» »

Nvidia GTX 900 series

Nvidia GTX 900 series

Temo vidijo: vsi
««
8 / 71
»»

m0LN4r ::

Hja in potem še nekateri programi ne kažejo boostclocke pravilno.
https://ref.trade.re/38mvdvxm
Trade Republic 38MVDVXM

AapocalypseE ::

Potem gpu-z ne kaže pravilno clockov?

Dr_M ::

GPU-Z kaze pravilno.
The reason why most of society hates conservatives and
loves liberals is because conservatives hurt you with
the truth and liberals comfort you with lies.

Senitel ::

Česa v mojem postu ne razumeš? Boost clock je minimalen boost clock, ki je skupen seriji kartic. V primeru "MSI gaming G4 gtx 970" je to 1253MHz. Če nabaviš v štacuni 100 teh kartic, bo vsaka lahko boostala do 1253MHz. Nekatere bodo boostale pa še dlje. Noben bo ne bo za vsak "MSI gaming G4 gtx 970" printal 5 različnih škatel z dejanskimi maksimalnimi boosti in potem še dajal v štacuno po petih različnih cenah.
In kot že rečeno, GPU lahko clock spreminja zelo hitro (še posebej NV Maxwell serija). Lahko se že znotraj enega frame-a, torej 1/60s = 16ms spremeni večkrat.
Torej GPU lahko zdrži na base clock (v tem primeru 1114MHz) daljši čas, na boost clock (v tem primeru >= 1253MHz) pa tipično samo krajše intervale.
Če grafično overclockaš jasno prestaviš to dinamiko višje.

Jaz sem mislil, da base pomeni OD in boost DO tako da, če je base 1114 in boost 1253, se bo frekvenca gibala nekje tukaj vmes. Nisem vedel, da boost pomeni minimalen boost in potem, ko so objavili na strani, ko so testirali msi 970, da je dejanska frekvenca 1366 in ne 1253, tako da je zgleda max. boost za tisto grafično kartico 1366, če je nastavljen minimalni boost 1253.

Ko so jo dvignili na base 1254 boost 1393 je dejansko šla do 1506MHz.

Zanima me potem to, ko se nekateri hvalijo koliko so overclockali kartico in jo spravijo na recimo boost 1550MHz, koliko dejansko gre frekvenca.

Nisem navajen, da se nekaj samo nastavlja, ker pri 7950 kako nastavim, tako je, ne da bo ena šla recimo 1200MHz čeprav nastaviš 1100MHz druga pa bo pač šla točno 1100MHz, ker je slabši primerek.

Zgodovina sprememb…

7950 je nekak zadnja "old school" zadeva kar se tega tiče. 7970 GHz edition in kasnejše ter Keplerji že vsi boostajo.
Ampak že tudi pri 7950 ni "nekaj nastavim in tko je". Če je potreba bo grafa šla do svojega base clocka, sicer ne. V windowsih bo bistveno nižje. Če boš igral recimo z vklopljenim vsync-om in tako forsiral 60fps namesto 150fps potem tudi GPU ne bo tekel na base clocku.
Logika za boostom je v tem, da GPU nima vedno čisto vseh enot zasedenih. Recimo če igra renderira sence, potem teksturirne enote ne počnejo ničesar. Za tisti delček frame-a lahko GPU boostne clock. Isto se lahko zgodi, da je več zaporednih slik v špilu enostavnih in GPU lahko boostne za dlje časa.
Implementirano je pa tako kot je na prejšnji strani vidno v screnshotu nastavitev iz biosa kartice. Čip ima nek dost majhen osnoven clock in potem se ga množi. Ko ti naviješ kartico, v bistvu spremeniš ta osnovni clock. Dinamika pa ostane ista. Če je zasedenost GPU-ja velika => base clock. Če so deli GPU-ja nezasedeni => boost. Če se GPU začne preveč segrevat se pa upočasni.

Hvala za obrazložitev.

Kolikor gledam gpu-z je tako kot nastavim.

npr.

Namizje = 300/150
Igra = 925/1250

helsing ::

Tako mimogrede, bi lahko morda premajhna amperaža bila faktor pri brenju oz. na sploh škodila grafični kartici/povzročala težave?

Imam namreč ta napajalnik (sicer v2.0 ampak mislim, da bi moralo biti dokaj podobno): http://www.lc-power.de/index.php?id=169
in če prav razumem ima le 18A pri 12V.

hojnikb ::

Imam namreč ta napajalnik (sicer v2.0 ampak mislim, da bi moralo biti dokaj podobno): http://www.lc-power.de/index.php?id=169
in če prav razumem ima le 18A pri 12V.

ne, to čudo ma 4x po 18A, tako da more sigurno gnat 970gtx. Pač iz vsake linije daš po en 6pin konektor pa je.
#brezpodpisa

Kaj pa pri asusovih karticah, ki imajo sam 1 konektor?

hojnikb ::

potem daš sam en konektor. Sj je dovolj.
#brezpodpisa

delfinus ::

@helsing si lahko brez skrbi glede LC Arkangel-a. Imam istega tudi jaz ze od leta 2007 nekje in je eden najboljsih od LCjev. Imam prav tega kot je tvoj link. Dela ko urca. Imam navito masino, navito MSI GTX 970 Gaming 4G kartico, 4x diske, tv tuner. Vse je stabilno. LC Power Arkangel je rebrandan Thermaltake Toughpower.

Kar se pa tice 8 pinskega konektorja. Lahko uporabis tudi tale Y adapter 2x6pin PCI-E to 1x8pin PCI-E, ce te skrbi, da bo premalo energije z 1x 6 pinskim. Vem pa, da Asus Strix ne prilaga nobenih adapterjev poleg, tako da bo treba nakup preko e-baya ali kaj podobnega.

lp, d.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: delfinus ()

Trade Republic 38MVDVXM

Hehe, kdo ma krajsega :) ?

Asus GTX 970 DC Mini
- 17cm. Matr je majckeno. Primerno za kaksne zmogljive HTPCje. Samo vprasanje kako je z segrevanjem in posledicnim boostingom na dol.

lp, d.

Po tretjem poskusu sem se skoraj vdal.. zadnja asusova je sicer malo tišja (čeprav nisem 100%) ampak še vedno brenči kot ščurek na električnem stolu.

Sklepam da gre za kombinacijo:
-slabša kvaliteta izdelave v splošnem kot iz pred par let,
-vsaka grafična proizvaja nek zvok, ki pa je pri mojih treh primerkih žal opaznejši (loterija)
-sem bolj občutljiv na te frekvence kot nekateri drugi.

Sedaj res razmišljam o "burnanju" kartice kot je predlagal delfinus. Po internetu sem našel anekdote, ki so govorile o tem, da je kartica po nekaj 24 urah delovala tišje oz. da je brnenje prenehalo. Vseeno pa ne najdem nobene razlaga zakaj bi temu lahko bilo tako.

Bi mi znal kdo razložit, kaj se fizično v kartici dogaja da proizvaja takšen zvok in na kakšen način lahko "burnanje" pomaga?

Amdforce ::

Vceraj sem dobil se ta drugo gtx 970 g1 in kakrsne sm srece ima za za razliko od prve, ki ima samsungov pomnilnik ta hynixovega- rezultat prva bp 8160 druga pa 7660, crap..... Je pa ta nova 1.1 revizija. In zanimivo- dal sem jo kot primarno kartico v sli in se nic ne undervolta, pa se na jedru brez problema dohaja drugo na 1560 mhz, vec se nisem mel casa probat. Sem si nekako zamisli 1500/8000 sli.....oh well...next time ko bo mogoce denar da dve istocasno narocim v upanju da bosta "iste".
Pa dobro jutro......goes for coffee....

Tole nekako je razlaga za Coil whine. Pojenjanje pa bi jaz osebno pripisal tudi ulavfanju materiala in elektroskih komponent. na strani so tudi predlogi kako se spopasti z njim.

lp, d.

Vidim po forumih, da so anekdote o uspešnem burnanju res bolj kot ne anekdote, saj uspeh ni nujno garantiran oz. dolgotrajen.

Odločil sem se, da bom kartico kar takoj vrnil za denar, saj se mi ne bi zdelo pošteno do tistega, ki mi je kartico nabavil, da mu jo vrnem "rabljeno".
Zgleda da se je zame zgodba z 900 serijo vsaj za enkrat končala :/

Upam, da bo nVidia v bodoče kaj izboljšala glede teh težav, ki jih nekateri žal ne moremo preboleti.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: helsing ()

Kaj ima nvidia veze s tem?

Seba22 ::

helsing je izjavil:

Vidim po forumih, da so anekdote o uspešnem burnanju res bolj kot ne anekdote, saj uspeh ni nujno garantiran oz. dolgotrajen.

Odločil sem se, da bom kartico kar takoj vrnil za denar, saj se mi ne bi zdelo pošteno do tistega, ki mi je kartico nabavil, da mu jo vrnem "rabljeno".
Zgleda da se je zame zgodba z 900 serijo vsaj za enkrat končala :/

Upam, da bo nVidia v bodoče kaj izboljšala glede teh težav, ki jih nekateri žal ne moremo preboleti.

Kaj sem ti napisal par postov nazaj?Ti lahko 3 kartice ali več kartic zamenjaš za druge pa bo čisto isto.Saj pri meni je blo isto in sem se odločil da se nebom več obremenjeval in zajebaval s tem za brezveze.Nvidia pa nima s tem čisto nič ker oni proizvajajo samo čip ki pa ni povzročitelj tega coil whina,tako da krivda je na starni proizvajalcev asus,msi gigabyte in ostalih firm ki samo šparajo na materijalih in nič drugiga in potem dobimo tak izdelek
Asus ROG B650E|Ryzen 7800X3D|DDR5 32GB|NVMe SSD 3TB|EKWB AIO 360|RTX 4080
Dell Alienware 27" 1440p GSYNC Ultimate|CAN-AM Renegade 1000cc 2022

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Seba22 ()

Nič, samo je težko malo prebrat kaj, od kod, zakaj je coilwhine oz. "strange noise" in od kdaj je že prisoten.
Pa je že bilo tu in na tujih straneh že miljavžentkrat napisano :)
Trade Republic 38MVDVXM

Spock83 ::

Meni dela v redu brez coilwhine. Mogoče GTX980 nima te težave?

Dr_M je izjavil:

Kaj ima nvidia veze s tem?

Nvidia je izdala referenčno kartico (oz. jo je dala izdelati), na kateri se prav tako pojavljajo te težave. Pa jih zgleda ne moti...

Seba22 je izjavil:

Kaj sem ti napisal par postov nazaj?Ti lahko 3 kartice ali več kartic zamenjaš za druge pa bo čisto isto.Saj pri meni je blo isto in sem se odločil da se nebom več obremenjeval in zajebaval s tem za brezveze.Nvidia pa nima s tem čisto nič ker oni proizvajajo samo čip ki pa ni povzročitelj tega coil whina,tako da krivda je na starni proizvajalcev asus,msi gigabyte in ostalih firm ki samo šparajo na materijalih in nič drugiga in potem dobimo tak izdelek

Tudi jaz se ne bom več obremenjeval, ker sem obupal. 400EUR se mi vseeno zdi preveč, da bi sprejel izdelek slabše kvalitete v kolikor vem, da obstajajo boljši.

Spock83 je izjavil:

Meni dela v redu brez coilwhine. Mogoče GTX980 nima te težave?

Sem ravno danes sem na neki nemški review strani gledal 2 videa, ki sta prikazovala delovanje različnih izvedb 970 in 980.
In so v povprečju 980ke dejansko bile na istem testu tišje, med tem ko so skoraj vse 970ke proizvajale nek dodaten zvok.

Žal je 980 krepko čez moj budget.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: helsing ()

Nvidia je izdala referenčno kartico (oz. jo je dala izdelati), na kateri se prav tako pojavljajo te težave. Pa jih zgleda ne moti...

Urlpls.

Drugac pa ja, jebiga, mogoce je 5-10% graficnih res problematicnih. Seveda so vse custom pcbji, tko da se je treba obrnit na proizvajalce.
Drugace sem pa videl nekje referencno ene 3 tedne nazaj, ampak so jo mele samo ameriske stacune, pa se to ne na zalogi.

Sem malo pobrskal in res ne najdem, specifičnih zadetkov, ki kažejo na brnenje referenčne verzije tako da se tukaj morda res motim.
Vseeno pa menim, da si nVidia ne bi smela dovoliti, da se takšno reprezentacijo svojega izdelka.

Procente sicer ne poznamo in jih nikoli ne bomo, ampak je po dobrem mesecu število videov, postov na forumih oz. na splošno pritožb bilo kar veliko.
http://wccftech.com/nvidia-gtx-970-coil...

To bi bi znalo pomeniti, da procent morda le ni tako majhen. Sam sem seveda pristranski, saj je mojem primeru je 100% (3/3).

To je vse v mejah normale, ker se gre za najpopularnejši izdelek 2014 in pritegne vso pozornost.
Neka bedna kartica, ki cvili naprimer nikoli nebi tko izpostavljena.

Kolegova MSI ne cvili -> seasonic s12 620W + 1231v3 + asrock annyversary h97
Trade Republic 38MVDVXM

54j0 ::

Res si ne morem predstavljati, kakšno cviljenje oddajajo nekatere. Moja je v ohišju, ki je luknjasto kot švicarski sir (corsair 500r) in se rahlo brenčanje sliši le, ko je v sobi popolna tišina. In še to le, ko teče benchmark/zahtevna igra z neomejenim številom fps. Razumem, da zna cviljenje motiti(ker med drugimi, tudi mene), ampak jaz ob igranju (preko zvočnikov) ne slišim ničesar, razen če je v igri na trenutek skoraj popolna tišina. Ne vem, ne zdi se mi tako big deal, kot nanj gledajo drugi. Res pa je tudi, da skoraj izključno igram s slušalkami - odprtimi.

Napajalc ::

Nove specifikacije:
številke so simbolične
.
.
.
noise 22db
posible noise: coil whine 18db
:))

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Napajalc ()

trnvpeti ::

According to SweClockers, GeForce GTX 960 is expected to launch during Consumer Electronics Show (CES) in Las Vegas next month.

Few days ago a new board model was validated at certification office. The board named PG301 is what could be the codename for Maxwell GM206-based graphics card. For reference, PG401 is the GM204 board, used by GTX 980 and GTX 970. It was also certified few weeks before GTX 900 series were released.

GeForce GTX 960 specifications still remain a mystery. The card could feature 10 Maxwell Streaming Multiprocessors (SMM) with 1280 CUDA cores in total. In terms of memory configuration we could either expect 128-bit interface and 2GB frame buffer or 192-bit with 3GB (which would actually be the configuration of GTX 970M).

Since it's less than a month, we expect to see much more information in the coming weeks. Consumer Electronics Show takes place January 6-9. The GTX 960 will fill the gap in mid-range segment with 250-300 USD price tag.

paliskic ::

Katero grafično priporočate med 970 in 980? Uporablja se za igre. Trenutno igram recimo titanfall in v bodoče cod advanced warfare.

Trenutno sem na tem confingu:

ASUS H87-Pro
Intel Core i7 4771
Crucial Ballistix Tactical 16GB 1600Mhz cl8 KIT
MSI GeForce GTX 770 2GB Gaming
Crucial M500 SSD 120GB
Thermalright HR-02 Macho Rev. A
XFX Pro Series Full Wired Edition (Bronze) 550W
+ 1 tb disk in dvd enota.

Prilepil sem cel confing ker me zanima če bo napajalnik dovolj močen za bol potratno kartico kot naprimer 980.

980 ima precej nižji TDP kot 770...

Ne vem zakaj bi želel menjati dobro leto dni staro grafiko. Za navedeni igri in še veliko večino drugih je več kot dovolj zmogljiva.

Drugače pa 980 v kolikor denar ne igra vloge. V nasprotnem primeru 970 za najboljši PP ratio in 30% manj denarja, kar pa je še vedno več kot dovolj.

..s tem da seveda reskiraš, da dobiš brnečo kartico :p

@helsing, te dve omenjene igre štekajo na ultra nastavitve, kar me malo moti pri letos sestavljenem pc-ju. Priznam, da me je malo strah glasne grafične, saj trenutna gtx 770 je res zelo tiha.

PugPlug ::

970 naj bi imele, kar precej težav z brenčanjem/piskanjem - coil whine (če nimaš sreče ;)), tako, da bi na tvojem mestu zaenkrat ostal na 770.
Sam sem imel coil whine pri 7950 in ni hujše zadeve (je piskala kot reaktivec - čeprav se je nekoliko odkupila s 1300 - 1590). Požrla mi je kar nekaj živcev, slušalke pa so postale obvezna oprema.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: PugPlug ()

TOP ::

Mislim da nekateri več mal pretiravate s tem brenčanjem,res je da že v štartu je malo gladneje sam to ko obremeniš grafo sepravi pri igranju in tam špilaš ne pa poslušaš grafo če jo je slišat ali ne.Važno da grafa dela,ker mislim da več vas nima tako tihih PC,da lih to moti.

TOP je izjavil:

Mislim da nekateri več mal pretiravate s tem brenčanjem,res je da že v štartu je malo gladneje sam to ko obremeniš grafo sepravi pri igranju in tam špilaš ne pa poslušaš grafo če jo je slišat ali ne.Važno da grafa dela,ker mislim da več vas nima tako tihih PC,da lih to moti.

Imam tih PC in slišim brnenje čeprav ga ne poslušam. Zgleda sem čudak. Ali pa morda superčlovek!

paliskic je izjavil:

@helsing, te dve omenjene igre štekajo na ultra nastavitve, kar me malo moti pri letos sestavljenem pc-ju. Priznam, da me je malo strah glasne grafične, saj trenutna gtx 770 je res zelo tiha.

Štekata? Za cod ne vem, ker ga nisem probal, vendar mi je titanfall na GTX570 delal pri high nastavitvah z dokaj konstantnimi 45fps. Tako da bi si predstavljal da 2 generaciji novejša grafična igro poganja pri ~60 na ultra. hmm...
Morda igraš pri večji resoluciji kot 1080p?

PugPlug ::

TOP je izjavil:

Če nekaj pošteno plačaš, potem pričakuješ, da deluje v skladu z zagotovili proizvajalce - vsi namreč oglašujejo, da so njihove kartice tihe ter hladne (kar pa brenčeče kartice vsaj v mojih očeh niso - niso vsa ohišja zvočno izolirana, kar bi to težavo omililo). Torej so v kontradikciji, z zgoraj napisanim, v kolikor kartica oddaja ta zvok.
Verjamem pa, da se ljudje razlikujemo v slušnem zaznavanju in nismo vsi enako dovzetni za določene frekvence. Recimo mojega dedka zaradi slabšega sluha to ne bi motilo, mene pa pri računalniku motijo že manjši hrupi, kaj šele brnenje :D.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: PugPlug ()

PugPlug je izjavil:

970 naj bi imele, kar precej težav z brenčanjem/piskanjem - coil whine (če nimaš sreče ;)), tako, da bi na tvojem mestu zaenkrat ostal na 770.
Sam sem imel coil whine pri 7950 in ni hujše zadeve (je piskala kot reaktivec - čeprav se je nekoliko odkupila s 1300 - 1590). Požrla mi je kar nekaj živcev, slušalke pa so postale obvezna oprema.

To zato, k bolj ko cvilijo kondiči bolj so kvalitetni v bistvu in ne obratno :P

Mene zanima, koliko vas ma tukaj ohišje namesto slušalk na glavi oz. namesto zvočnikov na mizi :)
Trade Republic 38MVDVXM

Zgodovina sprememb…

• spremenil: m0LN4r ()

helsing je izjavil:

TOP je izjavil:

Imam tih PC in slišim brnenje čeprav ga ne poslušam. Zgleda sem čudak. Ali pa morda superčlovek!

paliskic je izjavil:

Štekata? Za cod ne vem, ker ga nisem probal, vendar mi je titanfall na GTX570 delal pri high nastavitvah z dokaj konstantnimi 45fps. Tako da bi si predstavljal da 2 generaciji novejša grafična igro poganja pri ~60 na ultra. hmm...
Morda igraš pri večji resoluciji kot 1080p?

Ne, igram na 1080p resoluciji.

jimyboy ::

Mislim da imata ti dve igri prej probleme z Micro stutteringom kot pa fps-ji. Že takorekoč normaln pojav pri slabo optimiziranih igrah zadnje čase, z FC4 in Unity na čelu !

Zgodovina sprememb…

• spremenil: jimyboy ()

Pa tudi pri bf4 je lag na ultra nastavitve.

Novice GTX 960 KONC januarja:

Preis von 200 Euro im Gespräch
GeForce GTX 960 soll am 22. Januar erscheinen

Der neue Preis steht im Widerspruch zu Meldungen, die die GeForce GTX 960 im Preisbereich von 249 bis 299 US-Dollar gesehen haben...
...1.280 Shadern mit einem 192-Bit-Speicherinterface und 3 GByte GDDR5-Speicher.

Zdaj če pogledamo,
da ima 18cm galax in 17cm gigabyte 970, po dveh urah Anno na UHD - v ohišju brez ventilatorjev nslednje vrednosti:
Galax GeForce GTX 970 Gamer OC 	80 °C 	1.202 MHz 	3.020 U/min 	50 dB(A)
Gigabyte GeForce GTX 970 	76 °C 	1.101 MHz 	2.270 U/min 	47 dB(A)

In bo 960 imela teoretičen TDP 100W, se lahko pojavi tudi kaka ITX semi-pasivna varianta
in tudi scenarij
ko vržeš eno na 200W napajalnik in 2 komada v sli na 300W napajalnik.

Let's see...
Trade Republic 38MVDVXM

mihco ::

m0LN4r je izjavil:

Zdaj če pogledamo,
da ima 18cm galax in 17cm gigabyte 970, po dveh urah Anno na UHD - v ohišju brez ventilatorjev nslednje vrednosti:
Galax GeForce GTX 970 Gamer OC 80 °C 1.202 MHz 3.020 U/min 50 dB(A)
Gigabyte GeForce GTX 970 76 °C 1.101 MHz 2.270 U/min 47 dB(A)

...

ear deafening. To je hujse kot "zloglasni" hawai.

Se zavedaš, da je tu v igri ohišje brez ventilatorjev, torej 2 uri kopičenja vročega zraka v ohišju;
in 18cm kartice z samo enim oz. dvema ventoma?

Brez ventov si jaz stare grafe sploh nebi upal laufat 2 uri v zaprtem ohišju.

To so pa vredno za en izhodni ventilator v ohišju:
Galax GeForce GTX 970 Gamer OC 	76 °C 	1.265 MHz 	2.850 U/min 	49 dB(A)
Gigabyte GeForce GTX 970 	65 °C 	1.113 MHz 	1.960 U/min 	43 dB(A)

Tak da, vržeš še enga ob strani, da piha na grafo (al spredaj) in to je to.

960ka bo kot zanalašč za majhen ITX build z kakim varčnim intlom.
Trade Republic 38MVDVXM

Zgodovina sprememb…

• spremenil: m0LN4r ()

Mind_Game ::

tudi jaz sem postal "član kluba GTX9XX"...
vzel sem 2x galax gtx 980 soc in to je bomba!

brez odvečnega cviljenja ob obremenitvi oz ob visokem FPS
v mirovanju sta skorajda neslišni med obremenitvijo sta pa tudi nemoteči...jih zelo malo slišim

vredno nakupa
i7 4790K@4.7GHz|NZXT Kraken X41 140|2x Galax GTX980 4GB SOC|8GB 2666MHz|
Asus Maximus VII Hero|120GB/256GB/480GB SSD|SeaSonic M12II 850W EVO 80+|
LG Blu-ray BH16NS40|Corsair Carbide Air 540 White|Logitech G105/G500/Z623

Xserces ::

Nah jst bi mojo MSI najraj zlomu. Nazaj v nemčijo je pa nebi pošilu če nebi imeu zagotovljene menjave.
Intel i5-3570k @4.7GHz|MSI GTX 970 4G|MSI Z77 MPower|
G. Skill 8 GB 1600MHz|Corsair AX750|Seagate Barracuda 2TB|NZXT Gamma|

Piska?
Jest sm svojo potestiru z raznimi igrami in benchmarki, pa se je niti malo ne slisi.

Ob visokih fpsjih piska za popizdit ob nizkih pa jamra. Oziroma nižji ton piskanja in mi gre zadne dni tako na k**** da jo bom zlomu.

pisal sm tut na msi support ce je to razlog za zamenjavo ampak mi niso nc odgovorl. Da bi mi pa zavrnil pa da bi placu postnino k bedak pa tut ne mislm :/

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Xserces ()

chucki ::

Zlomi jo pa daj na youtube... Mogoče še kaj zaslužiš ob ogledih :)
AMD Ryzen 5 5600/NZXT Kraken X62/Asus ROG Crosshair VI hero/DDR4 32gb/1TB SSD
Gigabyte RTX 3060 Ti /SB Z/NZXT H440 case/ Asus ROG PG248Q
Samsung Q7FN65 + ASUS TUF A17 with RTX 3070 Ti

haha :))

Je kdo že vračal zaradi coil whina?
««
8 / 71
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

AMD pokazal svojo najhitrejšo grafično kartico Radeon R9 Fury X2 (strani: 1 2 3 4 5 )

Oddelek: Novice / Grafične kartice
24056243 (49422) Napajalc
»

grafična kartica?katero kupiti (strani: 1 2 3 48 9 10 11 )

Oddelek: Kaj kupiti
50783844 (13520) PredatorX

R9 380 prenizka frekvenca... (strani: 1 2 )

Oddelek: Strojna oprema
9011164 (9487) D3m

Več podobnih tem