Forum » Pomoč in nasveti » Problem grafika
Problem grafika
cosa nostra ::
Računalnik je včasih po 15 min delovanja kar sam ugasnil. Sedaj pa se na ekranu ko ga zaženeš pokaže samo obvestilo da resulucija ni pravila, windows pa se odzadi zažene normanlo saj se sliši tisti značilen zvok pri zagonu. Tako da je verjeno nekaj z lcd ekranom ali grafično - radeon x13000 ? hvala za pomoč
Napiše da resulcija ni primerna in da more bit xxx *xxx :P nevem točno! kaj se tiče safemode je problem ker ne prideš do biosa.. lahko držiš f8 samo še zmeraj je samo ta kvadrat o resuliciji gor
FX6300B ::
seprav ti slike sploh ne pokaže tudi bios posta ne ?
povej še ker monitor
povej še ker monitor
Zgodovina sprememb…
- spremenil: FX6300B ()
samo obvestilo o resuluciji se pokaže ! drugo pa nič , ni biosa, ni nobene slike, ni miske ! ma ekran je lcd malo starejšii , nimam zaj tukaj ker ma prijatelj ta problem
aha naj poizkusi resetirati bios in je kaj menjal monitor nwm da je imel prej priklopljenega drugega
monitor je skos isto pa ni blo problemov... čudi me to da mu je predtem včasih ugaševal... koda bi se kaj segrevalo
možn tut da se je grafi zbledl sm mu eno ka je enkrat delala drugič je imela pa disko style barva se je kr spreminjala odtenki enkrat modr drugič zelen itd
ima tudi integrirano grafično ? če ja naj proba na njej če dela se je grafi zmešal drugače naj pa proba na kakšen drug izhod na grafi
ima tudi integrirano grafično ? če ja naj proba na njej če dela se je grafi zmešal drugače naj pa proba na kakšen drug izhod na grafi
Zgodovina sprememb…
- spremenil: FX6300B ()
s6c-gEL ::
radeon x13000 ne obstaja (X1300 obstaja).
Comparison of ATI Graphics Processing Units @ Wikipedia
Katero mobo imaš ?
x1600 obstaja agp in pci izvedba.
Pokazatelj, da so rami na grafično fuč.
Comparison of ATI Graphics Processing Units @ Wikipedia
Katero mobo imaš ?
x1600 obstaja agp in pci izvedba.
možn tut da se je grafi zbledl sm mu eno ka je enkrat delala drugič je imela pa disko style barva se je kr spreminjala odtenki enkrat modr drugič zelen itd
Pokazatelj, da so rami na grafično fuč.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: s6c-gEL ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Katero grafično ste že imeli ? (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Strojna oprema | 20597 (13662) | Janac |
» | Novi Catalyst 7.10 gonilniki bi naj prinesli precejšnje izboljšave v zmogljivostiOddelek: Novice / Grafične kartice | 5436 (3667) | SebaR |
» | kaj vzeti na servisu v rangu 9600xt?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1238 (841) | AngelOfDeath |
» | Nov racunalnikOddelek: Kaj kupiti | 1355 (1071) | AlesC |
» | R520 in njegovi derivati (strani: 1 2 3 4 … 9 10 11 12 )Oddelek: Strojna oprema | 29513 (17498) | Shark-357 |