» »

Države, podpisnice tajnih sporazumov.

Države, podpisnice tajnih sporazumov.

Aquafriend ::

Tema je zanimiva in hkrati kontroverzna. Odprl sem jo z namenom, da podamo nekaj zanimivih primerov, tako znanih kot manj znanih. Najbolj znan in svez primer je sporazum ACTA.

je
bil
tajni mednarodni sporazum, katerega posledice bi lahko cutili tudi v Sloveniji. Dokument, ki je nastajal v popolni tajnosti in sicer usel v javnost in je od takrat bil predmet mnogih razprav o tem, ali se nam obeta internetna diktatura, ki jo bodo ob pomoči drzav vodile multinacionalne korporacije.

Seveda obstajajo tudi bivsi politiki, ki razkrivajo domnevne tajne sporazume, ki pa skoraj po pravilu obveljajo za neraziskane teorije zarote. Ce imamo samo 1 primer, kjer so drzave podpisale tajni sporazum in to prikrivale svojim drzavljanom, je to za nekatere dovolj jasen znak, da bi lahko bilo taksnih dokumentov in sporazumov vec.

msjr ::

Uh, tega je malo morje. Eden izmed bolj vplivnih na slovensko ozemlje je bil recimo Londonski sporazum - Londonski sporazum (1915) @ Wikipedia

stb ::

s6c-gEL ::

stb
Tu bi moral dati link od wikileaks :)).

Aquafriend ::

poročilo, ki je objavljeno na spletni strani parlamenta EU.

http://www.europarl.europa.eu/sides/get...

parlamentarni podkomite o varnosti in razoroževanju (EU) je izvajal zaslišanja, med drugim tudi o HAARP. NATO in ZDA sta bila povabljena, da pošljeta predstavnike, a so se odločili, da jih ne posljejo. Tako komite obžaluje, da ZDA ni uspelo poslati predstavnika, da odgovori na vprašanja ali vsaj izkoristi priložnost za komentar o zbranem materialu.

NA zgornjem linku iz eu parlamenta lahko preberete kaj HAARP je, kako deluje in kaksne ucinke ima, za katere namene se ga da uporabiti. Nekateri sumijo, da so nekatere drzave podpisnice tajnega sporazuma o razvoju in izvajanju HAARP za tudi se nekatere neznane pojave.

Zgodovina sprememb…

msjr ::

O HAARP-u govori najbolje tale citat:

Computer scientist David Naiditch characterizes HAARP as "a magnet for conspiracy theorists", saying that HAARP attracts their attention because "its purpose seems deeply mysterious to the scientifically uninformed".


Torej, pustimo ga pri miru in si raje oglejmo še en tajni sporazum, ki pa je propadel: http://sh.wikipedia.org/wiki/Martovski_...

Aquafriend ::

Haarp ni teorija zarote, je dejstvo. Teorije zarote so samo to, da z njim namenoma zelijo skoditi ljudem. Za obstoj pa se ne prikriva, da obstaja in za njegove ucinke se tudi ve. Zelis rect, da imamo v eu parlamentu teoretike zarot?

Ziga Dolhar ::

Aquafriend je izjavil:

Zelis rect, da imamo v eu parlamentu teoretike zarot?


Da, v evropskem parlamentu (tako kot v kateremkoli drugem izvoljenem predstavniškem telesu) je precej ljudi vprašljive inteligence, osebnostne integritete in zdravega duha.

(Tisti, ki se zavedajo pomanjkanja navedenih kvalifikacij , ponavadi ne rinejo v te vode.)
https://dolhar.si/

Pac-Man ::

Obstoj HAARP-a je toliko dejstva kot slovenski jedrski reaktor v Krškem. Teorije zarot so toliko dejstva kot obstoj slovenskega jedrskega programa v Krškem.

Over&Out.

Aquafriend ::

Ziga, lepo da se strinjava, da je v eu parlamentarnu dost takih vprasljive inteligence. Ampak da si gre Committee on Foreign Affairs, Security and Defence Policy, (EU) vtikat v to, pa si nisem mislil. Zdej ali so tudi tile vprasljive inteligence ali pa je kaj na HAarpu?

Zgodovina sprememb…

msjr ::

Kdo pa misliš, da sestavlja komisijo? Parlamentarci, poglej rezultate naših parlamentarnih komisij, pa ti bo vse jasno. Ne vem zakaj bi bili EU parlamentarci drugačni. Za začetek predlagam: http://www.imdb.com/title/tt0086831/

Drugače gre v zgoraj omenjenem dokumentu predvsem za poročilo o delu od leta 1996 - 1999 in predlog resolucije o haarpu s strani podkomisije. Se pravi, nič posebnega, komisija za krivino kumar. Bi me recimo bolj skrbelo, zakaj v poročilu ni omenjeno bombardiranje Srbije z osiromašenim uranom in posledice le tega na okolje. Je dosti bližje nam in dosti bolj nevarno, kot kup raziskovalnih anten na Aljaski.

Vem, hranim trola in pišem v temo, ki se bo zaradi bedarij zaprla, ampak mogoče, mogoče, se bo pa nekoč nekoga kaj prijelo in bo začel gledati okoli sebe in razmišljati, ter primerjati podatke, ne pa prebrati prvo sranje z neta in potem trolati naokoli. Hawk, govoril sem.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: msjr ()

Pac-Man ::

Sicer nima neposredne veze, je pa ravno iz zadnjega dela Daily Show-a.

Razne komisije zakonodajnih teles znajo izgledat takole. Tale je ameriška, za znanost, vesolje in tehnologijo. Od 2:30 nekje naprej:

http://thedailyshow.cc.com/videos/8q3nm...

Zelo merodajno za karkoli.

msjr ::

Pac-Man, hvala za tale link, si mi polepšal večer :))

K mojemu odgovoru zgoraj dodajam samo še odgovor Jona Stewarta, ki se začne na okrog 7:50

moj_nick ::

Tajne pogodbe so prepovedane in nične, piše v Dunajski konvenciji o pravu mednarodnih pogodb.
110111001001010001010000


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Je mogoče spreminjati vreme?

Oddelek: Znanost in tehnologija
102590 (1682) Iatromantis
»

Weather modifications and Haarp (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Loža
15912114 (6393) krneki0001
»

Podpora Snowdnu pada

Oddelek: Novice / NWO
398608 (6082) VaeVictis

Chemtrails - reakcija na sončni svetlobi? (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Loža
11410471 (8623) imagodei

Več podobnih tem