse v team playu in jas imam svoj team ko igram,jas sem zgolj napisal za informacijo da mi špil leži in lahko komot končam vsak match med top 3 in več kot pozitivnim kd ratiom in scorom nad 25000 na match.

Zgodovina sprememb…

Je pa res ko grem nazaj igrat bf4 ga ni večjega užitka kar se multiplayer špilov tiče.Zame osebno še vedno top multiplayer špil,ki ga bf1 definitivno nikoli ne preseže in ga nikoli nebo

Zgodovina sprememb…

Berserker ::

sesobebo je izjavil:

Seba22 je izjavil:

pa ne, da bi koga zaniceval, ali obsojal, ampak ko igram igrico, rad igram igrico.

Če kampaš je lahko igrat HC, ampak probaj igrat rush attack, ali pa timsko napadat in zavzemat točke v conquestu.

Berserker je izjavil:

sesobebo je izjavil:

Seba22 je izjavil:

Če kampaš je lahko igrat HC, ampak probaj igrat rush attack, ali pa timsko napadat in zavzemat točke v conquestu.

Jas nisem "camper pussy" in nikoli nisem bil sploh jih ne omenjaj ker mi kr slabo rata,kdo se spomni quake 3 arene bo vedel zakaj se gre tukaj pri nas starejših igralcih in kaki old scool style igranja imamo mi(refleksi pa to :)).Igram skos bol tak da rusham z ekipo,sploh pri bf4 se je igralo 60% rush mod oz. se še igra.Tukaj v bf1 se igra 90% conquest

Zgodovina sprememb…

Machete je izjavil:

Mene na normal nisi srečal.....ker sem v celi zgodovini bf-ja mogoče odigral normal 15x.

BF je COD, samo malo večji scale vsega je.

Tole je pa največji bullshit, kar sem jih kdaj slišal.

Tebi se marsikaj zdi ampak je drugače v realnosti.

Povej mi, kateri game je bolj realen, kot je bf, da je vse na voljo.....vozila, helikopterji, letala, itd.....

Ne vem....meni se ne zdi, da se pogovarjamo o isti igri.

Zgodovina sprememb…

r3dkv1c4 je izjavil:

Machete je izjavil:

Mene na normal nisi srečal.....ker sem v celi zgodovini bf-ja mogoče odigral normal 15x.

BF je COD, samo malo večji scale vsega je.

Tole je pa največji bullshit, kar sem jih kdaj slišal.

Tebi se marsikaj zdi ampak je drugače v realnosti.

Povej mi, kateri game je bolj realen, kot je bf, da je vse na voljo.....vozila, helikopterji, letala, itd.....

Ne vem....meni se ne zdi, da se pogovarjamo o isti igri.

Arma? Squad?

Americas Army 2.0 / 3, Red Orchestra itd..
Ne vem v GTAju imaš tudi vse na voljo, še kak tramvaj verjetno, pa ni lih realen game ane :D
BF je vsebinsko bolj bogat cod v večjem bojnem merilu z vozili in drugačno mehaniko gibanja in destrukcije. Pa se lahko na glavo obrneš kako je realen. Je pa res, da je veliko v glavi in kako 'padeš not'.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Machete ()

tovsti55 ::

BF 3 še kdo igra :) ? jaz sem šel prejle en conquest, folka je še velik online.. :)

A so Armored Kill mape še vedno igrane?

cebelar123 ::

tovsti55 je izjavil:

BF 3 še kdo igra :) ? jaz sem šel prejle en conquest, folka je še velik online.. :)

BF3 še kr poka. Ni noben problem s številom igralcev.

Kenpachi ::

Ziba Tower :lub:
Zaraki Kenpachi.

Arma? Squad?

So vojne igre, narejne zgolj za teamplay ampak razen streljanja nimajo ne vem kakšne povezave z igralnostjo v primerjavi z bf serijo.

Razumem kaj želiš povedat ampak to je čisto drugi tip vojskovanja.

Igra kdo tako da ima FIRE1 na space tipki ali mouse wheelu? meni se namreč zgodi pri hitrem streljanju to da nekako dvignem levi del roke na miški (zaradi mlatenja po levi miškini tipki) in je čudno :D ampak nekako se ne morem navaditi na space ko streljam - mogoče zato, ker levo roko nadzira desna polovica možganov in je potem gibanje(gledanje) in streljanje ločeno - če pa delaš vse z miško pa vedno dela leva polovica možganov (če si desničar), ki je racionalna. eni bi rekli da bluzim, samo poskusite - nekaj je na tem :D

Zgodovina sprememb…

Shadow666 ::

hyuga je izjavil:

Igra kdo tako da ima FIRE1 na space tipki ali mouse wheelu? meni se namreč zgodi pri hitrem streljanju to da nekako dvignem levi del roke na miški (zaradi mlatenja po levi miškini tipki) in je čudno :D ampak nekako se ne morem navaditi na space ko streljam - mogoče zato, ker levo roko nadzira desna polovica možganov in je potem gibanje(gledanje) in streljanje ločeno - če pa delaš vse z miško pa vedno dela leva polovica možganov (če si desničar), ki je racionalna. eni bi rekli da bluzim, samo poskusite - nekaj je na tem :D

Si ne predstavljam streljat z levo roko.
Na levi gumb miške si s sekundnim nalepi nek položen kos plastike da bo višji od desnega, pa mogoče ne boš več nagibal roke na levo :D
Če je poceni miška ,seveda !
IntelXeon1241v3 3.5Ghz|GTX 1060 Strix 6GB| 16Gb 1600Mhz CrucialBallistics|
|AsusH97Pro|XFXPro650WBronze|
|1TbWDBlue|Crucial M500 SSD 240GB|Samsung EVO 256GB|ThermalRightRev.A

oz. kupi manjso/vecjo misko ... ker ne vem zakaj dvigas roko :) naj bo tako velika, da jo lahko premikas le s palcem in prstancem+mezincem (tako da se dlan ne dotika nicesar)

Shadow666 je izjavil:

hyuga je izjavil:

Si ne predstavljam streljat z levo roko.
Na levi gumb miške si s sekundnim nalepi nek položen kos plastike da bo višji od desnega, pa mogoče ne boš več nagibal roke na levo :D
Če je poceni miška ,seveda !

dobra ideja!!.... imam veliko miško pa še vseeno nagaja.. zowie ec1-a :) perfektna miška če bi bila na levi strani malo bolj dvignjena.

cebelar123 ::

Poizkusi z logitechom očitno ti razor tip miške ne ugajs.

Sem igral na vse živo, od micro mišk do anvadnih,do sranja za 2€.Meni osebno najbolj ugajajo Razer miške, sem pa v preteklosti marsikaj porihtal s kosom plastike in superglujem če me je motilo :) Probat ni greh če imaš kako miško extra.

Kot je rekel Cebelar, logitechi so svetovni, so dragi, ampak probaj jet v BigBanga npr. kjer lahko probaš dejansko miške, jih daš v roko in malo goniš levo in desno. V BTCju vem da imajo na voljo na test kar nekaj mišk, nepriključene. Tolik oda vidiš feeling kaj ti paše.

Se pa z veliko časa navadiš na vse miške, marsikdo tu ima par 1000 ur v strelskih igrah, veš točno kaj iščeš in kaj ti ustreza, ko se še loviš te pa res lahko moti marsikaj :P

tovsti55 ::

Mogoče še komu v meniju laga napolno.!?

Alien123 ::

meni je zaj na serverjih kar lagalo, 30 pinga 100 fpsja pa lagalo u pm..

oo7 ::

FRENCH DLC HINT! - Battlefield 1

poskusil sem henryja. žal starega ne poznam. meni osebno nič posebnega (zdaj). raje vzamem SMLE MKIII CARBINE, če že hočem na tak način igrati. to je dobro za učit aimanja. še vedno imam najraje gewehr m95 če hočem igrati agresivnega scouta. :) pa seveda mars automatic - vendar je tudi frammer stop pistol zelo zelo dobra, hitra kot flash.

Zgodovina sprememb…

zdaj je Henry pičkin dim, oprosti izrazu. Moral bi občutit prej, dolg reload, zajeban za merit, samo rewarding ko hudič ker je ubil vse med 30 in 80m. Zdaj je imo ena najslabših pušk pri SCOUT clasi. Ne vem če je katera slabša.

Support še odklenem za 2 levela in imam vse na 10, potem pa ne vem več kaj naj delam :| Nujno bi rabil nove mape :D

jez sm že vse rank 10 naredu, zdej delam pa codex, z vsemi wepni po 10 killow, it s fun =)

Mato989 ::

chucki je izjavil:

Support še odklenem za 2 levela in imam vse na 10, potem pa ne vem več kaj naj delam :| Nujno bi rabil nove mape :D

Predlagam ti da probaš delat to kar s(m)o v osnovi vsi gamerji delali... veš ono kar eni več ne poznate, torej igraš da zmagaš.... kot pri šahu, taroku, s kolegi recimo.... pa tudi ne dobiš level/rank up, in ne odkleneš novega taroka 22 ali pa ne dobiš 5 Learning pointov da greš k trainerju upgradat...

Đizs, vi ljudje bi pomrli ob Battlefieldu 1942... pa CoD2... kaka odklepanja, kaki RPG levelanje, predpostavljeni classi in samo skill do zmage... pa ni noben pisal da ne ve kaj bi počel, ker smo bli preveč zasedeni z igranjem in zmagovanjem

COD2 sem preigral na 1000 ur. In sem kljub temu mnenja, da ne škodi če ima folk neke cilje v BF1 =), levelaj to ,levelaj ono, CIlj more bit.

Kenpachi ::

Delim mnenje z Mato989m, samo sem iz se starejse sole oceta multiplayerja RTCW(kasneje ET, seveda)...
Medic, Field Ops(Support), Soldier(Assault), Covert Ops(Scout), Engineer. Vsak svoje main orozje (soldier jih je sicer mel 4 na voljo, cvt ops 2, engineer 2), 2 gadgeta.
In to je to. Pici misko. Objective je znan, win the match. Si lomu jajca z nesodelovanjem, kick.

Zdej te nek glup sistem medalj sili v nek stil igre, ki ne koristi niti tebi, niti ekipi. Zberes 20 takih na server (ki trackajo neke leve medalje, pa so verjetno drugace kar sposobni igralci) in mas clusterfuck namesto igranja na objective. Meni to ni fun, no. Odklepanje orozij je se nekako recimo ok, ker levelas ne glede na to, kako igras, pa je bonboncek, ajd. Sam tud to so v Assault zastrikali, ker je (edini?) najbolj uporaben gun ravno lvl10. Medic pa support level10 unlock sta bureka, recimo.
Zaraki Kenpachi.

Mato989 ::

Shadow666 je izjavil:

COD2 sem preigral na 1000 ur. In sem kljub temu mnenja, da ne škodi če ima folk neke cilje v BF1 =), levelaj to ,levelaj ono, CIlj more bit.

Evo ti cilj....99,99% Win ratio.... verjami to je cilj ki ga boš težko dosegel če sploh kdajkoli.... lahko igraš v večnosti pa še stat je ki ga vidiš

Mato989 je izjavil:

chucki je izjavil:

Predlagam ti da probaš delat to kar s(m)o v osnovi vsi gamerji delali... veš ono kar eni več ne poznate, torej igraš da zmagaš.... kot pri šahu, taroku, s kolegi recimo.... pa tudi ne dobiš level/rank up, in ne odkleneš novega taroka 22 ali pa ne dobiš 5 Learning pointov da greš k trainerju upgradat...

Đizs, vi ljudje bi pomrli ob Battlefieldu 1942... pa CoD2... kaka odklepanja, kaki RPG levelanje, predpostavljeni classi in samo skill do zmage... pa ni noben pisal da ne ve kaj bi počel, ker smo bli preveč zasedeni z igranjem in zmagovanjem

citat za prebrat

odlično napisano

To je več kot polovica igralcev, ki igrajo na način sp-ja.....
Napaka kreatorjev igre, ker s temi kvazi nalogami samo kvarijo kakovost boja, kot takega.
Organiziranost ekipe..itd.

Zgodovina sprememb…

Sam ne mi s takim ciljem,
k vidim heroje ki šiftajo v zadnjih 2 minutah na winning side,
pol folka šibne dol s serverja ko gre ekipi slabo. Samo da se ima WIN L ratio 99%.
OBUP: Igraj za lušt in kakor ti sede. Sam nimam nikoli problemov z igro, kvečjem medici in supporti ker ne dajejo healov,reviov,metkov, če bi se jim šlo za točkoe in hitro levelanje bi vsaj to metali dol in bi okvirno igrali objective že zaradi reward sistema.

Mato989 je izjavil:

Shadow666 je izjavil:

Evo ti cilj....99,99% Win ratio.... verjami to je cilj ki ga boš težko dosegel če sploh kdajkoli.... lahko igraš v večnosti pa še stat je ki ga vidiš

Zgodovina sprememb…

To so pussiji:) Men je vseen kako gre moji ekipi ampak, je pa res, da se jst prilagajam njim vedno. Načeloma sem vedno sniper s henrijem / russian / 1903 ampak ko vidim da vsi kempajo in da nam ne gre ravno grem po sprej:)
Skero

Po kar nekaj časa sem končno najšel meni najboljšo klaso , support. zalagam z metki, granatami in ostalim sranjem, BAR touče ko raketa, vedno sem lahko spredaj in ružim po nasprotnikih. Zelo močno ssi želim da bi izboljšal HUOT al kaj je že lvl 10 sranje, ker je obupen.

Snajper mi je ratal najmanj zabaven ,še medic je bolj napet za špilat.
Rad bi odklenil posebno 1911, ampak bo treba šopnit pilota do LVL 10, kar je baje ena najtežjih stvari v BF1, če nisi ravno bog med oblaki :)

Zgodovina sprememb…

Kašna mrcina je bila to ej.. V Jokerju je ta slikca, pa jo morem šerat.

T-gewehr 1918
««
33 / 40
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Battlefield 2042 [6] (2021) (strani: 1 2 3 4 5 6 )

Oddelek: Igre
26536070 (2569) Skyman
»

Titanfall 2 (strani: 1 2 3 4 5 )

20324989 (7303) oo7
»

Battlefield V (2018) (strani: 1 2 3 410 11 12 13 )

61278601 (35200) oo7

CPU & Ram bottleneck v modernih igrah (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Strojna oprema
19834476 (32013) bluefish
»

Battlefield HARDLINE (strani: 1 2 3 4 )

19336463 (24753) matija14

Več podobnih tem