Forum » Pomoč in nasveti » kaj vzeti na servisu v rangu 9600xt?
kaj vzeti na servisu v rangu 9600xt?
Djz3l3 ::
Sicer imam tak problem imel sem graficno kartico ati radeon 9600xt 128bit 128mb (connect 3d) na grafi je crknu vent in se je sesuvala sedaj pa sem graficno nsel nazaj v comtron kajti grancija mi še velja in mi je un porodajalc tm reku da mi bojo dal novo in najbrs 9550 256mb ali se to splaca uzet in ali ima gdo kakšne like z testi in primerjavami z 9600xt kajit nebi rad da me nategejo kvečjem da jest uzamem bolšo od njih brez doplačila :D mogoce dam ksne 5 jurju zravn sam rad bi slisal vasa mnenja in kaj bi vi uzeli v mojem primeru (aja pa rekel je da 9600 mi ne morejo dat ker je pač ni vec oni mi mislijo novo grafo dt pa še en let garancije)
L.p
L.p
Pšenični ::
Točno tko je ,zahtevaj 9600xt ali več.Nektere izvedbe 9550 so res bolj slabe.Probaj doplačat per jurjev in si kupi malo bolšo grafično, če računam koliko bi bla 9550 in če dač še nekaj zraven......
ricola78 ::
zahtevaj ati x1600pro ali Nvidia 6600. To bi lahko nekako bilo v tem rangu, sicer malo boljše, ampak edino kar se še splača vzet na AGP.
ja jaz sem tut misli uzet nekaj boljšega oz zavrniti kaj slabšga k mi je un reku da mi bojo dal 9550 256mb mi je kr mgla padla pred oci tko da nevem jest tut racunu na 6600 mogoce gt sicer pa nevem ce lahko grem z druge firme pac z ati na nvido..
hmmmmmmmm resni problemi sm klicu na comtron in je un debil reku da 6600 gt nimajo na zalogi pa da tut nebi dal zato ker je 48k moja je bla pa v akciji 22 k pred enim letom in je reku tut da se ne more doplacat za 9550 256mb je pa reku tkole da je bolša in da je je veec kot 10k razlike v ceni. zato se zdaj poraja veliko vprašanje kaj uzeti oz kaj sprejeti nazaj?
aja pa se to grafična more bit na agp vodilu...na comtronovi strani imajo pa vse graficne na pci vodilo:S kar najbrs pomeni da nimajo nic drugega
Pyr0Beast ::
S temi grafami je sam nateg, zahtevi dnar nazaj, pa si pejt eno dobro čez mejo kupit. (ali pa tukaj)
Upam, da še imaš račun, pa tudi, če ga nimaš... plačati pa nj bi ti morali polno ceno oz. vsaj 80% te.
Upam, da še imaš račun, pa tudi, če ga nimaš... plačati pa nj bi ti morali polno ceno oz. vsaj 80% te.
Some nanoparticles are more equal than others
Good work: Any notion of sanity and critical thought is off-topic in this place
Good work: Any notion of sanity and critical thought is off-topic in this place
imam račun,garansicki list vglavnem vse kar so oni dali ob nakupu do zadnjega listka imam oz zdaj imajo oni na servisu jest mam sam un list za sprejet blago na servisu
ricola78 ::
Še vedno lahko zahtevaš denar nazaj. Pol pa kupiš recimo ali eno rabljeno 6600gt, 9800pro, še bolje 7600gs ali x1600 pro. Vse te ses da načeloma dobit na AGP. Edino slovenski uvozniki so malo leseni, pa še konec leta je bolj švoh z zalogo.
misso ::
Kolikor mi je znano pri reklamaciji ti morejo dati enak oziroma enakovreden izdelek to se pravi moreš dobiti enako grafično ali pa bolšo grafično kot tvojo. Nikakor pa slabšo.
p.s. ne me za besedo držati.
p.s. ne me za besedo držati.
ttommy ::
Jaz sem imel popolnoma enak problem,samo da je bila grafa 9600XT-GeCube.Najbolj zanimivo pa je to,da je crknil ventilator kar na dveh karticah.Prvo so mi zamenjali z istim Radeonom,ko mi je pa na drugi crknil ventilator,pa se 9600XT ni dalo več dobiti,pa so mi dali Radeon X700Pro-ta pa mi zdaj že več kot leto in pol dela brez problemov....
Ne se pustit nategnit!!Dati ti morajo najmanj x600xt ali x700pro-če hočeš Radeona,drugače pa 6600GT.Pri vsaki drugi bi bil nategnjen.....
Ne se pustit nategnit!!Dati ti morajo najmanj x600xt ali x700pro-če hočeš Radeona,drugače pa 6600GT.Pri vsaki drugi bi bil nategnjen.....
Gamer
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: ttommy ()
AngelOfDeath ::
V roku 45 dni ti morajo dati drugo grafično kartico (enakovredno ali boljšo), če grafične ne dobiš pa mislim da lahko zahtevaš denar.
btw: navadna 6600 je že kar nekaj boljša od 9600XT
btw: navadna 6600 je že kar nekaj boljša od 9600XT
edit: Slovnica
Dead_Eye ::
Denarja sicer ne dobiš nazaj, v primeru da nimajo AGP grafične enake oz. boljše kot tvoja dobiš dobropis(polne vrednosti tvoje grafične ko si jo kupil).
Se mi pa zdi čudno da v celem comtronu nimajo enega bogega hladilnika/ventilatorja za grafično...
Se mi pa zdi čudno da v celem comtronu nimajo enega bogega hladilnika/ventilatorja za grafično...
The one and only
ali ima mogoce gdo kaksne linke za primerjavo med 9600 xt 6600 / 6600gt itd ja zgelda da je grafa prevec sesuta zardi tega mi bojo dal novo
AngelOfDeath ::
Ventilatorji na grafični se ne menjavajo - ker nemoreš nikjer dobit istih :)
primerjava pa bo tule:
"Tomova strojna oprema"
primerjava pa bo tule:
"Tomova strojna oprema"
edit: Slovnica
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Katero grafično ste že imeli ? (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Strojna oprema | 20616 (13681) | Janac |
» | Grafična za 4x AGPOddelek: Kaj kupiti | 1931 (1394) | dejansan |
» | Katero grafično naj izberem? (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 4316 (3481) | DominusSLO |
» | grafična v cenovnem razredu okrog 20k (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 4795 (4169) | sid911 |
» | Nasvet glede grafičneOddelek: Kaj kupiti | 1020 (829) | TommyLee |