Forum » Pomoč in nasveti » IP Kamera -> Kako se povezati nanjo?
IP Kamera -> Kako se povezati nanjo?
koli99 ::
Pozdravljeni!
Imam IP kamero katero sem ravnokar dobil vrnjeno s servisa zaradi nekih problemov. Sedaj jo je potrebno zopet vezati na mrežo. Kamera je vezana na SIOL-ov Oxygen.
IP Kamere:
Zatakne se že tu ker ne morem dostopati do nje:
Poskusil tudi z kablom, rezultat isti. Programček dobi kamero, IP lahko spremenim, dostopati pa do nje ne morem?
Nastavitve v routerju -> vrata odprta:
Prav tako so nastavljeni UPnP ter Address Mapping (kamero sem dostopal tudi iz zunanjega omrežja).
Za pomoč se zelo zahvaljujem!
Lp,
Jure
Imam IP kamero katero sem ravnokar dobil vrnjeno s servisa zaradi nekih problemov. Sedaj jo je potrebno zopet vezati na mrežo. Kamera je vezana na SIOL-ov Oxygen.
IP Kamere:
Zatakne se že tu ker ne morem dostopati do nje:
Poskusil tudi z kablom, rezultat isti. Programček dobi kamero, IP lahko spremenim, dostopati pa do nje ne morem?
Nastavitve v routerju -> vrata odprta:
Prav tako so nastavljeni UPnP ter Address Mapping (kamero sem dostopal tudi iz zunanjega omrežja).
Za pomoč se zelo zahvaljujem!
Lp,
Jure
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Nastavitev IP kamere - zunanja povezljivostOddelek: Pomoč in nasveti | 4794 (2918) | Andrejko |
» | problem grafične karticeOddelek: Strojna oprema | 1014 (799) | hojnikb |
» | moder ekranOddelek: Pomoč in nasveti | 1281 (1025) | gogregy |
» | Ne morem dostopati do routerjaOddelek: Pomoč in nasveti | 3980 (3671) | koli99 |
» | WD TV Live - kako ga dodati v PC?Oddelek: Zvok in slika | 2223 (2018) | ziu |