Forum » Mobilne tehnologije » Rootanje Xplore Atheros XP-7501?
Rootanje Xplore Atheros XP-7501?
Ikspe ::
Na internetu sem zasledil napis:
))) rootanje je postopek s katerim dobiš pravice 'administratorja' oz. 'skrbnika' - torej vse možne pravice (((
Zanima me če to pomeni isto kot *status razvijalca* (developer)
))) rootanje je postopek s katerim dobiš pravice 'administratorja' oz. 'skrbnika' - torej vse možne pravice (((
Zanima me če to pomeni isto kot *status razvijalca* (developer)
- spremenil: Mavrik ()
Ikspe ::
Kako naj r0otam kitajski telefon ki je na internetu/forumih neznan. Obstaja kak standardiziran postopek, ali v mojem primeru ne bo šlo?
Mavrik ::
Em, kako ti pričakuješ da mi to vemo? Saj sploh nisi napisal kakšen telefon imaš!
The truth is rarely pure and never simple.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Pravica do anonimnosti (na internetu)?Oddelek: Problemi človeštva | 6172 (5576) | AndrejO |
» | Microsoft potihoma uvaja enake spremembe politike zasebnosti kakor GoogleOddelek: Novice / Zasebnost | 6413 (5065) | digitalcek |
» | Apple priznal težave s praznjenjem baterije v iPhonu 4S (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Apple iPhone/iPad/iPod | 20963 (17780) | techfreak :) |
» | Novozelandska industrija podpira lansko prepoved programskih patentovOddelek: Novice / Industrijska lastnina | 4109 (3282) | poweroff |
» | App Store še vedno daleč največji zaslužkar med mobilnimi ekosistemiOddelek: Novice / Apple iPhone/iPad/iPod | 7669 (6966) | antonija |