Forum » Zvok in slika » Philips 42PUS7809/12 3D tezave
Philips 42PUS7809/12 3D tezave
fender2206 ::
Pozdravljeni
Prejsnji teden sem kupil omenjeno 3D tv in ne morem nastaviti globine 3D samo je opcija vklop izklop v navodilih pise da ja,drugo kar mi dela tezave so 3D subtitle podnapisi tud ih noce predvajat televizija preko mojega zunanjega diska.Podnapise srt konvertujem preko programcka srt23dass in ih dam v isto mapo,prikaze ih drugac normalno kadar se obe slike predvajajo preko tv takoj ko dam v 3D podnapisov ni vec. Zasledil sem v forumu da imajo podopbne tezave vendar nihce ne da pravega odgovora ali je to povezano z firmwarom ali je nekaj narobe z TV ker iz iskusenj vem da so prejsni philipsovi modeli 3D delali brez tezav.
Hvala lepa za odgovor
Prejsnji teden sem kupil omenjeno 3D tv in ne morem nastaviti globine 3D samo je opcija vklop izklop v navodilih pise da ja,drugo kar mi dela tezave so 3D subtitle podnapisi tud ih noce predvajat televizija preko mojega zunanjega diska.Podnapise srt konvertujem preko programcka srt23dass in ih dam v isto mapo,prikaze ih drugac normalno kadar se obe slike predvajajo preko tv takoj ko dam v 3D podnapisov ni vec. Zasledil sem v forumu da imajo podopbne tezave vendar nihce ne da pravega odgovora ali je to povezano z firmwarom ali je nekaj narobe z TV ker iz iskusenj vem da so prejsni philipsovi modeli 3D delali brez tezav.
Hvala lepa za odgovor
- poskusilo klonirati: fender2206 ()
TOP ::
Glede podnapisov rabiš en drug program za združevat podnapise z filmom.In s TV ni nič narobe.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Samsung smart TV (strani: 1 2 )Oddelek: Zvok in slika | 35587 (14119) | kralnahribu |
» | Panasonic Viera TX-38AS640EOddelek: Zvok in slika | 2609 (2020) | nekoman |
» | 3D SBS podnapisi - kako jih vstavit v MKVOddelek: Pomoč in nasveti | 11950 (6403) | kitl76 |
» | LG 3D SMART TV in nedelujoči podnapisi (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 9814 (8608) | ttommy |
» | DVD+dodatni podnapisi (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Zvok in slika | 78030 (20166) | CaqKa |