Forum » Programska oprema » Outlook - arhiviranje emailov
Outlook - arhiviranje emailov
meganboj ::
pozdravljeni zanima me če se dajo poslana sporočila arhivirati in shraniti recimo na d disk namreč moram na novo naložiti sistem in rabim te poslane mejle
lp
lp
- spremenil: Mavrik ()
Mavrik ::
Kateri Outlook imaš točno?
Pa v prihodnje te prosim da daš bolj opisno ime temi.
Pa v prihodnje te prosim da daš bolj opisno ime temi.
The truth is rarely pure and never simple.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Mavrik ()
meganboj ::
se opravičujem outlook 2007 imam
pač za službo rabim dokaz da sem res poslal določene mejle nekomu windowsi pa me ful jeb... zato jih moram na novo gor naložiti
pač za službo rabim dokaz da sem res poslal določene mejle nekomu windowsi pa me ful jeb... zato jih moram na novo gor naložiti
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: meganboj ()
Mesar ::
Ja ročno lahko arhiviraš v .pst file stvari... in ta file potem neseš na katerikoli računalnik in ga dodaš med vire, ter dostopaš do mailov.
http://office.microsoft.com/en-au/outlo...
PS: Arhiv lahko tudi probaš odpret preden greš formatirat... pa boš takoj videl če je to to...
http://office.microsoft.com/en-au/outlo...
PS: Arhiv lahko tudi probaš odpret preden greš formatirat... pa boš takoj videl če je to to...
Your turn to burn!
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Mesar ()
Mr.B ::
Če uporabljaš IMAP oziroma Exchange, imaš verjetno vse to, o čemer želiš arhivirat, še vedno na strežniku... PS : e-ami sistem je za informiranje, ne dokazovanje nečesa...
France Rejects Genocide Accusations Against Israel in Gaza,
To accuse the Jewish state of genocide is to cross a moral threshold
To accuse the Jewish state of genocide is to cross a moral threshold
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | Poštni odjemalci (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )Oddelek: Programska oprema | 276256 (21187) | Matko |
» | Infrastruktura serverjev v podjetju - problem oz. vprašanjaOddelek: Strojna oprema | 2847 (2089) | gokky |
» | Office 2007 ali 2003 (strani: 1 2 )Oddelek: Programska oprema | 7726 (5171) | nikec88 |
» | gmail - obupno trapast (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 7778 (6337) | Tody |
» | Kateri program za pobiranje E-mailovOddelek: Programska oprema | 2931 (2429) | opeter |