Forum » Loža » Paypal, Visa Electron?
Paypal, Visa Electron?
CCarmen ::
Zdravo,
imam par uprašanj in sicer;
rada bi si naredila Paypayl account katerega bi večinoma uporabljala za prejem denarja (včasih nakup preko spleta). Trenutno imam svoj bančni račun pri Banki Koper in kartico Maestro s katero si nemorem potrditi Paypala. Kar sem se pozanimala je za moje stanje-sem študentka, nimam rednega prihodka in nihče nebo jamčil zame- najboljša možnost da si naredim Viso Electron pri ABanki.
Zanima me torej če se da iz Paypala nakazati denar na Viso electron in kako? Kako je z pretvorbo valut, če je nakazan denar v USD? Koliko provizije mi pobere paypal,banka? In ali lahko denar dvignem na bankomatu?
Lepa hvala za pomoč
rada bi si naredila Paypayl account katerega bi večinoma uporabljala za prejem denarja (včasih nakup preko spleta). Trenutno imam svoj bančni račun pri Banki Koper in kartico Maestro s katero si nemorem potrditi Paypala. Kar sem se pozanimala je za moje stanje-sem študentka, nimam rednega prihodka in nihče nebo jamčil zame- najboljša možnost da si naredim Viso Electron pri ABanki.
Zanima me torej če se da iz Paypala nakazati denar na Viso electron in kako? Kako je z pretvorbo valut, če je nakazan denar v USD? Koliko provizije mi pobere paypal,banka? In ali lahko denar dvignem na bankomatu?
Lepa hvala za pomoč
- spremenilo: CCarmen ()
printer ::
Nakazilo iz paypala na visa electron je 2€ abanka pa pobere strosek nakazila na TRR 3€, ce se ne motim. Ce nakazes USD na viso moras it na abanko in jih menjati v € po njihovem tecaju, ker z USD ko jih enkrat imas na kartici ne mores poslovat niti prek ABANET pretvoriti v €. Lahko pa pretvoris tudi na paypalu z USD v € po njihovem tecaju.
Nakazilo iz paypala na visa electron je 2€ abanka pa pobere strosek nakazila na TRR 3€, ce se ne motim. Ce nakazes USD na viso moras it na abanko in jih menjati v € po njihovem tecaju, ker z USD ko jih enkrat imas na kartici ne mores poslovat niti prek ABANET pretvoriti v €. Lahko pa pretvoris tudi na paypalu z USD v € po njihovem tecaju.
Po katerih tečajih se pa bolj splača pretvoriti? in če pretvorim na Paypalu v € jih potem lahko dvignem na bankomatu?
BigD ::
Zdravo,
Lepa hvala za pomoč
pejt na xhmaster vpraši par tvojih ''študentk'' kako denar po seansah na kamerah dobijo..
resen sem, to ni troll odgovor, tiste res vedo! Tuki so samo spekulacije
Zgodovina sprememb…
- predlagalo izbris: nejcpirc ()
Alamar ::
A je treba za res vsako vprašanje odpret novo temo. Saj imam generalno temo o paypalu.
PayPal
zaklep!
PayPal
zaklep!
St235 ::
vedno je bolj ugoden tečaj naše banke kot paypala. V primeru, ko je nakazilo v € (ni važno ali pretvoti paypal ali dobiš plačilo v €) potem je ta denar na voljo na artici.
Pa ne pozabi, da te bo o teh prilivih slej kot prej tudi FURS kaj vprašal.
vedno je bolj ugoden tečaj naše banke kot paypala. V primeru, ko je nakazilo v EUR (ni važno ali pretvoti paypal ali dobiš plačilo v EUR) potem je ta denar na voljo na artici.
aha, lepa hvala:)ti prilivi nebojo nič protizakonitega.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: CCarmen ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | PayPal (strani: 1 2 3 4 … 73 74 75 76 )Oddelek: Loža | 769875 (3281) | Buggy |
» | Paypal podpira tudi Slovenijo (strani: 1 2 3 4 … 14 15 16 17 )Oddelek: Novice / Omrežja / internet | 137584 (17548) | igi82m |
» | Visa Electron (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )Oddelek: Loža | 114186 (33036) | Vetrpiha |
» | Debetna Visa Elektron ABanka - Paypal (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )Oddelek: Kaj kupiti | 109397 (36444) | PINki |
» | Paypal, Visa Electron (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 14137 (6408) | Hajznberg |