Forum » Mobilne tehnologije » Nadležena vibracija Samsung touchwiz
Nadležena vibracija Samsung touchwiz
menjalnik ::
Sem človek, ki sovraži vibracije na telefonu zato zmeraj to vse izklopim.
Ko grem zvečer spat dam telefon na tiho, zjutraj pa "na glas". In problem je tipka za dat potiho, ko jo prvič pritisneš gre telefon v normalno zvonenje, nato jo še enkrat pritisneš gre v vibracijo, nato spet pritisneš in gre na tiho, to se pravi kako ukiniti tisto vibracijo vmes, da bi preklapljal samo tiho/glasno in da ne bo treba 100x pritisnit?
Tisti, ki imate Touchwiz najbrž veste o čem govorim, telefon je bil kupljen včeraj nov z Androidom 4.1.2
ps: govorim v tisti vrstici, ki jo potegneš z zgornjega konca telefona. Mislim, da sem v nastavitvah odznačil vse v zvezi z vibracijami
Ko grem zvečer spat dam telefon na tiho, zjutraj pa "na glas". In problem je tipka za dat potiho, ko jo prvič pritisneš gre telefon v normalno zvonenje, nato jo še enkrat pritisneš gre v vibracijo, nato spet pritisneš in gre na tiho, to se pravi kako ukiniti tisto vibracijo vmes, da bi preklapljal samo tiho/glasno in da ne bo treba 100x pritisnit?
Tisti, ki imate Touchwiz najbrž veste o čem govorim, telefon je bil kupljen včeraj nov z Androidom 4.1.2
ps: govorim v tisti vrstici, ki jo potegneš z zgornjega konca telefona. Mislim, da sem v nastavitvah odznačil vse v zvezi z vibracijami
menjalnik ::
Nihče nobene ideje?
Za silo sem rešil z aplikacijo "silent mode switcher", da lahko preklapljam samo tiho/glasno in ne tiho/vibriraj/glasno
Za silo sem rešil z aplikacijo "silent mode switcher", da lahko preklapljam samo tiho/glasno in ne tiho/vibriraj/glasno
eatinggrin ::
Si raziskal druge načine tišanja telefona?
Tišči power gumb in pritisni "Utišaj". Ali je to preveč dela zate, kot 2x pritisniti gumb?
Tišči power gumb in pritisni "Utišaj". Ali je to preveč dela zate, kot 2x pritisniti gumb?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Android 5.0 Lollipop (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 39092 (30596) | deja |
» | Radeon 6870 crossfire "x" ?Oddelek: Kaj kupiti | 1350 (1202) | bajsibajsi |
» | Rohnenje diskaOddelek: Pomoč in nasveti | 2896 (2322) | kixs |
» | Mede8er MED500X Full HD Network Media Player (strani: 1 2 )Oddelek: Zvok in slika | 12598 (10196) | upgrade |
» | Za vse lastnike Volcano 7+Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 2324 (1597) | Coinbird |