Forum » Na cesti » Utripanje LED lučk na avtu
Utripanje LED lučk na avtu
grega6 ::
Pozdravljeni,
Torej imam velik problem in nevem kako se ga lotit. Nabavil sem si zadnje LED luči za Audi a4. Zgornje led luči svetijo normalno, v sredini ko je mačja oka in luč za vzvratno je okrog speljan polkrog z led lučkami katere dobesedno utripajo na sekundo in pol so še na spodnjem delu iste lučke kot zgoraj le da te sploh ne svetijo v nobenem primeru, torej edino kar dela so smerniki.
Nevem ali je krivo kaj v avtu ali na lučeh. Ko dam gor stare luči delajo tako kot treba.
Prosim za mnenja, vsaka pomoč bi mi prišla prav ;)
Torej imam velik problem in nevem kako se ga lotit. Nabavil sem si zadnje LED luči za Audi a4. Zgornje led luči svetijo normalno, v sredini ko je mačja oka in luč za vzvratno je okrog speljan polkrog z led lučkami katere dobesedno utripajo na sekundo in pol so še na spodnjem delu iste lučke kot zgoraj le da te sploh ne svetijo v nobenem primeru, torej edino kar dela so smerniki.
Nevem ali je krivo kaj v avtu ali na lučeh. Ko dam gor stare luči delajo tako kot treba.
Prosim za mnenja, vsaka pomoč bi mi prišla prav ;)
- premaknil iz Zvok in slika: bluefish ()
grega6 ::
Hmm.. Ne bi vedel ali je original v glavnem naročil sem v trgovini mstyling.com preko spleta ... točno te : http://www.mstyling.net/katalog/audi/a4... .. imajo e oznako torej bi (morali) bit prilagojeni standardam v evropi kjer utripanje seveda ni dovoljeno.. :(
Sedaj pa sem klical v trgovino kjer se mi ne dvignejo, poslal sem jim tudi sporočilo na katero nisem dobil odgovora
Sedaj pa sem klical v trgovino kjer se mi ne dvignejo, poslal sem jim tudi sporočilo na katero nisem dobil odgovora
Zgodovina sprememb…
- spremenil: grega6 ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Ali lahko nadomestim glavne prednje žarnice avta z led (strani: 1 2 )Oddelek: Na cesti | 17198 (5158) | simnov |
» | Zamenjava Bi-xenon luči za LEDOddelek: Na cesti | 14682 (13820) | David83 |
» | nakup rabljenga AUDI A4 1.6 (2006) (strani: 1 2 )Oddelek: Na cesti | 15095 (13358) | gddr85 |
» | ebay.de PomočOddelek: Pomoč in nasveti | 3513 (2329) | Tilen |