Forum » Elektrotehnika in elektronika » einhell bt-pg 2000 ne vzge
einhell bt-pg 2000 ne vzge
bullet321 ::
Pozdravljeni!
Imam en problem, prejsnji teden sem kupil agregat, model je napisan v naslovu. Zadeva je sledeca. Dolil sem olje, prliblizno 0.5l, bencin, prvi vzig brez problema, deloval je 7 ur, nakar ga vceraj poskusim ponovno prizgat, deloval je 2minuti, prikljuceni sta bili 2 varcni zarnici, potem je ugasnil in sedaj ga ne morem vec prizgati. Nimam pojma o teh zadevah. Preden ga odnesem na servis/garancijo kaksen nasvet?
Hvala in lep pozdrav
Crt
Imam en problem, prejsnji teden sem kupil agregat, model je napisan v naslovu. Zadeva je sledeca. Dolil sem olje, prliblizno 0.5l, bencin, prvi vzig brez problema, deloval je 7 ur, nakar ga vceraj poskusim ponovno prizgat, deloval je 2minuti, prikljuceni sta bili 2 varcni zarnici, potem je ugasnil in sedaj ga ne morem vec prizgati. Nimam pojma o teh zadevah. Preden ga odnesem na servis/garancijo kaksen nasvet?
Hvala in lep pozdrav
Crt
GTX970 ::
Nimam pojma o teh zadevah. Preden ga odnesem na servis/garancijo kaksen nasvet?
Preveri če ima svečka iskro.
Odnesi na servis.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: GTX970 ()
bullet321 ::
Iskro ima.
Najbolje bo tako, sem mislil ce je kaksna hitra "fora" da bi ga spravil v pogon.
Hvala
Najbolje bo tako, sem mislil ce je kaksna hitra "fora" da bi ga spravil v pogon.
Hvala
Vikking ::
Dosti agregatov ima varovalo, če ni dovolj olja da samodejno ugasne motor. Preveri nivo olja.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Sistem ena d.o.o. servis !!! (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Kaj kupiti | 53811 (13777) | Han |
» | POMOC: Električni Agregat (generator)Oddelek: Elektrotehnika in elektronika | 24599 (4765) | DeeCoy |
» | Servis za UPS (APC) v LjubljaniOddelek: Pomoč in nasveti | 5321 (2477) | Haniball |
» | crknil?Oddelek: Pomoč in nasveti | 786 (682) | šestglav |
» | Problem o popravilu Monitorja!Oddelek: Elektrotehnika in elektronika | 1953 (1791) | Jaka57 |