Forum » Pomoč in nasveti » Pokanje in hreščanje v zvoku
Pokanje in hreščanje v zvoku
Investiranje ::
Pozdravljeni!
Imam sledeč problem. Pred časom mi je začelo ob poslušanju glasbe na računalniku nekako "pokati v zvočnikih" (nevem kako se naj primernejše izrazim). Na čase tudi hrešči. Mislil sem, da je kaj narobe z samimi zvočniki, vendar imam tudi hišni kino povezan z računalnikom in je na tistih zvočnikih situacija enaka. Poskusil sem tudi z slušalkami, ki sem jih vklopil direktno v računalnik pa je problem še vedno tu. Imate kakšno idejo, kako naj se tega znebim? Je pa res moteče in preprosto ne gre tako več naprej. Sem kakšen teden trpel, zdaj pa je že dovolj :)
Se že v naprej zahvaljujem,
lep pozdrav.
Imam sledeč problem. Pred časom mi je začelo ob poslušanju glasbe na računalniku nekako "pokati v zvočnikih" (nevem kako se naj primernejše izrazim). Na čase tudi hrešči. Mislil sem, da je kaj narobe z samimi zvočniki, vendar imam tudi hišni kino povezan z računalnikom in je na tistih zvočnikih situacija enaka. Poskusil sem tudi z slušalkami, ki sem jih vklopil direktno v računalnik pa je problem še vedno tu. Imate kakšno idejo, kako naj se tega znebim? Je pa res moteče in preprosto ne gre tako več naprej. Sem kakšen teden trpel, zdaj pa je že dovolj :)
Se že v naprej zahvaljujem,
lep pozdrav.
Samson ::
Probal nadgradit driver za zvocno? Ce si ga vmes nadgradil in je zacelo pokat, si ga razveljavil? Imas kisto proper ozemljeno?
condom.com not found - load pregnant.bat - done :O)
duff ::
Konektor na plošči? Meni je pokalo v zvočnikih, ko je bil slab kontakt med slušalkami/zvočniki in konektorjem na PC-ju (če sem konektor zvočnikov "obračal" ko je bil vklopljen je zadeva hreščala. ko sem našel pravo "pozo" pa sem imel mir dokler nisem brcnil kablov). Kasneje sem menjal računalnik, tako da se nisem ubadal preveč kako zadevo dokončno rešit.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: duff ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | notebook: aux out: močan pok ob vklopu/izklopu zvočnikovOddelek: Pomoč in nasveti | 1549 (1372) | Ijus |
» | Static noise/brnenje iz zvočnikovOddelek: Zvok in slika | 1501 (1155) | X-Jumper |
» | Težava z routerjemOddelek: Pomoč in nasveti | 721 (521) | gasdani112 |
» | Poka v zvocnikih.Oddelek: Zvok in slika | 1334 (1155) | pSP 3004 |
» | Audigy 2 ZS, Presketanje na obroke (strani: 1 2 )Oddelek: Zvok in slika | 5406 (4403) | hyphh |