» »

MiniX in TViN

MiniX in TViN

Blum ::

Živjo,

na minixu neo x5 (android vmesnik za tv) imam nameščeno siol tvin aplikacijo za gledanje tv, deluje normalno razen to, da po prib. 5s delovanja resetira resolucijo na najnižjo možno, kar je zelo moteče.
Zakaj do tega pride, morda na strežnikih nimajo vnešenih minix naprav, oz. jih ne prepozna? Se da to kako popraviti?
Je imel kdo podobne izkušnje?

Prilagam link do minix strani.
http://www.minix-europe.com/

Lep pozdrav in hvala v naprej za odgovore.

Edit: Na ostalih napravah (tablica, računalnik,...) deluje normalno in v HD ločljivosti.
  • spremenil: Blum ()

Assass1n ::

Imam vse isto in napravo in tvin in isti problem. Sem mislil da je zaradi 10mbit povezave. Pa tudi zmrzuje mi hudič na vsake toliko(tvin ne naprava). Bi bil zelo vesel kakšne rešitve.
še ko je na tv-ju moder ekran me `pr src stisne

Danes sem za hec napravo rootal ter namestil program market helper kater spremeni katero napravo ti vidijo "google strežniki". Jaz sem označil nexus 4 in bi morala siol aplikacija misliti da ga imam, vendar ne dela in je isti šmorn.
PS: a na siol si kaj pisal? jaz se ne upam ven metat ker imam sposojen acc

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Assass1n ()

Jaz imam tudi sposojen račun, in sem vseeno pisal.
Napisali so mi samo, če imam napravo na wlan ali na kablu (praktično nima smisla, v obeh primerih je speed test pokazal enako hitrost), ter če imam napravo vezano s tvjem z hdmi 1.4 (tudi nima smisla, če sem na začetku omenil, da nekaj časa deluje na zelo dobri resoluciji (z zvokom), nakar se resetira na min. res.), ter da nimajo informacij (lol), če bodo te naprave kmalu ali kdaj koli dodane v strežnik, ter če bodo popravki.
Brez pomoči, kot da se jim ne da ukvarjati - kar razumem, če nekdo, ki vrjetno preko študenta tam dela na helpdesku, še ni slišal za tv box, se tudi ne bo trudil poiskati rešitve misleč, da je/bo to edini primer (oz. da ne navajajo uporabe v tem okolju).

Škoda, zaradi tega sem ga kupil.

Mimogrede, tebi deluje bluetooth?

Tudi jaz sem ga zaradi tega kupil pa sem tudi razočaran in ga sploh ne uporabljam več veliko zaradi tega. Bluetooth pa nisem nikoli sprobal nisem imel potrebe po njem.

Nekaj naj bi se premaknilo, sem potežil tehnikom, pa so vrjetno prilagodili to napravo, da naj ne bi bilo težav in da bi sprejemala tudi v hd.
Pa dajmo poskusit.

Toooo prijatelj, porocaj jaz bom šele popoldne lahko potestiral.
Hvala ti za trud.

Ti pa si car dela :) hvala ti še 1x

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Assass1n ()

Meni ne dela, niti mi ne odpre tvina več kot do prve strani kjer je una nat geo reklama.
Pismo.

Np.

jinzo ::

Zdaj sicer nevem kaj oni delajo v najnovejših različicah Android aplikacije, ampak bi rekel da vaju muči predvsem naprava sama oz. android na njej.
TvIN uporablja HLS (prej so sicer na Androidu uporabljal tud druge tehnologije, ampak z zadnjimi različicami so menda vsepovsod primarno prešaltali na HLS) in pri tem se mora predvajalnik sam odločiti kateri stream (oz. kvaliteto) bo prejemal (glede na razpoložljivo pasovno širino in/ali zmožnosti hardwara). Tako da bi rekel da ima naprava težave z konstantnim prenosom ali samim predvajanjem HLS-ja (torej hardware/software namenjen temu). (Po drugi strani pa ma tud SiOL včasih kake neverjetne podvige).

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: jinzo ()

Meni sedaj dela super, nekaj je blo pri njih. Sem še resetiral napravo da sm se prepričal :)

Pri siol ekipi so mi dejali, da morajo najprej napravo "registrirati v sistem", da ji nekako dovolijo poln prenos - ali nekako tako. (Oprostite mojim laičnim izrazom).

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

D3 GO, Amis MobiaTV, T-2 tv2go [Hacked APK][ROOT] (strani: 1 2 3 47 8 9 10 )

Oddelek: Mobilne tehnologije
482171125 (29323) yani2000

Android tv box (strani: 1 2 3 4145 146 147 148 )

Oddelek: Zvok in slika
73561143657 (403664) Mavrik
»

Kateri android TV box/stick? (strani: 1 2 )

Oddelek: Kaj kupiti
9538930 (17043) dykristy
»

Kateri android TV box za D3GO

73784 (2234) yani2000
»

Siol Twin in android box

144887 (4257) Assass1n

Več podobnih tem