Forum » Loža » Neki v zvezi z garancijo
Neki v zvezi z garancijo
goranTNT ::
Mene zdej neki zanima.
Nekaj casa sem od enga modela kupu plato ki ma se 3 meseca garancije. Zdej mi je neki crknla in me zanima a velja ta garancija zame, ceprov je nisem jst kupu v trgovini.
Mam pa papir z garancijo. Pomoje mi morjo uveljavt garncijo .
Nekaj casa sem od enga modela kupu plato ki ma se 3 meseca garancije. Zdej mi je neki crknla in me zanima a velja ta garancija zame, ceprov je nisem jst kupu v trgovini.
Mam pa papir z garancijo. Pomoje mi morjo uveljavt garncijo .
- premaknilo: bastadu ()
sash ::
saj garancija je za izdelek in ne za lastnika izdelka
--------------------
Think different...
TOROiD Group
Think different...
TOROiD Group
SkIDiver ::
Ja but nazaj ne Mislm trgovce je pa ja u izi presrat z inšpekcijo in podobnimi zadevami. Vsaj men ratuje, če ne sodelujejo lepo z mano in mojimi težavami
fictionel ::
zj ste me pa spravociral glede garancije, popravila & mlacoma.. vm morm povedat kva se mi je zgodl
14 dni nazaj se mi je polomu hladilnik za procesor, pa je skatla skor shodila, tko je vibriral. In pol sm u pondelk nesu na servis (oz. je bla tko prjazna moja mami). Pa so oblubil, da bojo se tist dan pregledal (na firmo je biu kuplen )... Pol sm pa po ene 10 klicih/dan u cetrtek le uspel , da so ga pregledal.
Pol so pa zacel tezit, da nimajo nobenga ventilatorja k bi pasov na amd athlona pa take fore. Zravn so bli pa se problemi, k se mi je computer skos sesuvov. pa niso najdl nobene napake...
In pol je u petk spet mami klicala in v tretjo je zacela mal tezit, da bomo nekam drgam nesl, pa inspekcijo obvestil pa tko... In pol so cudezno ce 30min najdl dobr hladilnik in oblubl, da bojo racunalnik cez vikend testiral. u pondelk so pa poslal plato zastopniku na test in ni blo kao nobene napake. K so jo po 2 dneh dobl nazaj, sm su sam iskt racunalnik in zj dela
zanimiv ne?
14 dni nazaj se mi je polomu hladilnik za procesor, pa je skatla skor shodila, tko je vibriral. In pol sm u pondelk nesu na servis (oz. je bla tko prjazna moja mami). Pa so oblubil, da bojo se tist dan pregledal (na firmo je biu kuplen )... Pol sm pa po ene 10 klicih/dan u cetrtek le uspel , da so ga pregledal.
Pol so pa zacel tezit, da nimajo nobenga ventilatorja k bi pasov na amd athlona pa take fore. Zravn so bli pa se problemi, k se mi je computer skos sesuvov. pa niso najdl nobene napake...
In pol je u petk spet mami klicala in v tretjo je zacela mal tezit, da bomo nekam drgam nesl, pa inspekcijo obvestil pa tko... In pol so cudezno ce 30min najdl dobr hladilnik in oblubl, da bojo racunalnik cez vikend testiral. u pondelk so pa poslal plato zastopniku na test in ni blo kao nobene napake. K so jo po 2 dneh dobl nazaj, sm su sam iskt racunalnik in zj dela
zanimiv ne?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Po zamenjavi cpu & NB coolerja se komp ne pržgeOddelek: Pomoč in nasveti | 1938 (1629) | Klemzz |
» | Težave z novim računalnikomOddelek: Pomoč in nasveti | 985 (882) | pivmik |
» | kopujem komponenete v vrednosti 230k (strani: 1 2 3 )Oddelek: Kaj kupiti | 5500 (4176) | boštjan |
» | kaj sledi po 45 dneh od uveljavitve garancije? (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 4916 (3692) | cpu |
» | Malo reklame za FANFACTORYOddelek: Loža | 2590 (2043) | SasoS |