Forum » Loža » Najlonska goba oz. filtrirni material
Najlonska goba oz. filtrirni material
omegag ::
Lep pozdrav vsem.
Že nekaj časa iščem najlonsko gobo in nevem kje bi jo dobil. Google sem preobrnil na vse strani in je nikjer nisem zasledil. Razen na Ebayu iz Malezije. Tam pa je vprašljiv rok dobave.
Bil bi zelo hvaležen če bi mi kdo svetoval kje bi jo lahko dobil oz. če jo ima kdo doma bi jo kupil. Rabil bi nekje 50x50cm.
Mora biti pa točno taka kot na sliki, razen barve.
Že nekaj časa iščem najlonsko gobo in nevem kje bi jo dobil. Google sem preobrnil na vse strani in je nikjer nisem zasledil. Razen na Ebayu iz Malezije. Tam pa je vprašljiv rok dobave.
Bil bi zelo hvaležen če bi mi kdo svetoval kje bi jo lahko dobil oz. če jo ima kdo doma bi jo kupil. Rabil bi nekje 50x50cm.
Mora biti pa točno taka kot na sliki, razen barve.
Bolje včasih z mehkim, kot nikoli s trdim
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Pokažite svoje namizje! (strani: 1 2 3 4 … 12 13 14 15 )Oddelek: Loža | 220976 (49295) | nergac |
» | Avtomatika za sončni kolektor (strani: 1 2 )Oddelek: Elektrotehnika in elektronika | 11272 (7436) | FX6300B |
» | VirtualDub - napaka pri odpiranju ?!Oddelek: Zvok in slika | 2630 (2311) | #000000 |
» | Gaming PC by cole :P (strani: 1 2 )Oddelek: Hlajenje in modifikacije | 12027 (7558) | Janac |
» | Q6600 CPU scori Everest Ultimate 4,2 (strani: 1 2 )Oddelek: Navijanje | 5090 (3719) | M-XXXX |