Forum » Pomoč in nasveti » Ferengo.de
Ferengo.de
dragon ::
Pozdravljeni!Sem nov na forumu in potrebujem vaš nasvet.Situacija je takšna.V začetku junija sem poslal prenosnik na popravilo v naslovu omenjeno on-line trgovino.Čez 11 dni mi pošljejo mail,da so prejeli prenosnik ter da se tehniki ukvarjajo z njim,ker po tem ni bilo nobenih informacij sem se odločil in jim sam pisal 2x preko njihovega kontaktnega formularja.Nobenega odgovora nisem prejel!!Danes pa opazim da njihova stran ne obstaja več.Sem jim pisal na mail, vendar ne pričakujem odgovora,kot da so se pogreznili v zemljo.Imam potrdilo,da sem jim po pošti poslal prenosnik in njihov mail,da so ga prejeli.Kaj lahko naredim ? Je bil kdo v podobni situaciji?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Izkušnje s trgovino computer universe (strani: 1 2 3 4 … 14 15 16 17 )Oddelek: Kaj kupiti | 189776 (4970) | Ebu Bekr |
» | Nakup iz Amazon.de slaba izkušnja, pošljejo 2x napačen prenosnik potem pa gluhi (paziOddelek: Kaj kupiti | 3163 (2270) | tebodi |
» | Nov laptop se prižge samo ko je narobe obrnjen (wtf?)Oddelek: Pomoč in nasveti | 4591 (3044) | Dzhimen |
» | Medion servis...ali me hočejo nategniti? (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 17737 (14275) | XsenO |
» | problem z garancijo prenosnika (vshop.si) (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Loža | 26665 (16529) | lmfao |